dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Για να μην γίνω σαν τον ναυαγό,υπάρχει καμιά πρόταση για κουρευτική - ξυριστική μηχανή, γύρω στα 20-30 ευρώ. Δεν έχω επιχειρήσει ( ή μάλλον,έχω επιχειρήσει,στο κεφάλι άλλου,με τραγικό αποτέλεσμα...😅, αλλά ,με ψαλίδι) κούρεμα με μηχανή. Προτάσεις και ότι έχει σχέση με κάποιο...🤔 καλό αποτέλεσμα... ευπρόσδεκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Εγω εχω αυτην, ειδικα τωρα θα σε βολεψει γιατι εχει πολλες σκαλες. Οποτε ξεκινα σιγα σιγα και βλεπεις 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, dimpa16 είπε καμιά πρόταση για κουρευτική - ξυριστική μηχανή Νομίζω ότι τα λεφτά είναι λίγα, για αυτό που -αν κατάλαβα καλά- ζητάς. Εγώ έχω αυτή και είμαι αρκετά ευτυχής με τα αποτελέσματά της. Πολύ VFM μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Επαναφορτιζόμενη ή με καλώδιο να κοιτάξω λέτε? 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Νομίζω ότι τα λεφτά είναι λίγα, για αυτό που -αν κατάλαβα καλά- ζητάς. Εγώ έχω αυτή και είμαι αρκετά ευτυχής με τα αποτελέσματά της. Πολύ VFM μηχανή. Ξεφεύγει στα χρήματα και δεν ξέρω αν αξίζει για εντελώς αρχάριος να δώσω τόσα. Αν δεν τα καταφέρω, θα πάει για πέταμα 25 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εγω εχω αυτην, ειδικα τωρα θα σε βολεψει γιατι εχει πολλες σκαλες. Οποτε ξεκινα σιγα σιγα και βλεπεις 😛 Τίμια μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Ξεφεύγει στα χρήματα και δεν ξέρω αν αξίζει για εντελώς αρχάριος να δώσω τόσα. Αν δεν τα καταφέρω, θα πάει για πέταμα Μίλησες και για ξυριστική μηχανή (για αυτό σου έγραψα "αν κατάλαβα καλά", εσύ θες και να ξυρίζεσαι). Σε αυτή που σου φαίνεται τίμια, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξυρίζεται κανείς, με την έννοια του "αντικαθιστώ το ξυραφάκι, με μηχανή" και όχι "απλά κόβω το μούσι 1mm". Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Τα μαλλιά μου είναι αρκετά, σγουρά,πυκνή και σκληρή τρίχα. Θα κόβει ή θα σκαλώνει η λεπίδα. Από τη μια πλευρά λέω,τυχερός που έχω δυνατό μαλλί και απ`την άλλη...είναι βάσανο. 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Μίλησες και για ξυριστική μηχανή (για αυτό σου έγραψα "αν κατάλαβα καλά", εσύ θες και να ξυρίζεσαι). Σε αυτή που σου φαίνεται τίμια, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξυρίζεται κανείς. Βλακεία μου που ανάφερα ξυριστική μηχανή. 80% κούρεμα και 20 % τριμάρισμα στα γένια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ε τώρα αυτό που ρωτάς είναι σχετικό. Εγώ πάντως στο σκληρό μούσι, μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και με αυτή που σου έδειξα και με μία backup φθηνή philips, των 20Ε. Βάλε μαλακτική κρέμα αν έχεις τέτοια φοβία ! 7 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Βλακεία μου που ανάφερα ξυριστική μηχανή. 80% κούρεμα και 20 % τριμάρισμα στα γένια Άμα γειά σου, τώρα σε πιάνω. Πάρε αυτή τότε που σου συνέστησε ο φίλος παραπάνω, philips σε τέτοια κατηγορία είναι εγγύηση. Ρεύμα είναι πάντα πιο σίγουρη λύση (σταθερή ισχύς) αλλά θέτει περιορισμούς λόγω καλωδίου τροφοδοσίας. Η μπαταρία σίγουρα είναι πιο εύκολη λόγω φορητότητας, αλλά από την άλλη, δεν είναι και λίγες οι φορές που μπαίνεις κύριος για μπάνιο, λες "να ρίξω ένα κουρεματάκι, να είμαι φρεσκαδούρα" και στο τέλος καταλήγεις χωρίς μπαταρία και με ένα hipster μούσι ή μαλλί (κάτι μεταξύ μοϊκάνας και εικαστικής παρέμβασης) 😅 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexymwro7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ειχα παρει μια braun που επαιζε στα 60-80 ευρω, κυριως για μουσι αλλα σε εκτακτες αναγκες και μαλλι. Καταρχας το μαλλι αν δεν εχεις βοηθεια απο καποιον ξεχνα το, ειναι τεραστιος μπελας να το κανεις μονος σου. Αλλα και να κατσεις ωρα μονος σου να το παλεψεις, μην περιμενεις αποτελεσμα κομμωτηριου. Επισης, καποια δοντακια απο τη σκαλα, λογω ευτελους ποιοτητας (ναι ακομα και σε αυτη την τιμη, φαντασου και στου 20ευρου) εσπασαν, οποτε και να ηθελες μετα, δε μπορουσες να κουρευτεις. Αναφορικα με το τριμαρισμα στο μουσι ναι εχεις καλο αποτελεσμα, ειδικα τον πρωτο καιρο. Μετα απο λιγους μηνες, η μπαταρια (ειναι επαναφορτιζομενη) παραδιδει ψυχη και λειτουργει το πολυ 1 λεπτο χωρις ρευμα. Οποτε ξεχνας τη φορητοτητα, ενω και το αποτελεσμα ειναι μειωμενο. Επομενως, αν γυριζα το χρονο πισω, θα αγοραζα μια με το πολυ 30 ευρω (η ακριβοτερη τιμη δε σημαινε-τουλαχιστον για μενα-καλυτερα και ανθεκτικοτερα υλικα της μηχανης), χωρις να εχω απαιτησεις για το μαλλι, διαβαζοντας προσεκτικα τις κριτικες για την ποιοτητα των υλικων (οχι ευτελη πλαστικα που σπανε ευκολα) και της μπαταριας. Κατα προτιμηση θα πηγαινα σε αποκλειστικα ρευματος, καθως τη φορητοτητα θα τη "χαρεις" το πολυ ενα 6μηνο πρωτου τα φτυσει η μπαταρια και "παντρευτεις" το καλωδιο με μειωμενη αποδοση απ το να ηταν εξαρχης μονο με καλωδιο. Και αν χαλασει πεταμα, σιγα μη σκασω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Κοιτάζω προς αυτή https://www.skroutz.gr/s/20268142/Wahl-Home-Pro-100-1395-0460.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Sabeas είπε https://www.skroutz.gr/s/64030/Remington-MB320C.html +1 γι αυτην. 2 χρονια μετα κανενα θεμα με την μπαταρια. Με καλωδιο δεν θα επαιρνα ποτε, μπαταρια 1000 φορες καλυτερα. Εχει και ροδελα για το μηκος αντι για διαφορετικα μπλιμπλικια που χανονται/πιανουν χωρο. Καθαρισμα ευκολο. Κεραμικη = Οχι λαδωμα. Γενικα μονο καλα εχω να πω. Για το μαλλι σου που λες νομιζω ειναι θεμα υπομονης και σωστης τεχνικης, αμα σκαλωνει συνεχως δεν παει να πει οτι βιαζεσαι και σερνεις την μηχανη γρηγορα? Υπομονή μέχρι να ΄΄σκάσω΄΄ γάιδαρο στην ανηφόρα. Τεχνική... μια φορά κούρεψα κάποιον και δε θέλω ούτε να το θυμάμαι... το φουκαρά...🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάπως έτσι με ΄΄κόβω΄΄... στο τέλος... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από dimpa16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε και στο τέλος καταλήγεις χωρίς μπαταρία και με ένα hipster μούσι ή μαλλί (κάτι μεταξύ μοϊκάνας και εικαστικής παρέμβασης) 😅 Αυτό που σου έλεγα και παραπάνω. Γνώμη μου ότι καλή χρυσή η μπαταρία, αλλά όταν αρχίσει και αποφορτιζεται για πλάκα λόγω πολλών κύκλων φόρτισης-αποφόρτισης και δεν σου κρατάει για 10', θα τρέχεις είτε αντιπροσωπεία είτε σε κάτι μαγαζιά στην πλατεία Καρύτση για αντικατάσταση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αυτό που σου έλεγα και παραπάνω. Γνώμη μου ότι καλή χρυσή η μπαταρία, αλλά όταν αρχίσει και αποφορτιζεται για πλάκα λόγω πολλών κύκλων φόρτισης-αποφόρτισης και δεν σου κρατάει για 10', θα τρέχεις είτε αντιπροσωπεία είτε σε κάτι μαγαζιά στην πλατεία Καρύτση για αντικατάσταση της. Υπάρχει και το diy..............Εγώ μια Κινέζικη πριν κανένα μήνα που οι μπαταρίες της τα είχαν παίξει την εγχείρισα της έβαλα καινούργιες και κόβει καλύτερα από καινούργια. Την αναβάθμισα λέμε. Έχει και πολύ καλό πρακτικό μηχανισμό για σκάλες που αλλάζουν γυρίζοντας ένα κουμπί. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Επειδή όλοι έχουν αυξήσει τις τιμές (λόγω ζήτησης, δεν είμαστε μόνο εμείς που είχαμε την φαεινή ιδεά) δες μήπως φέρει τα lidl. Είχα πάρει μια Silvercrest στα 15 περίπου που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Επειδή όλοι έχουν αυξήσει τις τιμές (λόγω ζήτησης, δεν είμαστε μόνο εμείς που είχαμε την φαεινή ιδεά) δες μήπως φέρει τα lidl. Είχα πάρει μια Silvercrest στα 15 περίπου που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς Έχουν ξεφύγει σε πολλά πράγματα λέμε.Κοίταζα πριν λίγο εκτυπωτές και εκεί που πριν 2-3 μήνες έβρισκες 5-6 και παραπάνω μοντέλα μέχρι 60 ευρώ τώρα ο πιο φτηνός στο σκρουτζ 59,90. Άσε θα πληρώσουμε πολλά σπασμένα όχι μόνο μέχρι τη λήξη της καραντίνας αλλά και πολλούς πολλούς μήνες μετά.Πάντως αυτή που αναφέρω παραπάνω που της άλλαξα μπαταρίες στα 9 ευρώ και με ρεκόρ αξιολογήσεων.Έστω και για μπακαπ αξίζει να την έχει κάποιος στο συρτάρι του.Για να μην κατηγορηθώ δεν είμαι έμπορος απλά έτυχε να την πάρω πριν 2-3 χρόνια και είμαι φουλ ευχαριστημένος.Δεν με έχει τσιμπήσει ή τραβήξει ούτε μία φορά. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα