giotis_77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μου φέρανε ενα laptop lenovo thinkpad L540. Όταν ανοίγω το καπάκι της οθόνης ανοίγει ο laptop. Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Εννοείς ότι ενεργοποιείται από κατάσταση off (εντελώς σβησμένο) ή από ύπνο (μέσα στα Windows δηλαδή); Στην πρώτη περίπτωση, η ρύθμιση απενεργοποιείται από το BIOS. Στην δεύτερη περίπτωση, από τις ρυθμίσεις ενέργειας των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis_77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ναι φίλε απο κατάσταση off. Απο το bios τώρα θα το ψάξω. Fn+F2 πατάω για να μπω στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Με μια γρήγορη ματιά που έριξα, φαίνεται να είναι η επιλογή Fast Startup. Απενεργοποίησέ τη και δοκίμασε ξανά. https://support.lenovo.com/gr/en/solutions/sf15-t0076 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis_77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Να είσαι καλά. Θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis_77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Γεια σου φίλε. Μπήκα που λες στο bios αλλά δεν βρήκα πουθενά αυτήν την επιλογή. Έψαξα και στο YouTube μπας και βρω κάτι αλλά τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Νομίζω αναφέρεται στο Fast Boot στα power options των Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Το δικό μου λάπτοπ (Fujitsu A530) κάνει το ίδιο μετά από τον συνηθισμένο τερματισμό των Windows. Για να το αποφύγω, όταν κάνω κλικ πάνω στο Shut down έχω πατημένο και το πλήκτρο Shift. Φυσικά την επόμενη φορά τα Windows ανοίγουν ελάχιστα πιο αργά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis_77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Οκ. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά θα το κοιτάξω και αυτό και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα