PSYHAS Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω το ιδιο λαπτοπ,αλλα με τον i5 κ καρτα ati fire pro! Ο ssd μπαινει ευκολα? Δεν το εχω ξανακανει. Το elitebook,εννοω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από PSYHAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azal Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, PSYHAS είπε Εχω το ιδιο λαπτοπ,αλλα με τον i5 κ καρτα ati fire pro! Ο ssd μπαινει ευκολα? Δεν το εχω ξανακανει. Το elitebook,εννοω. Εγώ χωρίς να ξέρω πολλά από υπολογιστές... όσον αφορά τον ssd κοίταξα στα βίντεο πώς αλλάζει και το θεωρώ εύκολο...πάτα ακριβώς το μοντέλο του υπολογιστή σου και πως αλλάζεις ssd και θα βγάλει να δεις...και μετά βλέπεις άμα μπορείς μόνος σου η όχι... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Azal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, PSYHAS είπε Εχω το ιδιο λαπτοπ,αλλα με τον i5 κ καρτα ati fire pro! Ο ssd μπαινει ευκολα? Δεν το εχω ξανακανει. Το elitebook,εννοω. Στο 95% των λαπτοπ . η αλλαγη δισκου ειναι πανευκολη.Αυτο το καπακι αφαιρεις και ειναι απο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Ναι στα βιντεο φαινονται πολυ ευκολο, θα το κανω οταν βρω χρονο. Και μνημη, θα του βαλω,.ddr3 αν θυμαμαι καλα. Νομιζω το δικο μου εχει 2 θεσεις των 4 gb..Το ιδιο ευκολο δεν ειναι? Γιατι ενα βιντεακι κατι εδειχνε για σλοτ κατω απτο πληκτρολογιο! Για καρτες κι επεξεργαστες,που συζητατε εσεις,ειναι very next level! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ναι στα βιντεο φαινονται πολυ ευκολο, θα το κανω οταν βρω χρονο. Και μνημη, θα του βαλω,.ddr3 αν θυμαμαι καλα. Νομιζω το δικο μου εχει 2 θεσεις των 4 gb..Το ιδιο ευκολο δεν ειναι? Γιατι ενα βιντεακι κατι εδειχνε για σλοτ κατω απτο πληκτρολογιο! Για καρτες κι επεξεργαστες,που συζητατε εσεις,ειναι very next level! Δυστυχως οι ραμ ειναι μοιρασμενες. Μια ειναι απο κατω και η αλλη εινα κατω απο το πληκτρολογιο μαζι με cpu και gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα