Andrikokos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα κόσμε, έχω μια απορία. Λοιπόν έχω ένα laptop turbo-x με μητρική PEGATRON CORPORATION D15D, με επεξεργαστή core i7 και με παρούσα μνήμη 1Χ4gb_ddr3_1600MHz_CL11_sodimm 1.35v της crucial. Θέλω να βάλω άλλη μια. Ερώτηση Νο1: τι θα γίνει άμα βάλω μια μνήμη ram με CL9; Ερώτηση Νο2: τι είναι τα χαρακτηριστικα sodimm που δεν βλέπω στην υπόλοιπες ram; Ερώτηση Νο3: υπάρχει περίπτωση η κενή θυρα ram που έχει το λαπτοπ να είναι διακοσμητική; Γιατι θυμάμαι παλιά το ειχα ανοίξει να το ξεσκονίσω και άλλαξα θύρα στην ram αλλα μετα δεν εμπαινε στα windows καθόλου. Εχω δοκιμάσει επίσης να βάλω εξτρα μια ram 2G_ddr3_ 1333MHz_sodimm_CL9, δεν έπαιξε . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, Ανδρεας.🍻🍻
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Andrikokos είπε Καλησπέρα κόσμε, έχω μια απορία. Λοιπόν έχω ένα laptop turbo-x με μητρική PEGATRON CORPORATION D15D, με επεξεργαστή core i7 και με παρούσα μνήμη 1Χ4gb_ddr3_1600MHz_CL11_sodimm 1.35v της crucial. Θέλω να βάλω άλλη μια. Ερώτηση Νο1: τι θα γίνει άμα βάλω μια μνήμη ram με CL9; Ερώτηση Νο2: τι είναι τα χαρακτηριστικα sodimm που δεν βλέπω στην υπόλοιπες ram; Ερώτηση Νο3: υπάρχει περίπτωση η κενή θυρα ram που έχει το λαπτοπ να είναι διακοσμητική; Γιατι θυμάμαι παλιά το ειχα ανοίξει να το ξεσκονίσω και άλλαξα θύρα στην ram αλλα μετα δεν εμπαινε στα windows καθόλου. Εχω δοκιμάσει επίσης να βάλω εξτρα μια ram 2G_ddr3_ 1333MHz_sodimm_CL9, δεν έπαιξε . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, Ανδρεας.🍻🍻 Καλησπέρα, ιδανικά θες 1600/11 στα 1.35 (η τάση αυστηρά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα