greendaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλημέρα. Έχω ένα motherboard asus p5w dh deluxe που άλλες φορές έβλεπε τις μνήμες (μία φορά το ένα τσιπ μια φορά το άλλο άλλη φορά το τρίτο και συνήθως κανένα..) και έψαξα λίγο για να το διορθώσω, έκανα clear το RTC της CMOS, όπως περιέγραφε το manual του motherboard, άλλαξα θέση στο τζαμπεράκι (από τις θέσεις 1-2 στις 2-3 για λίγο έχοντας αποσυνδέσει πλήρως το ρεύμα και έχοντας βγάλει τη μπαταρία). Όταν μετά έβαλα πίσω τις μνήμες (μία μία) έκανε κάποια μπιπ και μετά τίποτα. Ξεκινάνε όλα, ανεμιστηράκια κτλ αλλά δε φαίνεται τίποτα στην οθόνη. Έβγαλα δίσκο, κάρτα γραφικών κτλ και ξαναδοκίμασα και άλλες μνήμες σε άλλες θέσεις αλλά τίποτα, ούτε μπιπ. Μόνο όταν δεν βάζω καθόλου μνήμη κάνει μπιπ. Πως θα ρυθμίσω τις τάσεις της μνήμης απ το BIOS αφού δεν ανοίγει καν;...
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greendaz είπε Καλημέρα. Έχω ένα motherboard asus p5w dh deluxe που άλλες φορές έβλεπε τις μνήμες (μία φορά το ένα τσιπ μια φορά το άλλο άλλη φορά το τρίτο και συνήθως κανένα..) και έψαξα λίγο για να το διορθώσω, έκανα clear το RTC της CMOS, όπως περιέγραφε το manual του motherboard, άλλαξα θέση στο τζαμπεράκι (από τις θέσεις 1-2 στις 2-3 για λίγο έχοντας αποσυνδέσει πλήρως το ρεύμα και έχοντας βγάλει τη μπαταρία). Όταν μετά έβαλα πίσω τις μνήμες (μία μία) έκανε κάποια μπιπ και μετά τίποτα. Ξεκινάνε όλα, ανεμιστηράκια κτλ αλλά δε φαίνεται τίποτα στην οθόνη. Έβγαλα δίσκο, κάρτα γραφικών κτλ και ξαναδοκίμασα και άλλες μνήμες σε άλλες θέσεις αλλά τίποτα, ούτε μπιπ. Μόνο όταν δεν βάζω καθόλου μνήμη κάνει μπιπ. Πως θα ρυθμίσω τις τάσεις της μνήμης απ το BIOS αφού δεν ανοίγει καν;... Ποιες μνήμες χρησιμοποιείτε; Παλιότερα ποιες χρησιμοποιούσατε; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
greendaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ποιες μνήμες χρησιμοποιείτε; Παλιότερα ποιες χρησιμοποιούσατε; Όχι, τις ίδιες χρησιμοποιώ, είναι DDR2. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναγνωρίζει πια καμία μνήμη από τις 3 (Δύο από αυτές είναι 500 ΜΒ και μία των 2 GB). Έχουν χαθεί κάποιες ρυθμίσεις που έπρεπε να υπάρχουν; Η κίνησή μου αυτή ισοδυναμεί με καθάρισμα της CMOS γενικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα