DjChrisT Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Τις τελευταιες μερες ειχα προβλημα με την συνδεση μου στο Internet.... (aDSL 384, παροχεας Forthnet) Χτυπουσε συνεχεια ενα σφαλμα 680..... Σφαλμα modem το οποιο δεν επρεπε να βγαινει λογω οτι δεν υπαρχει τετοιο σφαλμα σε dsl ουτε καν σε isdn.... μονο pstn modem-ακια... Επειτα απο πολλα τηλεφωνα με Forthnet δεν καταληξαμε πουθενα εκτος στο οτι κατι εχει το modem και να δοκιμασω αλλο.... Δοκιμαζω αλλο (ενα δανεικο Tornado usb)(το δικο μου Sagem Fast800 απο Vivo), και παλι τα ιδια..... Φερνω αλλο pc στο σπιτι για να δω μηπως κρασαραν τα Windows πουθενα...αλλα....τα ιδια..... Αρχισα να τρελενομαι..... Λεω κατι δεν παει καλα.... Κατι με την γραμμη.... ή τοσο α-χρηστος ειναι εγω...? Αποφασισα να παρω την Vivodi τηλεφωνο μιας και αυτη ηταν η αρχικη εταιρια που ανελαβε να μου μετατρεψει την γραμμη σε dsl και να ειναι και παροχεας ταυτοχρονα... (μετα απο 2 βδομαδες αλλαξα και πηγα στην Forthnet...λογω οτι δεν δουλευε καθολου καλα η Vivodi (Αναληψη-Θεσ/νικη))... Χιλια-μυρια ειπωθηκαν ακρη δεν βγηκε.... Εφαγα τις τελευταιες δυο μερες μου στα τηλεφωνα με την Forthnet....με την Vivodi...και με τον πΟΤΕ!!!! Σημερα το πρωι μου μπηκαν ψυλοι στ' αυτια οτι κατι πεζεται με την γραμμη και μιλησα με τις βλαβες του πΟΤΕ.....και με την Vivodi.... Οι βλαβιαρηδες του πΟΤΕ ειπαν θα με παρουν τηλ. και οσο ειπα να περιμενω βγηκε το "λαβρακι" απο την Vivodi....!!!! Πηρα τηλ., πεταξα μια αδεια και εκει επιασα την γεματη.... Ρωταω....τοτε που ειχα στειλει fax για την διακοπη του παροχεα απο την Vivodi υπαρχει περιπτωση να εγινε κανενα μπερδεμα.... Και εκει ηταν η ωραια η απαντηση...μα δεν εχετε aDSL!! Διακοπηκε απο 8/4 Μεγαλη Πμεπτη... Γιατι...? Γιατι μας κανατε την αιτηση για διακοπη συνεργασιας μας και εμεις το λαβαμε υποψην οτι ειναι ολοκληρωτικη διακοπη....και ακυρωσαμε την γραμμη απο τον πΟΤΕ.... Μπραβο σας ρε παιδια!!! Καναμε να παρουμε ποσο καιρο aDSL και αντε τωρα ξανα-μανα απο την αρχη...??? Στο καπακι με παιρνουν και απο τον πΟΤΕ να επιβαιβαιωσουν τα παραπανω που ειπωθηκαν με την Vivodi.... Παρενθεση: (Στις 20 μερες με την Vivodi, εστειλα το fax διακοπης της συνεργασιας μας. Ετσι προλαβα να πληρωσω μονο τα αρχικα εξοδα.... Η συμφωνια ηταν να πληρωνω στην Vivodi, αλλα εφοσον σταματαει η διακοπη (πηρα τηλ. και μου το ειπαν), μεταφερεται ο λογαριασμος στον ΟΤΕ και θα πληρωνω εκει... Βεβαια εμενα δεν μου ηρθε ακομα λογαριασμος του ΟΤΕ απο τοτε που εκανα την συνδεση, και μιας και δεν ειχε ερθει και μου ειπαν τα παραπανω, υπεθεσα οτι θα ερθει η συνδρομη με τον λογαριασμο.... Ελα που δεν προλαβε ομως.... Προλαβαν οι της Vivodi απ'οτι φανηκε... ) Και τους ειπα: "Σας ειπε κανεις να διακοψετε την γραμμη εκτος απο τον παροχεα...?????". Ετσι ειναι η στρατηγικη της εταιριας, μου ειπαν.... Να χε*ω και να ξεχε*ω την στρατηγικη σας τωρα!!!! Απο μενα και τους γνωστους ενα μεγαλο Χ στην Vivodi!!! Και ξαφνικα ξανα παλι πισω στα ιδια....δεν υπαρχουν πορτες....κτλ...κτλ....και θα περιμενω σαν μ****ας κανα 2 μηνες να ενεργοποιηθει η γραμμη μου... Αυτα και αλλα πολλα που ειπωθηκαν και δεν θυμαμαι τωρα γιατι ειμαι συγχησμενος!!!! Α, ρε Ελλας....του 2004.... (το συγκεκριμενο topic το δημοσιευσα και σε 4 Ελληνικα forums [τεχνολογιας και μη] για να εισακουστουν τα χαλια μας σε πολυ πονεμενο κοσμο & κοσμακι....)
DarkOrion Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2004 kai telika twra ti ginetai??? perimeneis? e re ena xesimo pou theloun oi ksustes!!!
Latinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Genika isxiei auto.An sou energopoisei to ARIS provider kai zitiseis diakopi ginete diakopi kiklomatos. Tha prepei na exeis kanei aitisi ston ote mono sou gia na exeis to kikloma
DjChrisT Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Λοιπον, τωρα ειμαι στην αναμονη...και περιμενω την Παρασκευη (πιθανοτατα), που κλεινω δυο εργασιμες εβδομαδες απο την επανα-ενεργοποιηση, να με παρουν τηλ να με πουν τι γινεται.... Παντως με τους τεχνικους του DSL του ΟΤΕ οταν ειχα μιλησει μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν πορτες (πριν απο 2 βδομαδες)......... Τωρα βλεπουμε.... Προν το παρον αποτοξινωση στο σπιτι απο internet....αν και χθες συνδεθηκε πρωτη φορα μετα την διακοπη με το 56αρι modem-ακι, να κανω μερικες αναβαθμισεις.....και ντραπηκα..... Απο τα 40kb, να πεφτεις στα 4,5....ειναι καπως.... Ευχομαι αυτα τουλαχιστον να τα διαβαζουν μερικοι που ειναι στην προ-διαδικασια να βαλουν dsl και να προσεχουν να μην μπλεξουν με τους καθε μ****ες....
Edgar Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Παντως με τους τεχνικους του DSL του ΟΤΕ οταν ειχα μιλησει μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχουν πορτες (πριν απο 2 βδομαδες)........ einai ligo asxeto bebaia, alla edo sto marousi, apo arxes tou xronou perimeno na uparksoun nees portes..... :roll:
DarkOrion Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 to provlima einai geniko. sxedon se oles tis perioxes ta ports einai kleismena. upomoni paidia, upomoni.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.