Προς το περιεχόμενο

Φυσικοί της Insomnia μαζευτείτε !!!

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dimitri thn kalyterh doyleia ekanes.Egw eimai Fysiko Athinas 7 etos kai akoma den exw teliwsei.Exw 5 mathhmata gia ptyxio kai den mporw na ta perasw.Arxisa meta apo polla xronia na parakoloythw xana ,mazi me ta pitsirikia, mipws kanw thn ekplixi fetos.Kvanto 2 kai pyrinikh.Ante giati barethika.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Dimitri thn kalyterh doyleia ekanes.Egw eimai Fysiko Athinas 7 etos kai akoma den exw teliwsei.Exw 5 mathhmata gia ptyxio kai den mporw na ta perasw.Arxisa meta apo polla xronia na parakoloythw xana ,mazi me ta pitsirikia, mipws kanw thn ekplixi fetos.Kvanto 2 kai pyrinikh.Ante giati barethika.

Κβάντο ΙΙ, Πυρηνική? Πώ πω τί μου θύμισες. Μου βγήκε η πίστη να τα περάσω. Πάντως και εγώ στο 5ο έτος, όταν χρώσταγα 4 μαθήματα, αναγκάστικα να παρακολουθήσω με τα πιτσιρίκια Φ ΙΙΙ και Ατμόσφαιρα. Εκεί να δείς σπάσιμο. Να μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει, να μιλούν ακατάπαυστα και να κάνουν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εγώ να καίγομαι γιατί ήταν τα τελευταία μου μαθήματα και αυτοί να είναι στο νηπιαγωγείο. Πάντως τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ.

Προτελευταίο μάθημα -> Παιδαγωγικά (γραπτά 7), τελευταίο-> Φιλοσοφία (προφορικά 7, σπίτι του !!! πολύ σωστός άνθρωπος και ευέλικτος, μου εγχείρισε φάκελο με την βαθμολογία μου στο μάθημά του για την γραμματεία με σφραγίδα και υπογραφή του. Ας είναι καλά.)

7 μαθήματα (Κβαντο Ι,ΙΙ, Ηλεκ Ι,ΙΙ, Πυρηνική + τα τελευταία) σε μία περίοδο και τέλος, οι φίλοι μου δεν το πίστευαν τότε, εγώ δεν το πιστεύω και σήμερα ακόμη

Ορκίστηκα Παρασκευή και 13, όπως ήταν αναμενόμενο.....

Δημοσ.

αστα γιατι νομιζεις εγω εχω τελειωσει? χρωσταω μονο απο πρωτα δυο ετη μαθηματα και δινω με παιδια που τους ριχνω 10-11 χρονια. εκει να δεις γελιο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δουλεύω τους δικούς μου. Είμαι στα τελειώματα του master και ξεκινάω το διδακτορικό. Αν είμαι τυχερός την ερχόμενη σχολική χρονιά θα δουλεύω σε φροντιστήριο.

Δημοσ.

Εγώ βρίσκομαι στο -ο Θεός να το κάνει σοβαρό πανεπιστήμιο μια μέρα- φυσικό της Αθήνας. Κι έχω μπροστά μου πολλά χρωστούμενα...

Δημοσ.

Αριστοτελειο: 1999 - 2005

Τοτε υπολογιζω το πτυχιο!!!!

Και χαιρομαι που ''ειμαι'' φυσικος (εστω και χωρις πτυχιο ακομη)!!!

Αντε να γινουμε πολλοι, για να δουμε τι θελει ο να κανουμε ο gv!!!

Να ειστε ολοι καλα...

Δημοσ.

Α.Π.Θ και εγώ 1999-? στον αγώνα...

Αντε να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε...

Καμμια καλή ιδέα για το τι κάνουμε μετά υπάρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...