TerminalL Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Γεια σας Έχω συνδέσει τον ενισχυτή μου με οπτική στην τηλεόραση. Όταν άνοιγα το PS4 και έβαζα το παιχνίδι ο ήχος έβγαινε κανονικά DTS η Dolby Digital αλλά εχθές (όταν άλλαξα από DTS σε DOLBY) κάτι έγινε και σταμάτησε να βγάζει ήχο... λειτουργεί μόνο το PCM Αντίστοιχα και στο PC ο ενισχυτής κανονικά αναγράφει οτι μπαίνει στην λειτουργία Dolby Digital αλλά τώρα ούτε γράφει ούτε ακούγεται κάτι. Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι από το Sound - Playback αυξομειώνεται η μπάρα όταν βάζω κάτι να παίζει αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Ευχαριστώ Κώστας TV Philip Oledphilips oled 754 Av Yamaha Rx v440RDS Σύνδεση με οπτική av σε tv Pc GTX 1050 ti Windows 10 τελευταία έκδοση Nvidia τελευταία έκδοση
TEOKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TerminalL είπε Γεια σας Έχω συνδέσει τον ενισχυτή μου με οπτική στην τηλεόραση. Όταν άνοιγα το PS4 και έβαζα το παιχνίδι ο ήχος έβγαινε κανονικά DTS η Dolby Digital αλλά εχθές (όταν άλλαξα από DTS σε DOLBY) κάτι έγινε και σταμάτησε να βγάζει ήχο... λειτουργεί μόνο το PCM Αντίστοιχα και στο PC ο ενισχυτής κανονικά αναγράφει οτι μπαίνει στην λειτουργία Dolby Digital αλλά τώρα ούτε γράφει ούτε ακούγεται κάτι. Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι από το Sound - Playback αυξομειώνεται η μπάρα όταν βάζω κάτι να παίζει αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Ευχαριστώ Κώστας TV Philip Oledphilips oled 754 Av Yamaha Rx v440RDS Σύνδεση με οπτική av σε tv Pc GTX 1050 ti Windows 10 τελευταία έκδοση Nvidia τελευταία έκδοση Το Dolby digital plus και atmos δεν περνάει από οπτική νομίζω, δοκιμασε με hdmi Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από TEOKOS
TerminalL Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, TEOKOS είπε Το Dolby digital plus και atmos δεν περνάει από οπτική νομίζω, δοκιμασε με hdmi Το γνωρίζω δεν αναφέρομαι στο DD PLUS ή Atmos και ο ΑV δεν έχει HDMI Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από TerminalL
LthIX Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ξέρεις αν το PlayStation υποστηρίζει Dolby Digital plus ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα