Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδά δεν είναι τίποτε ανησυχητικό, απλά αυτή η εταιρεία εχει μια δυσκοιλιότητα με τις προσφορές ....

Τις αναγγέλλει στα κρυφά, στα ξαφνικά, σε λίγους...  Ουτε στα μαγαζιά της δεν ξερουν τίποτα ...  Μετά σφίγγεται, αλλά δεν της βγαίνουν ...

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα έληγε (γιατί το σημειώνω ώστε να μην ξεχαστώ) 14/4

αλλά τώρα που μπήκα γράφει:

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 06/06/2020

Δημοσ.
6 ώρες πριν, glenngould είπε

Εμένα έληγε (γιατί το σημειώνω ώστε να μην ξεχαστώ) 14/4

αλλά τώρα που μπήκα γράφει:

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 06/06/2020

Απορίες:

- Μαζί με την παράταση ληξης του χρόνου ομιλίας (φαντάζομαι μιλάμε για ληξη πακέτου), ισχύει και παράταση ληξης ( της κατάσχεσης) του πιθανού χρηματικού υπολοίπου ? Παει πίσω το δίμηνο ?

- Μήπως κανείς γνωρίζει αν ο "κόφτης" της  Vodafone εχει κάνει τίποτα ανάλογο,  για το χρόνο ή  για τα λεφτά μας ?

- Το κράτος ασχολείται καθόλου με αυτά τα "μικρο-θέματα", ή απλά θα τους βραβεύσει το Δεκέμβριο για την κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία τους ?

Στις 11/4/2020 στις 1:50 ΠΜ, javaneze είπε

προσωρινη παραταση για προσβαση στο 13033 για ολους

Αυτό ειναι και το σοβαρότερο, σαν συνέπεια, όταν σου κόβουν χρόνο-λεφτά-κλήσεις ....  Κανονικά θα επρεπε να προκαλέσει επέμβαση εισαγγελέα ...

Ακούει κανείς εκεί πέρα ?

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ έχω μεγάλο συσσωρευμένο υπόλοιπο στο f2g μου, ελπίζω να μην είναι παγίδα και "επεκταθεί μεν" η ισχύς του καρτοκινητού, "χαθεί όμως" το χρηματικό υπόλοιπο δε.

Δεν πιστεύω να πάθουμε καμιά ζημιά με μηδενισμό των χρημάτων του καρτοκινητού μας αλλά "παράταση" της ισχύος του...;

Δημοσ.
Στις 10/4/2020 στις 6:38 ΜΜ, matrixxx είπε

Εκανε ενα καλο η wind αυτες τις ημερες δεν ξερω αν το ειδατε.

Εδωσε 2 μηνες παραταση στην διαρκεια χρονου ομιλιας που ειχαμε. Γλυτωσαμε μια ανανεωση απο το απαραδεκτο καθε 2 μηνες εμμεσο παγιο που εχουμε φαει στο κεφαλι!

Τωρα ριχνει τυρακια να μην "μηδενιστουν" οι ανανεωσεις;

Οσοι "Ειμαστε σπιτι", δεν χρειαζονται καθολου δεδομενα και λεπτα. Μην τσιμπανε στα τυρακια. Οσοι "ειμαστε εξω", ας το σκεφτουν σαν λυση απο την αλλη.

εγω που εχω το νούμερο χρόνια τι 8α κανω? ανα 2 μήνες θελουν 10-12 ευρώ δηλαδή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το πρόβλημα. 

Έχουν συμβολαιο-ποιήσει τα καρτοκινητά ώστε κατά κάποιον τρόπο να ΑΠΑΙΤΟΥΝ περιοδικές χρεώσεις.

Ένας (έστω ένας) πάροχος να υπήρχε που θα απαιτούσε ανανέωση κατ' έτος (π.χ. €10/έτος, όπως είχαμε παλιά), θα σάρωνε και θα γλιτώναμε όλοι κατ' ελάχιστον €60 / έτος για καθε αριθμό μας (θα καναμε φορητότητα σε αυτον τον πάροχο)

Σημαντικά οφέλη δηλαδή.

Αλλά είναι καρτέλ βλέπεις και το πήγανε όλοι στο 2μηνο... Η ΕΕΤΤ τα βλεπει όλα καλά (παίρνει κι αυτη προφανώς τη μίζα της).

Επεξ/σία από glenngould
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...