Edi1992 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Kαλημέρα, κατέχω ένα Mac mini (Late 2014) και τρέχει catalina. Τελευταία όταν ανοίγει ο υπολογιστής στην επιφάνια εργασίας μετά από τερματισμό ή επανεκκίνηση, ανοίγουν οι εφαρμογές που ήταν από πριν σε χρήση(δεν τις είχα τερματίσει πριν το shut down) και καθώς δεν έχω επιλέξει να ανοίγουν αυτόματα στην έναρξη.Αυτο συμβαίνει τακτικά τις μισές φορές που λειτουργεί το mac..Τι μπορεί να φταίει?
ksessalonikios Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 και μένα μου το κάνει, όχι πάντα αλλά όχι και σπάνια
Jiakometi Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι είναι ένα μικρό glitch του Catalina......... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Jiakometi
ksessalonikios Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στο λινκ αναφέρεται μια λύση, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη https://www.tonymacx86.com/threads/guide-permanently-disable-macos-from-re-opening-apps-on-restart-boot.296200/
Edi1992 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ φίλε μου,αν και τελευταία φαίνεται σαν να έστρωσε και δεν το κάνει...
ksessalonikios Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 ακολούθησα τις οδηγίες και στα λίγα τεστ που έκανα δεν μου τις άνοιξε. Εσύ έχεις κανονικο Mac ή Hackintosh; (εγώ ειμαι με Hackintosh) γιατί κι αυτός που εγραψε τον οδηγό δεν γνωρίζει αν είανι γενικό το προβλημα ή αφορά μονο τα hackintosh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα