trib Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Με την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης Duplex, ο χρήστης μπορεί να κλείσει τραπέζι σε εστιατόριο, χωρίς να μιλήσει ο ίδιος στο τηλέφωνο. Η τεχνολογία της Google Duplex AI έχει αρχίσει να επεκτείνεται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Καναδά. Αρχικά το AI είχε λανσαριστεί στις ΗΠΑ το 2018 και στη Νέα Ζηλανδία όπου και έγιναν οι πρώτες δοκιμές. Με το Duplex, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από την έξυπνο βοηθό Google Assistant, να κλείσει εκ μέρους του ένα τραπέζι σε εστιατόριο για παράδειγμα ή να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο, χωρίς ο ίδιος να καλέσει και να μιλήσει στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με τελευταία αλλαγή της Google σε σελίδα υποστήριξης για τη Google Assistant, έχουν προστεθεί οι τηλεφωνικοί αριθμοί με τους οποίους θα καλεί η AI τεχνολογία. Με βάση τις προσθήκες, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εκτός ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία, η Τεχνητή Νοημοσύνη θα συμπεριλαμβάνεται σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Καναδά. Παρ’ όλα αυτά η Google αναφέρει πως οι χώρες που προστέθηκαν τελευταία δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες του Duplex AI. Στο πρώτο στάδιο, το AI θα χρησιμοποιηθεί ώστε να επιβεβαιωθούν οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και έπειτα αυτές να συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
sansara Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 -Ελα Μαργαριτα, το google ειμαι. Μου ανεθεσε ο Μητσος να σου κρατησω συντροφια αποψε γιατι εχει μια "εκτακτη" δουλιτσα μεχρι το πρωι... -*&^*$%@^#$%$!%#%$^%$%&% 1
Retromaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Τέλειο.... Μαζί με μία μάσκα που κοιτάει αλλού, μπορώ να μιλάω όλη μέρα με την γυναίκα μου.... 2
Koutsojohn4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Και εμείς ακόμα περιμένουμε google assistant στην Ελλάδα... 😕 2 1
spectaculator Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βάλεις ένα google assistant να κουτσομπολεύει με ένα άλλο google assistant? Αυτό θα ήταν η επιτομή του full duplex AI! Θα τους παραδεχτώ αν καταφέρουν το Google Assistant να να σου κλείνει ραντεβού υδραυλικό εδώ στην Ελλάδα! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από spectaculator 1
lefi Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, spectaculator είπε Θα τους παραδεχτώ αν καταφέρουν το Google Assistant να να σου κλείνει ραντεβού υδραυλικό εδώ στην Ελλάδα! Εάν είναι να το φτάσουμε στην επιστημονική φαντασία εγώ θέλω το Google Assistant να δουλεύει από το ίντερνετ και να τον πληρώνει κιόλας.
IT chef Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 hour ago, Retromaniac said: Τέλειο.... Μαζί με μία μάσκα που κοιτάει αλλού, μπορώ να μιλάω όλη μέρα με την γυναίκα μου.... αυτό το κάνεις και με ένα απλό vοice recorder,που θα επαναλαμβάνει "ναι αγάπη μου","μάλιστα αγάπη μου","έχεις δίκιο αγάπη μου". 1
k_onstantinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Μπορείς να βάλεις ένα google assistant να κουτσομπολεύει με ένα άλλο google assistant? Αυτό θα ήταν η επιτομή του full duplex AI! Θα τους παραδεχτώ αν καταφέρουν το Google Assistant να να σου κλείνει ραντεβού υδραυλικό εδώ στην Ελλάδα!
achilles_g_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Παραδεχτείτε πόσοι λόγω καραντίνας διαβάσατε durex...όπως εγώ πχ!
whoever81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ποιο θα έρθει πρώτο; Google Assistant στα ελληνικά ή μετρό Θεσσαλονίκης 🤔 1
nickolas Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, Koutsojohn4 είπε Και εμείς ακόμα περιμένουμε google assistant στην Ελλάδα... 😕 That’s Greek to me (Και θα περιμένουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα