Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Εχώ ένα διαμέρισμα ακατοίκητο 10 χρόνια με μηδενική κατανάλωση μου πετάνε στις χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ ελάχιστη χρέωση σε κάθε λογαριασμό το ίδιο ποσό 5,26 επίσης δεν υπάρχει χρέωση ΥΚΩ,ΕΤΜΕΑΡ, ΕΡΤ είναι λογικό?

Επίσης μου είπαν ότι εάν κόψω το ρεύμα στα 2-3 χρόνια η ΔΕΗ θα ξηλώσει τον μετρητή και αν κάνω επανασύνδεση θα πρέπει να πληρώσω 1.500 - 2.000 για τοποθέτηση καινούργιου μετρητή ισχύει?

IMG_20200410_203103 (2).jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, user10042020 είπε

Εχώ ένα διαμέρισμα ακατοίκητο 10 χρόνια με μηδενική κατανάλωση μου πετάνε στις χρεώσεις προμήθειας ΔΕΗ ελάχιστη χρέωση σε κάθε λογαριασμό το ίδιο ποσό 5,26 επίσης δεν υπάρχει χρέωση ΥΚΩ,ΕΤΜΕΑΡ, ΕΡΤ είναι λογικό?

Σωστή είναι η ελάχιστη χρέωση σε κάθε λογαριασμό, σωστό είναι που δεν έχουν χρεώσει ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ μια και η κατανάλωση ήταν μηδενική, σωστό είναι που δεν έχουν χρεώσει ΕΡΤ μια και χρεώνεται μόνο αν η κατανάλωση ξεπερνά τα 10€ ανά τετράμηνο.

8 λεπτά πριν, user10042020 είπε

Επίσης μου είπαν ότι εάν κόψω το ρεύμα στα 2-3 χρόνια η ΔΕΗ θα ξηλώσει τον μετρητή και αν κάνω επανασύνδεση θα πρέπει να πληρώσω 1.500 - 2.000 για τοποθέτηση καινούργιου μετρητή ισχύει?

Όχι δεν ισχύει, όταν κάνεις επανασύνδεση το μόνο που θα πληρώσεις είναι η εγγύηση, και φυσικά ηλεκτρολογικό σχέδιο αν έχει λήξει το παλιό (14 έτη ισχύ έχει στις κατοικίες).

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ο λογαριασμός έχει φτάσει τα 12€ και η εγγύηση είναι 30€ μπορώ να ζητήσω να μεταφέρουν τα 18€ υπόλοιπο στο άλλο σπίτι που έχω που έχω ΔΕΗ;

Δημοσ.

Σιγά μην μείνουν 18€, και τώρα να κάνεις αίτηση για διακοπή θα χρεωθείς τον επόμενο λογαριασμό που θα περιλαμβάνει τα πάγια έως και τώρα.

Δημοσ.

6€ θα μείνουν αφού όλοι οι λογαριασμοί είναι 12€ θα πρέπει να πάω να τα εισπράξω τα 6€ ή θα ζητήσω να μου τα μεταφέρουν;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, user10042020 είπε

Μιας και ο λογαριασμός έχει φτάσει τα 12€ και η εγγύηση είναι 30€ μπορώ να ζητήσω να μεταφέρουν τα 18€ υπόλοιπο στο άλλο σπίτι που έχω που έχω ΔΕΗ;

Καλησπερα... Το καλυτερο ειναι ζητησεις διακοπη του ρευματος... Και μετα θα παρεις πισω την επιστροφη του ποσου...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καλησπερα... Το καλυτερο ειναι ζητησεις διακοπη του ρευματος... Και μετα θα παρεις πισω την επιστροφη του ποσου...

Θα μπορέσω να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα να κάνω διακοπή ή πρέπει να πάω στο αρμόδιο κατάστημα;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, user10042020 είπε

Θα μπορέσω να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα να κάνω διακοπή ή πρέπει να πάω στο αρμόδιο κατάστημα;

Αυτες  τις μερες δεν μπορεις να πας... Ειναι κλειστα... Οταν ανοιξουν ξανα τα καταστηματα μπορεις να πας... Σε οποιαδηποτε.. Με τα χαρτια σου και την  ταυτοτητα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Αυτες  τις μερες δεν μπορεις να πας... Ειναι κλειστα... Οταν ανοιξουν ξανα τα καταστηματα μπορεις να πας... Σε οποιαδηποτε.. Με τα χαρτια σου και την  ταυτοτητα...

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ λόγω των συνθηκών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...