Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε ενα τροπο και με ποιο προγραμμα μπορω να κανω τα αρχεια video     back up.

θελω να τα αποθηκευσω σε blu ray ,και οταν εχω χρονο να μπορω να τα επεξεργαστω και να τα κανω εξαγωγη σε blu ray και dvd.

ωστε να μπορω να τα αναπαραγω σε οικιακα player. τα αρχεια ειναι avi και mov .

Δημοσ.

να τα μεταφερω σαν iso πχ με το imgburn στο bluray?

και μετα μπορω με το ιδιο προγραμμα να τα γραψω σε bluray που να παιζει σε οικιακα player?

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μάλλον έχουμε μπερδευτεί.

Backup ταινιών ζήτησες και το backup σημαίνει ότι κρατάω ένα αντίγραφο για να μην τα χάσω. Αυτό που σου είπα είναι να γράψεις τα avi και τα mov σε ένα δισκάκι όπως είναι για να τα έχεις για ασφάλεια.

Τώρα όσον αφορά την αναπαραγωγή, αυτό είναι άλλο καπέλο. Αν η συσκευή έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής των αρχείων σου από usb τότε θα την έχει και από το δισκάκι. Οπότε βάλε 2-3 ταινίες σε ένα usb και δες αν το player σου τις αναπαράγει. Αν το κάνει τότε προχώρα και γράψ' τες σε bd. Για άλλα οικιακά Players, αυτό εξαρτάτε πάλι και θα πρέπει να το δοκιμάσεις για να ξέρεις. π.χ. κάποια dvd players παίζουν avi, κάποια όχι, ενώ mov νομίζω ότι δεν παίζει κανένα και δεν ξέρω αν το κάνουν τα bd players.
Αν θέλεις συμβατότητα θα πρέπει να μετατρέψεις τα αρχεία σε συμβατή μορφή με κάποιο πρόγραμμα μετατροπής. Αυτό σημαίνει μια ταινία ανά dvd συνήθως.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...