lentmia Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, 7 του μήνα κάναμε τηλεφωνικά αλλαγή απο 24 σε 100. Την επόμενη μας εστειλαν μήνυμα οτι εχει αποσταλεί το ρουτερ και εχθές ήρθε μήνυμα οτι η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει σήμερα. Πολύ γρήγορα μου φάνηκε.. Σήμερα απο της 11το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ λογικά λόγω αυτού του θέματος. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα. Το στέλνουν με ελτα κανονικά είδα. Θέλω να ρωτήσω ότι με το παλιό ρουτερ αφού θα δουλεύει το ίντερνετ έστω και σε χαμηλές ταχύτητες ή πρέπει να μπει αναγκαστικά το καινούργιο το οποίο δεν έχουμε παραλάβει ακόμα με συνέπεια να μείνουμε χωρίς ίντερνετ; ευχαριστώ!
lakis. Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Κάνε υπομονή και εγω το ίδιο πράμα έπαθα Φταίνε τα ΕΛΤΑ Θα έρθει συστημένο Όχι δεν κάνει το παλιό ρουτερ εταιρίας για VDSL γραμμή
malias4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, lentmia είπε Καλησπέρα, 7 του μήνα κάναμε τηλεφωνικά αλλαγή απο 24 σε 100. Την επόμενη μας εστειλαν μήνυμα οτι εχει αποσταλεί το ρουτερ και εχθές ήρθε μήνυμα οτι η ενεργοποίηση της γραμμής θα γίνει σήμερα. Πολύ γρήγορα μου φάνηκε.. Σήμερα απο της 11το πρωί έχει κοπεί το ίντερνετ λογικά λόγω αυτού του θέματος. Το θέμα είναι ότι το καινούργιο ρουτερ δεν έχει έρθει ακόμα. Το στέλνουν με ελτα κανονικά είδα. Θέλω να ρωτήσω ότι με το παλιό ρουτερ αφού θα δουλεύει το ίντερνετ έστω και σε χαμηλές ταχύτητες ή πρέπει να μπει αναγκαστικά το καινούργιο το οποίο δεν έχουμε παραλάβει ακόμα με συνέπεια να μείνουμε χωρίς ίντερνετ; ευχαριστώ! Εγω συνδεθηκα σε οτε 50αρα πριν 3 μερες κ ειχα το παλιο ρουτερ της βονταφον επανω. Θα δουλεψει κ εσενα κανονικα αν υποστηριζει vdsl , απλα δεν θα δουλευει το τηλεφωνο αν εισαι με voip. Εμενα ομως επεσε το ιντερνετ για 1-2 λεπτα οποτε εσενα αν δεν εχει συνδεθει ακομα μηπως να τους παρεις τηλεφωνο; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από malias4
lentmia Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Αυτό ήθελα να σιγουρευτώ αν είναι θέμα ρούτερ η όχι.. Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα πάρω τηλέφωνο αν και υπάρχουν απίστευτες καθυστερήσεις μέχρι να συνδεθείς με την εξυπηρέτηση και είναι αυτο που βαριέμαι.
malias4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Προσπαθησε να τους καλεις απογευμα , εχει λιγοτερη κινηση. Ποιο ρουτερ εχεις τωρα ; Ξερεις αν υποστηριζει vdsl ?
lentmia Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μίλησα τώρα τελικά μόνο με 2 λεπτά αναμονή.. Έχει γίνει η αλλαγή στην γραμμή αλλά είναι θέμα ρούτερ μου είπανε.. Ενα zte είναι.. Οπότε αναγκαστικά περιμένω το καινούργιο..
lakis. Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Welcome to ZXHN H267N V1.0. Please login. Αυτό είναι,και είναι καλό ρουτερ 10 λεπτά πριν, lakis. είπε Welcome to ZXHN H267N V1.0. Please login. Αυτό είναι,και είναι καλό μοτεμ ρουτερ Για 100αρα vdsl θα χρειαστείς ρουτερ AC μάλλον η καλώδιο
HateMe Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Όσα τηλέφωνα και να κάνετε, δεν θα βγάλετε άκρη γιατί ΔΕΝ φταίνε αυτοί. Μίλα καλύτερα με την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ και πίεσε. Είναι γενικό το θέμα δυστυχώς 😕 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα