Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Κοίταζα πριν λίγο εκτυπωτές και εκεί που πριν 2-3 μήνες έβρισκες 5-6 και παραπάνω μοντέλα μέχρι 60 ευρώ τώρα ο πιο φτηνός στο σκρουτζ  59,90.

Επειδη το παρακολουθω το θεμα, δεν ειναι οτι ακριβυναν τις τιμες (μαλιστα επαιξαν καλες προσφορες στην αρχη των απαγορευσεων πχ laser εκτυπωτης με 36,90 αλλα και αλλες μετεπειτα). Απλα αυξηθηκε η ζητηση και ξεστοκαραν ολοι τα φτηνα μοντελα (που αν δεν το ψαξεις ή δε σε ενδιαφερει σε βαθος χρονου σε αυτο θα πας για να κανεις τη δουλεια σου τωρα). Δεν ειναι τα ιδια μοντελα δηλαδη πιο ακριβα. Ειναι οτι εμεινε απο το ξεστοκαρισμα (τα μετριας τιμης μοντελα και πανω).

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Επειδη το παρακολουθω το θεμα, δεν ειναι οτι ακριβυναν τις τιμες (μαλιστα επαιξαν καλες προσφορες στην αρχη των απαγορευσεων πχ laser εκτυπωτης με 36,90 αλλα και αλλες μετεπειτα). Απλα αυξηθηκε η ζητηση και ξεστοκαραν ολοι τα φτηνα μοντελα (που αν δεν το ψαξεις ή δε σε ενδιαφερει σε βαθος χρονου σε αυτο θα πας για να κανεις τη δουλεια σου τωρα). Δεν ειναι τα ιδια μοντελα δηλαδη πιο ακριβα. Ειναι οτι εμεινε απο το ξεστοκαρισμα (τα μετριας τιμης μοντελα και πανω).

Όπως τα λες συν του ότι η καραντίνα φέρνει υπερκατανάλωση γιατί ο άλλος μη έχοντας κάτι άλλο να κάνει αν δεν βλέπει τηλεόραση, σερφάρει και αρχίζει αγορές τα δε επίκαιρα δεν τα βρίσκεις καν όπως τη μαγιά ένα απλούστατο πράγμα.Με τον κοροναϊό όλοι θα μάθουμε να ζυμώνουμε.:P

Και του κουφό μιας και είπα επίκαιρα.Έχει τη Δευτέρα το lidl οξύμετρα στην πολύ καλή τιμή των 15 ευρώ.Με ζάλισε η σύζυγος άντε λέω να πάω να πάρω ένα.Πάω 7.25 το πρωί της Δευτέρας μπαίνω και βλέπω τους περισσότερους να κρατούν από 1-2 στα χέρια.Πάω στο ράφι έχουν μείνει 6-7 παίρνω το ένα.Πάω μέχρι τα γάλατα παίρνω ένα πήρα και κάτι άλλο και περνώντας ξανά ούτε σε 5 λεπτά από το ράφι τα οξύμετρα είχαν εξαφανιστεί.

Πήγα στο ταμείο και συνεχώς έρχονταν και ρωτούσαν αν υπάρχουν άλλα οξύμετρα.Τρέλα λέμε.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

ασχετο αλλα αν θελει να παρει καποιος κατι πιο ακριβο, πηρα αυτη προσφατα https://www.skroutz.gr/s/367208/Wahl-Chrome-Pro-79524-216.html , πραγματικα φαινεται παρα πολυ καλη, κουρευτηκα, εκανα και σβησιματακια, μια χαρα, ελπιζω να με βγαλει καιρο μονο

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, splanis είπε

ασχετο αλλα αν θελει να παρει καποιος κατι πιο ακριβο, πηρα αυτη προσφατα https://www.skroutz.gr/s/367208/Wahl-Chrome-Pro-79524-216.html , πραγματικα φαινεται παρα πολυ καλη, κουρευτηκα, εκανα και σβησιματακια, μια χαρα, ελπιζω να με βγαλει καιρο μονο

Του ρεύματος είναι πολύ καλές δεν κολώνουν με τίποτε αλλά έχουν το μειονέκτημα του καλωδίου το οποίο αν κουρεύεσαι μόνος σου σε εμποδίζει και σου σπάει τα νεύρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Του ρεύματος είναι πολύ καλές δεν κολώνουν με τίποτε αλλά έχουν το μειονέκτημα του καλωδίου το οποίο αν κουρεύεσαι μόνος σου σε εμποδίζει και σου σπάει τα νεύρα.

μονος κουρευτηκα, να σου πω την αληθεια δεν με δυσκολεψε καπου το καλωδιο

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, splanis είπε

Κι εγώ σ'αυτήν προσανατολίζομαι. Για κούρεμα μόνο. Φαίνεται πολύ καλή

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/19261486/Eurostil-Barber-Line-Black-Sam-PR032619.html

Δειτε και αυτη, πολυ καλη και δυνατη για μπαταριας. Το καλωδιο ειναι ενοχλητικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.skroutz.gr/s/12653769/Philips-5000-11-in-1-MG5730-15.html

Την έχω σχεδόν 2 χρόνια(έχει 3 χρόνια εγγύηση)και κόβει σαν την πρώτη μέρα.Η μπαταρία της πολύ απλά ξεχνάς να την φορτίζεις.την δουλεύω κούρεμα/ξύρισμα.

Είναι πολύ δυνατή μηχανή,κόβει σαν ξυράφι και δεν έχει καμοια σχέση με του lidl για παράδειγμα.παρτην και θα με θυμηθείς.

Επεξ/σία από davarisx
Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα !

Έχω την συγκεκριμένη εδώ και ένα χρόνο και είναι φοβερή!

https://www.skroutz.gr/s/12653756/Philips-Series-7000-14-in-1-MG7720-15.html?from=recommendations-from-inactive

Είχα πάρει παλιότερα των 20 και 30 ευρώ και δεν έμεινα ευχαριστημένος!

Είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Δημοσ.

Οι Philips που έχετε παραθέσει είναι εξαιρετικές. Και εγώ Philips θα έπαιρνα αλλά με νευριάζει (αν και λογικό λόγω ζήτησης) πως μέχρι πριν μερικές βδομαδες αυτές οι μηχανές έκαναν 20-30 και τώρα έχουν εκτοξευθεί στα 2πλα και βάλε. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Οι Philips που έχετε παραθέσει είναι εξαιρετικές. Και εγώ Philips θα έπαιρνα αλλά με νευριάζει (αν και λογικό λόγω ζήτησης) πως μέχρι πριν μερικές βδομαδες αυτές οι μηχανές έκαναν 20-30 και τώρα έχουν εκτοξευθεί στα 2πλα και βάλε. 

Κοίτα οσο την είχα πάρει πριν 2 χρόνια τόσο έχει και σήμερα η δικιά μου.δεν ξέρω στα νέα μοντέλα τι γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, j0hnn1e είπε

Οι Philips που έχετε παραθέσει είναι εξαιρετικές.

Και γω λογω πειρας θα ελεγα μακρια απο Braun. Οι Philips οντως φαινονται να ειναι οι πιο καλες, βασει κριτικων. Τωρα δεν ξερω τι παιζει ακριβως με Wahl, Remington, Panasonic κλπ...

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Και γω λογω πειρας θα ελεγα μακρια απο Braun

Αν και έχω Braun και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, θα συμφωνήσω, μακριά από Braun. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν και έχω Braun και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, θα συμφωνήσω, μακριά από Braun. 

Και γω ευχαριστημενος ειμαι, για να τριμαρω μια στο τοσο το μουσι. Απλα αυτα που διαφημιζει και την πληρωσα 60-65 γι αυτο (σε προσφορα απο 80), δεν τα κανει...Θα μπορουσε καλλιστα να στοιχιζει 20-25-30 γι αυτα που προσφερει. Κι αυτα με τον αστερισκο, οτι πρεπει να την προσεχεις μη σου σπασουν τα ευτελη πλαστικα της και οτι η μπαταρια της μαλλον δεν ειναι η καλυτερη. Ουτως ωστε αμα βλεπεις οτι αρχιζει να σου σπαει τα νευρα να την πεταξεις χωρις πολυ σκεψη και να παρεις καινουρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...