Dvs Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ενα thermaltake κουτί (Spedo Advance Full-Tower), αρκετά παλιο (10+ χρονων νομίζω).... Αυτό είχε μια ράγα κάθετη πίσω απο τους δίσκους που στήριζε εναν ανεμιστήρα ώστε να αυξάνει το airflow. "Adjustable fan bar redirecting airflow to CPU or VGA for better thermal performance" Δυστυχώς μου έσπασε αυτη η βάση. Ξέρει κανεις πως λέγεται ή που μπορω να βρω ώστε να την αντικαταστήσω; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Dvs
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 δεν παίζει να βρεις ανταλλακτικό, και να υπήρχε τώρα ποια που δεν παράγετε το κουτί δύσκολα θα το έβρισκες..... για μένα πήγαινε το σε έναν αλουμινα μπας και σου το φτιάξει, αλλιώς μετά μόνος σου καμιά πατέντα να στηρίξεις κάνα ανεμιστήρα κάπως, αλλιώς αν δεν σε εξυπηρετεί πια το κουτί πας σε άλλο κουτί
Dvs Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε δεν παίζει να βρεις ανταλλακτικό, και να υπήρχε τώρα ποια που δεν παράγετε το κουτί δύσκολα θα το έβρισκες..... για μένα πήγαινε το σε έναν αλουμινα μπας και σου το φτιάξει, αλλιώς μετά μόνος σου καμιά πατέντα να στηρίξεις κάνα ανεμιστήρα κάπως, αλλιώς αν δεν σε εξυπηρετεί πια το κουτί πας σε άλλο κουτί Δυστυχως η βάση ειναι απο πλαστικό. Στην χειρότερη θα καταργησω τον ανεμιστήρα, δεν είναι και τόσο απαραίτητος. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Dvs
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) μετα αν μπορουσες με zip ties να στηρίξεις τον ανεμιστήρα αλλα αν δεν ειναι τοσο χρήσιμος βγαλτον Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Zengar Zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα