sotirisl Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 minute ago, MauroPaltoudias said: Τι σχέση έχει το michanikos on line ; βλέπεις τι κάνω quote στο αρχικό μου μήνυμα;
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, sotirisl είπε βλέπεις τι κάνω quote στο αρχικό μου μήνυμα; Όχι. Βλέπω τι αναφέρει ως πηγή στο συγκεκριμένο άρθρο. Πάμε παρακάτω.
sotirisl Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, MauroPaltoudias said: Όχι. Βλέπω τι αναφέρει ως πηγή στο συγκεκριμένο άρθρο. Πάμε παρακάτω. ναι οκ sorry, αρχική πηγή είναι το tvxs και ο Κορκολής, τώρα η είδηση εγινε έγκυρη... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από sotirisl
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οπότε, συνοψίζοντας : αναξιόπιστο το michanikos on line, αναξιόπιστο το tvxs (και ποιός ξέρει και τι άλλο σε λίγο). Να τολμήσω να ρωτήσω προς τα πού να κοιτάξω για κάτι αξιόπιστο ή θα φανώ δάκτυλος ; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
sotirisl Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Επί της ουσίας, το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί παραπληροφόρηση και προπαγάνδα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Just now, MauroPaltoudias said: Οπότε, συνοψίζοντας : αναξιόπιστο το michanikos on line, αναξιόπιστο το tvxs (και ποιός ξέρει και τι άλλο σε λίγο).
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ΟΚ. Ενδέχεται και να έχεις δίκιο λοιπόν. Μπορείς να εξηγήσεις τι κατά τη γνώμη σου συμβαίνει στην πραγματικότητα; Όπως καταλαβαίνεις, το ότι είναι παραπληροφόρηση και στοπ δεν λέει κάτι από μόνο του. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, sotirisl είπε ουφ, τι βλακείες διαβάζουμε πάλι... καμία επαφή με την πραγματικότητα... η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της από ένα site (www.michanikos-online.gr) με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό... Περιμένουμε τα δικά σου λινκ για σωστή πληροφόρηση.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Για οσους με εχουν ρωτησει σε PM ...H δικια μου αιτηση κολλάει στην αποστολη οποτε αν χτυπαει το ΚΕΔ τσαμπα ασχοληθηκα - θα στειλω στο κεκ - κοκ τη διαδικασια Β και ας κανουν οτι νομιζουν αν εχουν τροπο να τη περασουν... Αλλα μακαρι να μπορουσαμε να τους το πεταγαμε στα μουτρα σα τους δικηγορους που διεκδικουν κανονικο επιδομα
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ήμαρτον ρε παιδιά κάθεστε και μιλάτε για το tvxs, ένα site ανοικτά και περίφανα πουλημένο στο να κάνει προπαγάνδα ένα κόμμα ενταγμένο και στη κυριολεξία "φήσι και σώματι" (και με τη βούλα που λένε) στο ψηφοδέλτιο ενος κόμματος. σε λίγο θα μιλάμε για "δημοσιογραφία" από το βοθρουμέντο ή το ριζοσπάστη - ΥΓ: Την άποψή μου για το τί είναι πραγματικά το πρόγραμμα την έχω πει πολλές φορες στο thread. Εδώ κάθεστε και "μαλώνετε" για το ποιά θα ήταν η καλύτερη "κομπίνα" να φάμε λεφτά από αναπτυξιακά κονδύλια. Είναι καλύτερα απλά να τα βουτηξουμε ή να κάνουμε ότι "αναπτυσσόμαστε" για ξεκάρφωμα; ΥΓ2: περιμένω να ακούσω ξανά την γνωστή καραμέλα (από όλους και τους μεν και τους δε) "η ελλάδα έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το υψηλά καταρτισμένο επιστημονικό της δυναμικό" για να σκάσω στα γέλια και να δω αν θα ανταπαντήσει κάποιος "καταρτισμένους στο σκοιλ και στο πως βγάζουμε φωτοτυπίες;" Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από DrLo
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 @DrLo Νομίζω ότι πήρε πολιτική τροπή το όλο θέμα, κάτι για το οποίο είχαν τηρηθεί σαφείς αποστάσεις, μέχρι τη στιγμή που πήρε θέση ο κύριος παραπάνω και εσύ. Ούτε και ήξερα που ανήκει το μηχανικός ον λάιν και το τι βι εξ ες. Το διάβασα, το βρήκα ενδιαφέρον με βάση τα όσα μνημονευε και τέλος. Μετά πιάσαμε το ντοκουμέντο και τον Ριζοσπάστη. Τώρα, ποίος προπογανδίζει ή όχι, ας το κρίνουν και οι υπόλοιποι. Στην ταμπακιέρα όμως : Επαναλαμβάνω ότι είπα και πριν. Να δεχτώ ότι έχεις δίκιο και εσύ και ο κύριος παραπάνω. Θα εξηγήσεις εδώ από το δημόσιο βήμα στους υπόλοιπους αναγνώστες, που λανθάνει; 6 ώρες πριν, DrLo είπε φήσι και σώματι (και με τη βούλα που λένε) Δεν ξέρω τι λένε για τη βούλα, αλλά φήσι και σώματι δεν γνωρίζω τι ακριβώς σημαίνει (εκτός και αν εννοείς ψυχή τε και σώματι).
sunlight2030 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 1:41 ΜΜ, politechnon είπε Ξέρεις πόσους ιατρούς, εκπαιδευτικούς και δικηγόρους ξέρω που δεν έχουν ιδέα. Ούτε το mail δεν μπορούν να στείλουν :) Πράγματι γνωρίζω αρκετούς που δεν γνωρίζουν η οποίοι όμως έχουν και κάποια ηλικία και η αλήθεια είναι οτι δεν θέλουν να μάθουν. Πολλές φορές με έχουν καλεσει πως να κάνουν κάτι και ενω τους λέω να κρατήσουν σημειώσεις δεν το κάνουν
mechpanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Το θέμα ήταν πολιτικό εξαρχής: με πολιτική απόφαση αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα στους δικαιούχους με αυτόν τον τρόπο. Η ποιότητα της "εκπαίδευσης" ήταν εκ των προτέρων γνωστή. Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ οι επαγγελματικοί/επιστημονικοί φορείς, εκφράστηκαν εκ των προτέρων αρνητικά, απέναντι στην τηλεκατάρτιση. Το αποτέλεσμα, γνωστό. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Σκόιλ ελικικού! 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, mechpanos είπε με πολιτική απόφαση αποφάσισαν να δώσουν τα χρήματα στους δικαιούχους με αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή, για να καταλάβω : με τι αλλού είδους απόφαση θα μπορούσαν να δώσουν τα χρήματα στους δικαιούχους συνάδελφε; Ποιός θα αποφάσιζε για κάτι τέτοιο; Νομίζω ότι αναφέρεσαι στα αυτονόητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις