Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα πρόβλημα.Θέλω να κάνω απεγκατάσταση κλιματιστικου απο οικια η οποία έχει κομμένο ρεύμα.ο μάστορας μου είπε ότι δεν γίνεται πρεπει να ειναι σε λειτουργία το μηχάνημα ή κάτι τέτοιο δεν καταλαβα για να μην χαθεί το φρεον.επισης μου προτείνει να παω ν ανοίξω το ρολόι για λίγο γιατι το ρεύμα είναι κομμένο απο την ΔΕΗ λόγο χρέους.Εγώ πάλι φοβάμαι να το ρισκάρω και να το ανοίξω.Έχει κανείς να προτείνει κάτι τι να κάνω 

Δημοσ.

Καλά σου είπε ο μάστορας. 

Δεν ξέρεις την διαδικασία απεγκαταστασης απ ότι διαβάζω. 

Καλύτερα να φέρεις μάστορα,γιατι βλέπω να χάνεις το φρεον, μετά και θα πληρώσεις πολλά + θα κάνεις και κακό στο περιβάλλον. Δεν κάνει να απελευθερωνετε στην ατμόσφαιρα. 

Δημοσ.

Ο τεχνικός έχει δίκιο, για να αφαιρεθεί το φρεον είτε για να εγκλωβιστει στην εξωτερική μονάδα πρέπει να μπει σε λειτουργία το κλιματιστικό αλλιώς η συνέπεια είναι να χαθεί το φρεον στο περιβάλλον και να χρειαστεί να πληρώσεις πάλι για την επαναχρησιμοποιηση του μηχανήματος. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ρεύμα από γείτονα με μπαλαντεζα. Μην διανοηθείς να ανοίξεις το ρολόι, μελλοντικά θα έχετε μπλεξίματα με ΔΕΔΔΗΕ. 

Δημοσ.

το κλιματιστικό είναι καινούριο.Δεν έχω γείτονες γύρω μου δυστυχώς.αμα το ανοίξω δεν μπορώ να το ξανακλείσω το Ρευμα η λέω βλακείες?και όταν λεμε μπλέξιμο με  ΔΕΔΔΗΕ? Συγγνώμη αλλα είμαι εντελώς άσχετος απ αυτα.και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πουλάω το κλιματιστικό για να πληρώσω τη ΔΕΗ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostaskos1 είπε

το κλιματιστικό είναι καινούριο.Δεν έχω γείτονες γύρω μου δυστυχώς.αμα το ανοίξω δεν μπορώ να το ξανακλείσω το Ρευμα η λέω βλακείες?και όταν λεμε μπλέξιμο με  ΔΕΔΔΗΕ? Συγγνώμη αλλα είμαι εντελώς άσχετος απ αυτα.και η τραγική ειρωνεία είναι ότι πουλάω το κλιματιστικό για να πληρώσω τη ΔΕΗ 

Αν το ρεύμα είναι κομμένο από τη ΔΕΗ, τότε δεν μπορείς απλά να το "ανοίξεις".

Δημοσ.

Το ρολόι είναι σφραγισμένο. Για να το ανοίξεις θα πρέπει να το παραβιάσεις που σημάνει ότι θα υπάρχουν συνέπειες όταν το ελέγξουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, zanskou είπε

Το ρολόι είναι σφραγισμένο. Για να το ανοίξεις θα πρέπει να το παραβιάσεις που σημάνει ότι θα υπάρχουν συνέπειες όταν το ελέγξουν 

Και όχι μόνο, αν δεν έχεις ιδέα του τι κάνεις κινδυνεύει και η σωματική σου ακεραιότητα.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Έως και απίθανο αυτό που λες.

Αυτό που λέω το έχω ήδη κάνει στο παρελθόν, οπότε η άποψη σου μου είναι αδιάφορη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγενέστατος και χωρίς τρόπους.

Νόμος του Ohm και υπολογισμός αντίστασης (R=ρ x l/s). Αν κάτσει κανείς και κάνει δύο υπολογισμούς στο πόδι με γνώσεις β λυκείου, θα καταλάβει ότι προφανώς και δεν γίνεται με μπαλαντέζα, όπως την φαντάζεσαι. Οπότε ο,τι και να λες, μάλλον ανυπόστατο είναι.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...