Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, FCastor είπε

Έχει κανείς το eclassroom σαν πλατφόρμα; Σε αυτό τα πράγματα φαίνονται σχετικά απλά. Έχει αναφορά ανά ενότητα και αναφορά συνολικά και σε κάθε μία από τις δύο αυτές περιπτώσεις δείχνει και πραγματικές ώρες και διδακτικές ώρες (ανά ενότητα στην πρώτη περίπτωση και συνολικα στη δεύτερη περίπτωση).

Έχω εγώ. Θεωρώ ότι καλύπτοντας το όριο των 100 διδακτικών, χωρίς κάποια άλλη προυπόθεση, πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένο το πρόγραμμα. Θα μπορούσε να δίνει και κάποια επιβεβαίωση για σιγουριά βέβαια.

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, politechnon είπε

therock

Ναι, την αίτηση αυτή, αφού την έχεις τη στέλνεις με email στο φορέα που θέλεις να κάνεις το πρόγραμμα.

Κατσε επειδη ειμαι ασχετως τελειως δεν εχω ξανασυμμετασχει σε τετοια να ρωτησω. ΤΑ ΚΔΒΜ ειναι τα ΚΕΚ και ΙΕΚ? Δηλαδη πρεπει να βρω καποιο Κεντρο να κανω εγγραφη πχ Ξυνη, Δελτα κτλ

Δημοσ.

therock

ΚΕΚ δεν υπάρχουν ποια, λέγονται Κέντρα Δία Βίου Μάθησης (επιπέδου 1 ή 2).
Τα ΙΕΚ δεν έχουν σχέση με τα προγράμματα
voucher.

Απλά κάποιοι μεγάλοι φορείς που έχουν ΙΕΚ, έφτιαξαν και Κέντρα Δία Βίου Μάθησης.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ δε το ξερα δεν εχω επαφη με αυτα. Εστειλα Mail σε ενα απο αυτα που βρηκα στο google (ideakek) να γραφτω εκει και βλεπουμε. Το πρωτο 400αρι που λετε μερικοι οτι σας βαλουνε, μπαινει αμεσως δηλαδη?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, therock είπε

Οκ δε το ξερα δεν εχω επαφη με αυτα. Εστειλα Mail σε ενα απο αυτα που βρηκα στο google (ideakek) να γραφτω εκει και βλεπουμε. Το πρωτο 400αρι που λετε μερικοι οτι σας βαλουνε, μπαινει αμεσως δηλαδη?

Όσοι γράφτηκαν μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, πήραν τα 400 χθες και σήμερα, όσοι γράφτηκαν από Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη, θα τα πάρουν την άλλη Παρασκευή ή το αργότερα Δευτέρα. Οι υπόλοιποι αρχές Μάη.

• Thanks 1
Δημοσ.

H δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής από την πλατφόρμα  elearningclass.eu: 

Τις πρώτες 2 μέρες το σύστημα απλώς δεν δούλευε, αλλά από χτες, μετά την αναβάθμιση, λειτουργεί καλά.

Εμφανίζει χρόνο που έχεις ανοιχτή την παρουσίαση η οποία μπορεί να είναι στο παρασκήνιο και εσύ να διαβάζεις πχ. το insomnia. Αν θες όντως να παρακολουθήσεις πρέπει να πατάς το "επόμενο" σε κάθε διαφάνεια. Αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα θέλουν περίπου μισή ώρα το καθένα για να τα παρακολουθήσεις πραγματικά.

Έκανα το λάθος να διαλέξω την ομάδα 10 με την προώθηση στα Social Media και μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει 3 βαρετές παρουσιάσεις με 70-100 διαφάνειες η κάθε μία, με σχεδόν αυτονόητες έννοιες, που θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στο μισό αριθμό. Νομίζω ότι η σχέση που έχουν οι παρουσιάσεις αυτές με το θέμα των "μαθημάτων" είναι πολύ μικρή και μπήκαν για να γεμίσει ο χρόνος...  Ίσως έπρεπε να πάρω αυτό με τις λοιμώξεις, που μάλλον θα κυλούσε πιο άνετα, καθώς είμαι γιατρός, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο... 

Η πλατφόρμα μου δίνει την δυνατότητα να δω και τα άλλα μαθήματα, και χαζεύοντας το σχετικό με την ψηφιακή υπογραφή συνειδητοποίησα ότι είναι υποπολλαπλάσιο σε μέγεθος, με ότι αυτό συνεπάγεται... Άραγε μπορώ να αλλάξω θέμα τώρα που έχω ξεκινήσει;

Τέλος, για να βγεί το πράσινο "ολοκληρώθηκε" στο επιμέρους θέμα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχεις περάσει σε μια δοση όλες τις διαφάνειες της παρουσίασης μέχρι την τελευταια και μετά να πατήσεις πάνω δεξιά το βελάκι εμπρός ή πίσω....

image.png.b03f0f9839b73e86a65f42e0bb5e9b34.png

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Maverickj13 είπε

Νομική σχολή και ΒΙΜ ?

δε θα το φανταζόμουν.

.

btw

τι είναι τα

#Σκοιλ_Ελικικου

#μετζη_του_νεουκτη

?

από που έχουν βγει ;

ποιό είναι το ιστορικό που δε ξέρω ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DrLo είπε

Νομική σχολή και ΒΙΜ ?

δε θα το φανταζόμουν.

.

btw

τι είναι τα

#Σκοιλ_Ελικικου

#μετζη_του_νεουκτη

?

από που έχουν βγει ;

Τυπογραφικά λάθη είναι το ένα σενάριο το άλλο σενάριο ότι νάνε μετάφραση από. Google translate

Δημοσ.
11 ώρες πριν, therock είπε

Νομιζω απο τη στιγμη του πλυσματος..

FB_IMG_15871917195079092.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kirileman είπε

Όσοι γράφτηκαν μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, πήραν τα 400 χθες και σήμερα, όσοι γράφτηκαν από Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη, θα τα πάρουν την άλλη Παρασκευή ή το αργότερα Δευτέρα. Οι υπόλοιποι αρχές Μάη.

Καλημέρα εγώ γράφτηκα στις 12/4 έχω ήδη εχω 24% ολοκλήρωση, παρόλο αυτά δεν έχω λάβει τα 400 Ευρώ τα οποία εξηγγειλαν. Τα έχει λάβει κάποιος; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikosdoc είπε

H δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής από την πλατφόρμα  elearningclass.eu: 

Τις πρώτες 2 μέρες το σύστημα απλώς δεν δούλευε, αλλά από χτες, μετά την αναβάθμιση, λειτουργεί καλά.

Εμφανίζει χρόνο που έχεις ανοιχτή την παρουσίαση η οποία μπορεί να είναι στο παρασκήνιο και εσύ να διαβάζεις πχ. το insomnia. Αν θες όντως να παρακολουθήσεις πρέπει να πατάς το "επόμενο" σε κάθε διαφάνεια. Αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα θέλουν περίπου μισή ώρα το καθένα για να τα παρακολουθήσεις πραγματικά.

Έκανα το λάθος να διαλέξω την ομάδα 10 με την προώθηση στα Social Media και μέχρι τώρα έχω παρακολουθήσει 3 βαρετές παρουσιάσεις με 70-100 διαφάνειες η κάθε μία, με σχεδόν αυτονόητες έννοιες, που θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στο μισό αριθμό. Νομίζω ότι η σχέση που έχουν οι παρουσιάσεις αυτές με το θέμα των "μαθημάτων" είναι πολύ μικρή και μπήκαν για να γεμίσει ο χρόνος...  Ίσως έπρεπε να πάρω αυτό με τις λοιμώξεις, που μάλλον θα κυλούσε πιο άνετα, καθώς είμαι γιατρός, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο... 

Η πλατφόρμα μου δίνει την δυνατότητα να δω και τα άλλα μαθήματα, και χαζεύοντας το σχετικό με την ψηφιακή υπογραφή συνειδητοποίησα ότι είναι υποπολλαπλάσιο σε μέγεθος, με ότι αυτό συνεπάγεται... Άραγε μπορώ να αλλάξω θέμα τώρα που έχω ξεκινήσει;

Τέλος, για να βγεί το πράσινο "ολοκληρώθηκε" στο επιμέρους θέμα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχεις περάσει σε μια δοση όλες τις διαφάνειες της παρουσίασης μέχρι την τελευταια και μετά να πατήσεις πάνω δεξιά το βελάκι εμπρός ή πίσω....

image.png.b03f0f9839b73e86a65f42e0bb5e9b34.png

Αν και τις περνάω ολες τις διαφάνειες μ λεει σκορ 0% . Παιζουν ρολο τα τεστ αξιολόγησης ? Τον τυπο τον αφήνεις να διαβάζει τ διαφάνεια μεχρι τέλους ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, DrLo είπε

Νομική σχολή και ΒΙΜ ?

δε θα το φανταζόμουν.

.

btw

τι είναι τα

#Σκοιλ_Ελικικου

#μετζη_του_νεουκτη

?

από που έχουν βγει ;

Διατμηματικο μεταπτυχιακου ειναι.

Ειναι ερωταπαντησεις που καναν λαθος στην μετάφραση του υλικου που χρησιμοποίησαν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _kos_tas_ είπε

Ακολουθήστε το κόλπο να τελειώσει γρήγορα η ξεφτίλα.

Εγώ μπαίνω σε άλλη πλατφόρμα, το iclass.gr. Μιλάμε για άθλιο περιβάλλον και δυστυχώς κολλάει απίστευτα, είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις. Θα ξαναμπώ την επόμενη εβδομάδα για να δω αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...