Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ και να υπηρχε ενας τροπος να καταθετεις τα χρηματα (αμοιβη της γυναικας που τη φροντιζει συν τα εξτρα για τα αναγκαια ψωνια) εξ αποστασεως...

ΥΓ: Σε επομενο ποστ: Θελω να παρω κατι απο Κινα, αλλα δεν ξερω καλα κινεζικα, θα συννενοηθουμε με τον πωλητη οταν παω εκει?

ΥΓ2: Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μεινεις οπως εισαι, καταθετοντας τα αναγκαια ποσα ειτε στη γυναικα που τη φροντιζει ειτε σε καποιον συγγενη/φιλο/γνωστο που θα σου κανει την εξυπηρετηση. Το ξερεις οτι μπορεις να κανεις μεγαλυτερο κακο πηγαινοντας?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην ξεκινήσεις,στείλε επιπλέον χρήματα στην κύρια που την προσέχει να κάνει και τα ψώνια που χρειάζονται και τέλος.τωρα ότι ο καθένας θα γράψει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να διαβάσει από την αρχή το νήμα είναι αναμενόμενο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vounisios είπε

Δεν θα σου απαντησω....ντρεπομαι μονο γι αυτο που γραφεις...πριν το γραψεις βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει...και δεν καταλαβα τι εννοεις οτι τωρα την θυμηθηκα...ντροπη σου...

Φίλε μου δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει δρόμος.Το δρόμο πρέπει να τον ανοίξεις μόνος.Εδώ απόψεις λέμε ο καθένας από τη σιγουριά του άψυχου πληκτρολογίου του. 

Άποψή μου .Θα τα βάλεις κάτω και θα σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά.Μάννα σου είναι και κανείς δεν την αγαπάει περισσότερο από σένα όπως   και αυτή σίγουρα σε αγαπάει περισσότερο. όπως μόνο οι μανάδες αγαπούν τα παιδιά τους.Δεν θέλω να πω την ιστορία με την καρδιά να μη μακρυγορώ ίσως την ξέρεις αν όχι ψάξε να τη βρεις.

Εάν δεν μπορείς με κανένα τρόπο να βρεις λύση ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται θα γράψεις ένα χαρτί ότι πας να βοηθήσεις την 99χρονη μάνα σου και δεν νομίζω να σε σταματήσει κανείς αστυνομικός γιατί και αυτοί μανάδες έχουν και καταλαβαίνουν.Αν σε σταματήσουν θα πεις τη μία και πραγματική αλήθεια.Αν σε γυρίσουν που δεν θα το κάνουν το κρίμα να είναι δικό τους. Και για προστασία της μπορείς να πας να μην μπεις στο σπίτι να παραδώσεις έξω από αυτά με ασφάλεια και γάντια πράγματα χρήματα στη γυναίκα που την προσέχει και να φύγεις.

Εγώ αυτό θα έκανα από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ άλλη λύση .

Δημοσ.

όσο πλησιάζει το Πάσχα θα πληθαίνουν οι δακρύβρεχτες ιστορίες για μανάδες, γιαγιάδες, παππούδια που μένουν μόνοι κι έρημοι σε κάποιο χωριό. και η κάθε απίθανη δικαιολογία.

Προτείνω να βαθμολογούμε την κάθε ιστορία.

Επι του θέματος τώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα και οι έλεγχοι θα αυξηθούν. πιστεύω σε κάθε σημείο κλειδί θα μπει κι ένα μπατσικό και δε θα μπορείς να πας ούτε από παράδρομο. Η απόσταση που θες να κάνεις είναι μεγάλη.και θα χρειαστείς τρομερή τύχη για να μη σε σταματήσουν.

Δικαιολογίες του στυλ έχω γιαγιά, παππού..δε θα πιάσουν. Ξέχασε τες. Μη σκέφτεσαι τι θα πεις αν σε πιάσουν, σκέψου πως θα καταφέρεις να μη σε πιάσουν

πρέπει να αυτοσχεδιάσεις. πχ. Βρες κανένα φορτηγατζή που θα μεταφέρει προϊόντα και μπες στην καρότσα

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι που καταντήσαμε όλοι εν δυνάμει απατεώνες και κλέφτες. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί από όλα όσα ακούμε καθημερινά, 2-3 άνθρωποι να έχουν πραγματική και ουσιαστική ανάγκη, θλίβομαι περισσότερο από την αντιμετώπιση του κόσμου (βλ. και insomnia).

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι που καταντήσαμε όλοι εν δυνάμει απατεώνες και κλέφτες. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί από όλα όσα ακούμε καθημερινά, 2-3 άνθρωποι να έχουν πραγματική και ουσιαστική ανάγκη, θλίβομαι περισσότερο από την αντιμετώπιση του κόσμου (βλ. και insomnia).

Οι 100 ψεύτες και πονηροί, καίνε τους 2-3.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οι 100 ψεύτες και πονηροί, καίνε τους 2-3.

Οπότε τους παίρνει η μπάλα όλους και με τον τρόπο αυτό, έχουμε λύσει το πρόβλημα. Σωστός.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Οπότε τους παίρνει η μπάλα όλους και με τον τρόπο αυτό, έχουμε λύσει το πρόβλημα. Σωστός.

Αυτό, ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, όχι μόνο τώρα στον κορονοιο.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Οι 2-3 που εχουν πραγματικη αναγκη, σου χω συγκλονιστικα νεα και καθησε γιατι μπορει να ταραχτεις,  την εχουν λυσει και τακτοποιησει ΗΔΗ εδω και 3 εβδομαδες. Με την αρχη των περιοριστικων μετρων. Και δεν περιμεναν αυτα να σφιξουν. Το ιδιο εκαναν και εκεινοι που και μανα και πατερα πραγματικα εχουν αλλα και τους νοιαζονται.

Για τα υπολοιπα, μιας και δινεις την εντυπωση καποιου που μολις προσγειωθηκε στον πλανητη γενικοτερα, περνας απο το ....τελωνειο για τις αναγκαιες διατυπωσεις και τον ελεγχο διαβατηριου.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

η ολη ιστορια - δικαιλογια σου ειναι τουλαχιστον για γελια , προφανως και υποτιμας την νοημοσυνη μας

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σταθείτε ρε παιδιά.Ποιος φανταζόταν 20-30  μέρες πριν αρχίσει αυτή η κατάσταση ότι θα φτάσει καλοκαίρι και ακόμη δεν αν θα μας αφήνουν να κυκλοφορούμε ελεύθερα.

Όλοι λέγαμε 10-20 ΄άντε 30 μέρες οπότε μετά θα κάνουμε τις δουλειές μας.Τώρα κανείς δεν μας λέει πότε θα τελειώσει.Και αν σε πέντε μέρες μάθουμε ότι όλοι οι καταυλισμοί ΡΟΜΑ στην Ελλάδα είναι φουλ στον ιό όπως και οι  δομές προσφύγων και μεταναστών έχετε την εντύπωση ότι θα τελειώσουμε εύκολα μετά;;;;;;;;

Ο TS είχε κανονίσει να πηγαίνει μία φορά το μήνα στη μάνα του και να ταχτοποιεί τις εκκρεμότητες.Η μάνα του ζει σε ένα χωριό μακριά από τράπεζες - ταχυδρομεία - ενδεχομένως σύγχρονα s/m που έχουν όλα όσα χρειάζονται.

Οι δήμοι λένε ότι κάνουμε εξυπηρετήσεις αλλά όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί το Δημόσιο στην Ελλάδα.Για λόγια είμαστε πρώτοι αλλά στις πράξεις να βάφουμε νύχια να λύνουμε σταυρόλεξα , να ρίχνουμε πασιέντζες στον η/υ και να κατεβάζουμε τα τηλέφωνα ώστε να μην μας ενοχλεί κανείς.

Τι θα κάνει δικό του θέμα και εδώ δεν νομίζω πως θα βρει λύση.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε μου δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει δρόμος.Το δρόμο πρέπει να τον ανοίξεις μόνος.Εδώ απόψεις λέμε ο καθένας από τη σιγουριά του άψυχου πληκτρολογίου του. 

Άποψή μου .Θα τα βάλεις κάτω και θα σταθμίσεις τα υπέρ και τα κατά.Μάννα σου είναι και κανείς δεν την αγαπάει περισσότερο από σένα όπως   και αυτή σίγουρα σε αγαπάει περισσότερο. όπως μόνο οι μανάδες αγαπούν τα παιδιά τους.Δεν θέλω να πω την ιστορία με την καρδιά να μη μακρυγορώ ίσως την ξέρεις αν όχι ψάξε να τη βρεις.

Εάν δεν μπορείς με κανένα τρόπο να βρεις λύση ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται θα γράψεις ένα χαρτί ότι πας να βοηθήσεις την 99χρονη μάνα σου και δεν νομίζω να σε σταματήσει κανείς αστυνομικός γιατί και αυτοί μανάδες έχουν και καταλαβαίνουν.Αν σε σταματήσουν θα πεις τη μία και πραγματική αλήθεια.Αν σε γυρίσουν που δεν θα το κάνουν το κρίμα να είναι δικό τους. Και για προστασία της μπορείς να πας να μην μπεις στο σπίτι να παραδώσεις έξω από αυτά με ασφάλεια και γάντια πράγματα χρήματα στη γυναίκα που την προσέχει και να φύγεις.

Εγώ αυτό θα έκανα από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ άλλη λύση .

Το κρίμα Θα είναι στο λαιμό αυτού που θα κολλήσει τη Μανα του κορονοϊο και θα τη στείλει τη γυναίκα στα θυμαράκια. Το κρίμα ΔΕΝ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο λαιμό των αστυνομικών που προστατεύουν τις μανάδες όλης της Ελλάδας από ασυνείδητους γιούς! 

Και για να τελειώνουμε με τις δακρύβρεχτες ιστορίες αυτής της εβδομάδας μανάδες και πατεράδες που ζουν μόνοι με τα άγρια ζώα της φύσης και είναι 100 χρόνων ΘΑ τους φροντίσουν οι κοινωνικές /δημοτικές / κοινοτικές  υπηρεσίες όπως κάναν πάντα, όταν οι γιοί και κόρες αναγκάζονται να  λείπουν στα ξένα. 

Όπως λέει και ο σοφός λαός ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. 

Επεξ/σία από Newmember
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Newmember είπε

Το κρίμα Θα είναι στο λαιμό αυτού που θα κολλήσει τη Μανα του κορονοϊο και θα τη στείλει τη γυναίκα στα θυμαράκια. Το κρίμα ΔΕΝ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο λαιμό των αστυνομικών που προστατεύουν τις μανάδες όλης της Ελλάδας από ασυνείδητους γιούς! 

Και για να τελειώνουμε με τις δακρύβρεχτες ιστορίες αυτής της εβδομάδας μανάδες και πατεράδες που ζουν μόνοι με τα άγρια ζώα της φύσης και είναι 100 χρόνων ΘΑ τους φροντίσουν οι κοινωνικές /δημοτικές / κοινοτικές  υπηρεσίες όπως κάναν πάντα που οι γιοί και κόρες λείπουν στα ξένα. 

Όπως λέει και ο σοφός λαός ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sabeas είπε

ειστε τουλαχιστον ηλιθιοι οσοι τον προδικασατε οτι λεει ψεμματα. 

Εσύ δηλαδή που πίστεψες ότι δεν έχει τρόπο να πληρώσει τη γυναίκα που την προσέχει, το φαγητό και το ψωμί που της πάνε κτλ είσαι πανέξυπνος? :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...