Προς το περιεχόμενο

Κουρευτική & Ξυριστική Μηχανή

dimpa16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλύτερα να πάρεις κάτι ακριβότερο που θα σου μείνει χρόνια μην πω μια ζωή. Εγώ έχω κουρευτικη της Moser αφήνω τα γενια να μεγαλώσουν και τα κουρευω μια στο τόσο όταν μεγαλώσουν. Δύο κουρεις που έχω ρωτήσει μου έχουν πει οτιδήποτε άλλο εκτός από Moser Amster και Wahl δεν είναι μηχανή. Βέβαια για τα δικά τους στάνταρ που τις δουλεύουν κάθε μέρα επί ώρες και χρόνια. Οπότε και κάποια άλλη να πάρεις από τις γνωστές μάρκες θα κάνεις την δουλειά σου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αφου βρηκαμε το εργαλειο, ριξτε τωρα ενα ΚΑΛΟ βιντεακι οδηγο για το πως να τα παρουμε μονοι μας.

(προφανως οχι ξυρισμα ολο το κεφαλι, αυτο ειναι απλο)

• Like 2

• 3 μήνες μετά...
Στις 10/4/2020 στις 5:17 ΜΜ, splanis είπε

ασχετο αλλα αν θελει να παρει καποιος κατι πιο ακριβο, πηρα αυτη προσφατα https://www.skroutz.gr/s/367208/Wahl-Chrome-Pro-79524-216.html , πραγματικα φαινεται παρα πολυ καλη, κουρευτηκα, εκανα και σβησιματακια, μια χαρα, ελπιζω να με βγαλει καιρο μονο

πλεων κατα ενα περιεργο τροπο δεν την βρησκεις σε κανενα καταστημα ακομα κ αυτα που σου λενε οτι την εχουν την color εχουν οχι αυτη

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω κι αλλο θεμα για ξυριστικες και κουρευτικες ηθελα μια καλη μηχανη κουρεματος μονο για μουσια.

Ιδανικη θα ηταν με καλωδιο αλλα και με μπαταρια αν ειναι καλη δεν με χαλαει.

Ξερω οτι απο τις καλυτερες ειναι οι Moser αλλα επειδη δεν θελω να παω στα τυφλα θα ηθελα τις αποψεις σας.

Τιμη μεχρι 50-60 ευρω.Αν υπαρχει και φθηνοτερη και να ειναι και καλη δεν θα πω οχι.

Μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλο που να μην χρειαζεται λαδια να μην μπουκωνει στο ξυρισμα κλπ?

Επεξ/σία από HERTHAN

Στις 17/1/2021 στις 1:52 ΠΜ, HERTHAN είπε

Για να μην ανοιγω κι αλλο θεμα για ξυριστικες και κουρευτικες ηθελα μια καλη μηχανη κουρεματος μονο για μουσια.

Ιδανικη θα ηταν με καλωδιο αλλα και με μπαταρια αν ειναι καλη δεν με χαλαει.

Ξερω οτι απο τις καλυτερες ειναι οι Moser αλλα επειδη δεν θελω να παω στα τυφλα θα ηθελα τις αποψεις σας.

Τιμη μεχρι 50-60 ευρω.Αν υπαρχει και φθηνοτερη και να ειναι και καλη δεν θα πω οχι.

Μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλο που να μην χρειαζεται λαδια να μην μπουκωνει στο ξυρισμα κλπ?

Είχα πάρει 1 με 10€ απο τα Jumbo για να κουρεύω τον σκύλο που έχει κοντό και πυκνό τρίχωμα και μάγκωνε, πήρα 1 Moser με κάπου 40€ και είναι ποιοτική.

Αραγε μπορώ να κουρευτώ με αυτή η έχει διαφορετικού τύπου λεπίδες; 😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...