Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 7 του μήνα κάναμε τηλεφωνικά αλλαγή απο 24 σε 100. Την επόμενη μας εστειλαν μήνυμα οτι εχει αποσταλεί το ρουτερ και εχθές ήρθε μήνυμα οτι η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει σήμερα. Πολύ γρήγορα μου φάνηκε.. Σήμερα απο της 11το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ λογικά λόγω αυτού του θέματος. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα. Το στέλνουν με ελτα κανονικά είδα. Θέλω να ρωτήσω ότι με το παλιό ρουτερ αφού θα δουλεύει το ίντερνετ έστω και σε χαμηλές ταχύτητες ή πρέπει να μπει αναγκαστικά το καινούργιο το οποίο δεν έχουμε παραλάβει ακόμα με συνέπεια να μείνουμε χωρίς ίντερνετ; ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Κάνε υπομονή και εγω το ίδιο  πράμα έπαθα

Φταίνε τα ΕΛΤΑ

Θα έρθει συστημένο

Όχι δεν κάνει το παλιό ρουτερ εταιρίας για VDSL γραμμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, lentmia είπε

Καλησπέρα, 7 του μήνα κάναμε τηλεφωνικά αλλαγή απο 24 σε 100. Την επόμενη μας εστειλαν μήνυμα οτι εχει αποσταλεί το ρουτερ και εχθές ήρθε μήνυμα οτι η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει σήμερα. Πολύ γρήγορα μου φάνηκε.. Σήμερα απο της 11το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ λογικά λόγω αυτού του θέματος. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα. Το στέλνουν με ελτα κανονικά είδα. Θέλω να ρωτήσω ότι με το παλιό ρουτερ αφού θα δουλεύει το ίντερνετ έστω και σε χαμηλές ταχύτητες ή πρέπει να μπει αναγκαστικά το καινούργιο το οποίο δεν έχουμε παραλάβει ακόμα με συνέπεια να μείνουμε χωρίς ίντερνετ; ευχαριστώ! 

Εγω συνδεθηκα σε οτε 50αρα πριν 3 μερες κ  ειχα το παλιο ρουτερ της βονταφον επανω.

Θα δουλεψει κ εσενα κανονικα αν υποστηριζει vdsl ,  απλα δεν θα δουλευει το τηλεφωνο αν εισαι με voip. Εμενα ομως επεσε το ιντερνετ για 1-2 λεπτα οποτε εσενα αν δεν εχει συνδεθει ακομα μηπως να τους παρεις τηλεφωνο;

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

Αυτό ήθελα να σιγουρευτώ αν είναι θέμα ρούτερ η όχι.. Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα πάρω τηλέφωνο αν και υπάρχουν απίστευτες καθυστερήσεις μέχρι να συνδεθείς με την εξυπηρέτηση και είναι αυτο που βαριέμαι. 

Δημοσ.

Προσπαθησε να τους καλεις απογευμα , εχει λιγοτερη κινηση.

Ποιο ρουτερ εχεις τωρα  ; Ξερεις αν υποστηριζει vdsl ?

Δημοσ.

Μίλησα τώρα τελικά μόνο με 2 λεπτά αναμονή.. Έχει γίνει η αλλαγή στην γραμμή αλλά είναι θέμα ρούτερ μου είπανε.. Ενα zte είναι.. Οπότε αναγκαστικά περιμένω το καινούργιο.. 

Δημοσ.

Welcome to ZXHN H267N V1.0. Please login.

Αυτό είναι,και είναι καλό ρουτερ

10 λεπτά πριν, lakis. είπε

Welcome to ZXHN H267N V1.0. Please login.

Αυτό είναι,και είναι καλό μοτεμ ρουτερ

Για 100αρα vdsl θα χρειαστείς ρουτερ AC μάλλον η καλώδιο

Δημοσ.

Όσα τηλέφωνα και να κάνετε, δεν θα βγάλετε άκρη γιατί ΔΕΝ φταίνε αυτοί.

Μίλα καλύτερα με την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ και πίεσε.

Είναι γενικό το θέμα δυστυχώς 😕 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...