gregori13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 καλησπερα τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 150 € προτιμω αγορα απο Ελλαδα καινουρια συσκευη η χρηση που κανω ειναι web serfing , you tube , μουσικη δεν παιζω παιχνιδια και δεν εχω απαιτησεις για την καμερα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η αξιοπιστια , δηλαδη να μην κολλαει συχνα και μπορεσει να με παει οσα πιο πολλα χρονια ειναι δυνατον το προηγουμενο που ειχα ηταν moto g2 (170€ ) και αντεξε μια πενταετια ποιο απο τα δυο ή και καποιο αλλο εχετε να μου προτεινετε ? ευχαριστω!
ilias43 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gregori13 είπε καλησπερα τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 150 € προτιμω αγορα απο Ελλαδα καινουρια συσκευη η χρηση που κανω ειναι web serfing , you tube , μουσικη δεν παιζω παιχνιδια και δεν εχω απαιτησεις για την καμερα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η αξιοπιστια , δηλαδη να μην κολλαει συχνα και μπορεσει να με παει οσα πιο πολλα χρονια ειναι δυνατον το προηγουμενο που ειχα ηταν moto g2 (170€ ) και αντεξε μια πενταετια ποιο απο τα δυο ή και καποιο αλλο εχετε να μου προτεινετε ? ευχαριστω! Προερχομενος και γω απο moto g5 plus επελεξα το realme 5 και δεν το εχω μετανιωσει! 5000mAh μπαταρια, τιμιες φωτογραφιες για τα 160 ευρω, ανετος ο snap 665 χωρις κολληματα. Γενικα δεν βρηκα καποιο κουσουρι... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από ilias43
gregori13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Τελικα πηγα στο redmi λογω του NFC και gorilla class 5 ( front and back)
gregori13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, chios είπε το note 8 δεν έχει nfc μηπως πήγες σε note 8t; Ναι στο Note 8T 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα