Flimgkis Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Έχει περάσει υπό φεκ η ανακοινωθείσα επέκταση της μείωσης του ενοικίου (τουλάχιστον κατά τον μήνα Απρίλιο) στους εργαζόμενους σε πληγείσες επιχειρήσεις; Η τροποποιήσεις κατά την ανάρτηση του Υπουργού σε υποβληθέν δηλώσεις επιτρέπονται 10 με 12 του μηνός, ισχύει στην περίπτωση αυτή;
prometheas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Από σημερα η εφαρμογή δέχεται την προσθήκη των στοιχείων του ιδιοκτήτη ακινήτου (ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ) και για αυτές τις κατηγορίες (εργαζόμενοι σε πληγείσες επιχειρήσεις). Οπότε μπείτε να κάνετε τροποποιητική δήλωση άμεσα
DTsuras Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Αν μια επιχείρηση λειτουργεί κανονικά(φούρνος) αλλά είναι περίπου 65% κάτω, δεν είναι στην κατηγορία «πληγούσα επιχειρήση»;
xsterg Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 οχι. αν λειτουργει κανονικα και στο 0% του τζιρου παει παλι δεν ειναι πληγεισα. αφου λειτουργει! η πληγεισα ειναι αυτη που κλεινει (αναστελλει) την λειτουργια της. 1
fredd0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, xsterg είπε οχι. αν λειτουργει κανονικα και στο 0% του τζιρου παει παλι δεν ειναι πληγεισα. αφου λειτουργει! η πληγεισα ειναι αυτη που κλεινει (αναστελλει) την λειτουργια της. οχι ακριβως. Υπαρχουν μια λιστα ΚΑΔ που εκλεισαν κατ εντολη του κρατους, και μια δευτερη λιστα ΚΑΔ πληττομενων που δεν εκλεισαν με εντολη του κρατους, αλλα εχουν μειωση τζιρου. Πχ για να γινει πιο κατανοητο. Τα καταστηματα που πουλανε επιπλα εκλεισαν με κρατικη εντολη. Οι κατασκευαστες επιπλων που πουλανε στα καταστηματα αυτα δεν εκλεισαν, μπορουν να λειτουργουν και να παραγουν επιπλα, αλλα ειναι πληττομενο ΚΑΔ γιατι προφανως οι πωλησεις τους εχουν πεσει κατακορυφα. 1
1comment Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, xsterg είπε οχι. αν λειτουργει κανονικα και στο 0% του τζιρου παει παλι δεν ειναι πληγεισα. αφου λειτουργει! η πληγεισα ειναι αυτη που κλεινει (αναστελλει) την λειτουργια της. Δεν ισχύει αυτό. Οι πληττόμενες είναι αυτές που είναι ανοιχτές και τελικά θα καλυφθεί το 40% του ενοικίου και θα πάρουν και τα 800Ε. Άλλαξαν τα πράγματα (ευτυχώς).
DTsuras Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, 1comment είπε Δεν ισχύει αυτό. Οι πληττόμενες είναι αυτές που είναι ανοιχτές και τελικά θα καλυφθεί το 40% του ενοικίου και θα πάρουν και τα 800Ε. Άλλαξαν τα πράγματα (ευτυχώς). Γεια σου φιλε, το ειχα γραψει στο αλλο θεμα με τη μειωση ενοικιου(νομιζω δεν πηρα απαντηση) Μια φιλη που δουλευει σε φουρνο απο τι θυμαμαι μου ειπε οτι το αφεντικο της ειπε οτι εχουν 60% μειωση σε τζιρο. Δικαιουται κατι σε μειωση ενοικιου; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από DTsuras
fredd0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 αν ειναι στη λιστα με τους πληττομενους ΚΑΔ ναι, αν δεν ειναι οχι 1
DTsuras Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, fredd0 είπε αν ειναι στη λιστα με τους πληττομενους ΚΑΔ ναι, αν δεν ειναι οχι σε λεξεις κλειδια, οπως "ζαχαροπλαστιο" "φουρνος" δεν βρηκα κατι οποτε μαλλον οχι. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από DTsuras
pararlama31 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έκανα τροποποιητική δήλωση με τα στοιχεία του πατέρα μου για να προσθέσω τη μείωση ενοικίου στο όνομα του πατέρα μου σήμερα, ο ίδιος έχει αριθμό 0. Όταν την πρωτοέκανα δε με άφηνε να βάλω τη μείωση του ενοικίου, ενώ σήμερα μου επέτρεπε. Θα έχω πρόβλημα; Επειδή έλεγαν πως οι διορθώσεις επιτρέπονται μέχρι 13 του μήνα ενώ το έκανα σήμερα στις 14... Σας παρακαλώ όποιος ξέρει/όποιος έκανε κάτι παρόμοιο να μου απαντήσει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από pararlama31 Μπερδεύτηκα, το κεφάλι μου έχει γίνει ένα χάος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα