dieksodo Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 hours ago, IT chef said: Μην ασχολείστε με το μυξομαντηλο του Τζήμερου,στα ίδια επίπεδα κατανόησης είναι. Ωπα , συντροφε, ξεκινησες το κασσετοφωνακι του περισσου; Τους εργαζομενους στην αβγη μην ξεχασεις να πληρωσεις. Ξερω και γω αυτο το παιχνιδακι 1 hour ago, SeaLion said: Μάθαμε από αυτό το thread πως το Amazon είναι φιλανθρωπική επιχείρηση.... 🤣🤣🤣 Που αν μπορούσε να τους αντικαταστήσει όλους από ρομπότ και drones θα το έκανε αύριο! κοιτα αν το κανει και σου προσφερει δωρεαν μεταφορικα μετα μπορεις εσυ να επιλεξεις ενα αλλο πιο ακριβο καταστημα. Να το σκεφτεις ομως την επομενη φορα που διαλεξεις σκρουτζομαγαζι. Ποιος ξερει τι αυτοματοποιηση εχει βρει και εχει ριξει τις τιμες. Μπορουμε να γυρισουμε και στην εποχη τωννγραφομηχανων και να στελνεις γραμματα με το ταχυδρομιο
Lanc3r Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dieksodo είπε και σενα σε πιεζει το στομαχι σου να φας αυτο δεν σημαινει πως υπαρχει νομος να σου επιβαλλει να φας Που κολλάει αυτό που λες, με αυτό που σου απάντησα. Εξήγησέ μου τον συνειρμό σου. @ChownTuen ίσως κάποιου είδους δόνηση για τα σημεία που πρέπει να πατήσεις, έναν ήχο οτι εγραψες κάτι (γράμμα, αριθμό, σύμβολα κτλ) και αναπαραγωγή από τα ηχεία-ακουστικά για το τι έχεις γράψει! Τρόποι υπάρχουν. Το θέμα είναι πόσο θα το προχωρήσουν και αν μπορούν να το προσαρμόσουν στις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που το χρειάζεται. Δηλαδή, διαφορετικά μεγέθη οθόνης (τηλεφώνου, tablet) και διαφορετικό μέγεθος δαχτύλων είναι κάποιες από τις παραμέτρους που μπορώ να σκεφτώ. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Lanc3r
trelaras22 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 2:07 ΜΜ, dieksodo είπε τι σοι δικη προθεσεων ειναι αυτη? που ξερεις εσυ γιατι το εκαναν? "ναι μα εταιρια ειναι λεφτα βγαζει δεν το κανει για την ψυχη της μανας της!" -γιατι ρε φιλε ζητησε λεφτα απο κανεναν για να του βαλει το μπραιγ? "ναι αλλα θα κερδισει λεφτα μακροπροθεσμα αφου περισσοτεροι θα αγορασουν το λειτουργικο αδροιδ" -ρε φιλε το αδροιδ ειναι τσαμπε! "ναι αλλα βαζεις γοογλε αρα χρησιμοποιεις τα προπριετι μηχανες αναζητησης και εφαρμογες γοογλ οποτε κερδιζει" *κλεινει και το ματι* -ρε φιλε και αυτα τσαμπα ειναι! "ναι αλλα κερδιζει απο διαφημισεις" ε ενταξει να τις καταργησουμε τοτε να την κλεισουμε την γοογλε γιατι κερδιζει λεφτα δηλαδη αν καποιος δεν ψωμολυσσαει απο την πεινα για να σου δινει πραματα τσαμπα δεν ειναι ηθικος αν βγαζει λεφτα για να βαλει φαι στο τραπεζι για τα παιδια του ειναι αναλγητος ανθρωπος ...εκτος αν ειναι εγω ρε φιλε ελεος εισαι τυφλος ερχεται ενας και σου προσφερει δυνατοτητα να λαμβανεις γνωση σαν να μην εισαι τυφλος εμμεσα δηλαδη σου δινει ενα ειδος "ορασης" ...και λες δεν ειναι φιλεσπλαχνος δηλαδη ...... ποιον ακριβως θα ονομαζες φιλεσπλαχνο υπαρχει δηλαδη κατι πιο φιλεσπλαχνο απο αυτο? ωρες ωρες μερικοι εδω μεσα με κανετε να ξυνω το κεφαλι μου ολο απορια παιδια για να το ξεκαθαρισουμε για να μαθαινουμε τα βασικα της οικονομιας το μονο ανθρωπιστικο που μπορει να κανει μια επιχειρηση δεν ειναι ουτε δωρεες ουτε ελειμοσυνες αλλα να κανει ενα απλο πραγμα. να βγαζει κερδη. αυτο σημαινει πως τα προιοντα της ειναι πετυχημενα. αυτο σημαινει πως οι εργαζομενοι θα συνεχισουν να εχουν δουλεια αυτο σημαινει πως οι πελατες της θα συνεχισουν να ικανοποιουν τις αναγκες τους αυτο σημαινει πως το κρατος θα παιρνει φορους. Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι έκανες τον κόπο να γράψεις κατεβατά εδώ μέσα απο χθες, τόμους ολόκληρους συλλογισμών, αλλα ν αφιερώσεις 3 λεπτά ωστε να διαβάσεις και να κατανοήσεις αυτό που γράφω δεν ψίθηκες... Πού γράφω εγώ οτι δεν είναι φιλεύσπλαχνη η οποιαδήποτε εταιρεία.. Εγώ γράφω οτι ακόμη κι αν δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, και με οποιεσδήποτε προθέσεις κι αν το κάνουν, είναι μια εξαιρετική κίνηση κι ένα εργαλείο. Ανέφερα εγώ κάπου οτι πρέπει να το κάνουν τσάμπα ή οτι είναι κατακριταίο το γεγονός οτι έχουν ως στόχο το κέρδος; Αν ο \ άλλος κάθεται και γράφει 2 παραγράφους για να δομήσει τη σκέψη του όσο το δυνατόν ποιό κατανοητά, κι εσύ πιαστείς απο μια λέξη και βγάλεις ό,τι νόημα θέλεις απ αυτήν, το ξύσιμο του κεφαλιού που αναφέρεις θα είναι το πλέον σημαντικό που θα μπορείς να προσφέρεις σε μια συζήτηση.
dieksodo Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 6 hours ago, Lanc3r said: Που κολλάει αυτό που λες, με αυτό που σου απάντησα. Εξήγησέ μου τον συνειρμό σου. @ChownTuen ίσως κάποιου είδους δόνηση για τα σημεία που πρέπει να πατήσεις, έναν ήχο οτι εγραψες κάτι (γράμμα, αριθμό, σύμβολα κτλ) και αναπαραγωγή από τα ηχεία-ακουστικά για το τι έχεις γράψει! Τρόποι υπάρχουν. Το θέμα είναι πόσο θα το προχωρήσουν και αν μπορούν να το προσαρμόσουν στις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που το χρειάζεται. Δηλαδή, διαφορετικά μεγέθη οθόνης (τηλεφώνου, tablet) και διαφορετικό μέγεθος δαχτύλων είναι κάποιες από τις παραμέτρους που μπορώ να σκεφτώ. Ξαναδιαβασε τα κατεβατα και δες τα βιντεο. Δεν εχει νοημα να ξαναγραφω σεντονια
SiLeNtOne-- Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Έχεις πρόβλημα με τους τυφλούς; Να υποθέσω είσαι από αυτούς που παρκάρουν το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο στη διάβαση τυφλών..ε; Πρόβλημα με τις πρακτικές της Google έχω, σχετικά με τους τυφλούς επίσης προσφέρει χρόνο και εχω βοηθήσει το Ίδρυμα τυφλών στην καλλιθέα της αθήνας με μετατροπή βιβλίων σε Braille, εσυ που συμπέρανες οτι έχω πρόβλημα με τους τυφλούς; Δέν καταλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα