manolis940 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Τον τελευταίο καιρό κάνω αρκετές δουλειές πάνω σε πλακέτες άλλες φορές για hobby και να βοηθήσω φίλους με τις όποιες γνώσεις έχω και άλλες φορές επαγγελματικά. Προσπαθούσα τις προάλες να βγάλω ένα jack φόρτισης το οπόιο έχει χαλάσει. Τέτοιες δουλειές στο παρελθόν τις έκανα με το κολλητήρι αν ήταν εύκολο ή με ένα πιστόλι θερμού αέρα το οποίο όμως έχει αρκετά μεγάλη κεφαλή και δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσεις για λεπτοδουλειές που μία από αυτές είναι και αυτή. Τόσο καιρό το αποφεύγω αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάρω πλέον ένα. Για αρχή είμαι ανάμεσα σε 2. Τον BK-Β58D ο οποίος μπορεί να είναι και YH-B58D αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά πέρα από την φίρμα. Και σε κάτι πιο ολοκληρωμένο που περιέχει και κολλητήρι τον YH-952D. Υπάρχει και ο YH-952D+ αλλά δεν βρίσκω διαφορά. Αυτό που με προβληματίζει στον 2ο είναι ότι η Ροή Αέρα είναι 24L/min ενώ ο πρώτος ισχυρίζεται ότι είναι 120L/m. Βλέπω ότι και ακριβότερα μοντέλα που φτάνουν τα 200€ έχουν όμως 24L/min ροή. Είναι ακρετή για αποκολλήσεις; Θα μου δωσει κάτι παραπάνω το 120L/min ή είναι υπερβολή; Βέβαια είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις.
coolerman Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Το 1ο ειναι για εντελώς ερασιτεχνική χρήση,θα ειναι αδύναμο όταν θα χρειαστείς περισσότερο αέρα(λόγο μικρού φάν που διαθέτει).Τώρα το 2ο ειναι καλύτερο παντού,έχει αντλία(και όχι φαν)που είναι πολύ βασικό για αυτήν την χρήση,παράγουν λίγο περισσότερο θόρυβο όμως.Υπάρχει αυτό που ειναι για επαγγελματική χρήση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα