LeukoSustima Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Κι εγώ σήμερα παρήγγειλα από intersport γιατί έγραφε περισσότερα χαρακτηριστικά από άλλα στις ίδιες τιμές,όπως για παράδειγμα ένα diadora που ήταν ίδια τιμή κι ενώ είναι ψιλογνωστή εταιρεία και δεν είχα διαβάσει καλές κριτικές για το συγκεκριμένο. Τώρα αυτό ουσιστικά δε λέει και κάτι στα τυφλά πηγαίνουμε κι ελπίζουμε να βγει καλό για τα λεφτά του. Από την άλλη εγώ σκέφτηκα οτι αν πάθει κάτι θα τους τους πάω όπως είναι σε ένα μαγαζί χωρίς να χρειαστεί να μπλέξω μεταφορικές. Για την αποστολή γράφουν 5-7 εργάσιμες φαντάζομαι μέρες (στο σκρουτζ γράφει 4-10),οπότε λογικά ναι θα αργήσει.
Pintsie Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Στις 14/4/2020 στις 2:05 ΜΜ, LeukoSustima είπε Κι εγώ σήμερα παρήγγειλα από intersport γιατί έγραφε περισσότερα χαρακτηριστικά από άλλα στις ίδιες τιμές,όπως για παράδειγμα ένα diadora που ήταν ίδια τιμή κι ενώ είναι ψιλογνωστή εταιρεία και δεν είχα διαβάσει καλές κριτικές για το συγκεκριμένο. Τώρα αυτό ουσιστικά δε λέει και κάτι στα τυφλά πηγαίνουμε κι ελπίζουμε να βγει καλό για τα λεφτά του. Από την άλλη εγώ σκέφτηκα οτι αν πάθει κάτι θα τους τους πάω όπως είναι σε ένα μαγαζί χωρίς να χρειαστεί να μπλέξω μεταφορικές. Για την αποστολή γράφουν 5-7 εργάσιμες φαντάζομαι μέρες (στο σκρουτζ γράφει 4-10),οπότε λογικά ναι θα αργήσει. Σου στείλανε tracking number; Στο mail τους απλά μου δώσανε το site της μεταφορικής και δεν βρίσκω τίποτα.
LeukoSustima Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, Pintsie είπε Σου στείλανε tracking number; Στο mail τους απλά μου δώσανε το site της μεταφορικής και δεν βρίσκω τίποτα. Όχι,και τη μεταφορική αυτή τη βλέπω πρώτη φορά. Λογικά δεν υπάρχει ακόμα τρακιν ναμπερ γιατί η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμα. Όταν το πάνε στο κουριερ τότε θα υπάρξει ανανέωση στην κατάσταση της παραγγελίας στο σαιτ τους και ενδεχομένως τότε να το γράψουν εκεί ή να στείλουν άλλο ιμειλ.
LeukoSustima Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Pintsie είπε Απεστάλη γράφει σε μένα. εδώ και μέρες. Α όντως?Πότε το παρήγγειλες? Τι να πω,δεν ξέρω,εφόσον απεστάλη έπρεπε να χει. Δεν έχω ξαναπάρει από ιντερσπορτ και δε γνωρίζω πως λειτουργούν. Εμένα η κατάσταση είναι σε εξέλιξη ακόμα.
Pintsie Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 13 του μήνα απεστάλη. Πιο πριν το παρήγγειλα. Κι εγώ πρώτη φορά παίρνω από ιντερσπορ. Θα δείξει. Υποθέτω λόγω των ημερών μπορεί να μην βγάζουν καν νούμερα για να βλέπεις πού είναι το δέμα.
CleanthisD Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Λίγο αργά πλέον, αλλά υπάρχει και αυτή η λύση για όσους ήδη έχουν ποδήλατο. Με το κατάλληλο πίσω ελαστικό. https://www.skroutz.gr/c/4045/proponitiria-podilatou.html?o=tacx&order_by=pricevat&order_dir=asc
manpower Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Εχω το x-fit απο xtreme stores περιπου 2,5-3 μηνες και ως mountain biker μπορω να πω η αισθηση ειναι πολυ καλη σε σχεση με αλλα που εχω δοκιμασει σε γυμναστηρια κτλ. Αρκετα στιβαρο, το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και μαλιστα σε «δυνατες» προπονησεις και τα παει καλα. Μαλιστα στις εκπτωσεις του Ιανουαριου το ειχανε πιο χαμηλα απο 250 δεν θυμαμαι ποσο. Αν καταφερει κανεις να επικοινωνησει και να βρει διαθεσιμοτητα ισως αξιζει την επιπλεον αναμονη.
Pintsie Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ήρθε χθες. Δεν ήμουν σπίτι εν τω μεταξύ, και τα παιδιά με εξυπηρέτησαν και το φέρανε στη δουλειά μου που είναι λίγο πιο μακριά! Εγώ με αυτό θα πεθάνω. είμαι σίγουρη! Δεν αντέχω να κάνω ούτε 20 λεπτά. (να σημειώσω ότι είμαι ό,τι πιο αγύμναστο υπάρχει σε γυναίκα τα τελευταία 4 χρόνια). Έχει 16 επίπεδα αντοχής(!) και τα έτοιμα προγράμματά του για μένα είναι too much. Θέλω να ελπίζω ότι αν δεν ψοφήσω εκεί πάνω, θα κάνω ένα πρόγραμμα από αυτά κάποια στιγμή. Έχει και πρόγραμμα για να το φτιάχνεις εσύ όπως θες. Το μόνο κακό του είναι ότι πονάει ο ποπός μου από τη σέλα σήμερα. Σύνολο έχω κάνει κανά 10λεπτο χθες (με πολλά σταματήματα ενδιάμεσα γιατί είπαμε, αγύμναστη) και 20 λεπτά που κατάφερα να κάνω σήμερα το πρωί. (είχα στόχο να κάνω 30 λεπτά αλλά πού!) Στη συναρμολόγηση ήταν εύκολο, το κατάφερα μόνη μου εκτός από τη σέλα που την έβαλα λίγο στραβά και μετά φώναξα τον άντρα να το διορθώσει (μέχρι τότε ήμουν σε φάση "δεν σε έχω ανάγκη, άντρα!") αλλά χρειάστηκε ένα άλλο εργαλείο γιατί αυτό που είχε μέσα δεν έφτανε για τη σέλα για να σφίξει. Σαν μπουλονόκλειδο ήταν αυτό που χρησιμοποίησα, αλλά μικρούλι. Το ποδήλατο είχε μέσα κλειδί για παξιμάδια, αλλά δεν φτάνει μέχρι μέσα για τη σέλα.
Vestrum Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στις 17/4/2020 στις 11:35 ΜΜ, manpower είπε Εχω το x-fit απο xtreme stores περιπου 2,5-3 μηνες και ως mountain biker μπορω να πω η αισθηση ειναι πολυ καλη σε σχεση με αλλα που εχω δοκιμασει σε γυμναστηρια κτλ. Αρκετα στιβαρο, το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και μαλιστα σε «δυνατες» προπονησεις και τα παει καλα. Μαλιστα στις εκπτωσεις του Ιανουαριου το ειχανε πιο χαμηλα απο 250 δεν θυμαμαι ποσο. Αν καταφερει κανεις να επικοινωνησει και να βρει διαθεσιμοτητα ισως αξιζει την επιπλεον αναμονη. Καλησπέρα, επειδή ψάχνω κι εγώ για ποδήλατο οικονομικό, σε αυτούς τους μήνες που το χρησιμοποιείς πόσες ώρες την ημέρα έκανες ποδήλατο? Επίσης πόσο θόρυβο έκανε με την αλυσίδα?
manpower Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 10 hours ago, Vestrum said: Καλησπέρα, επειδή ψάχνω κι εγώ για ποδήλατο οικονομικό, σε αυτούς τους μήνες που το χρησιμοποιείς πόσες ώρες την ημέρα έκανες ποδήλατο? Επίσης πόσο θόρυβο έκανε με την αλυσίδα? για περίπου 4-5 μηνες εκανα 20-40', 2-4 φορες την εβδομάδα, κάποιες φορες χαλαρα - αλλες πιο εντονα. Τους τελευταίους μηνες κανω πολυ λιγότερο αλλα δεν εχω να αναφερω κατι ασχημο. Ο θόρυβος ειναι οκ, δεν το λες θορυβώδες αλλα μεσα στο σπίτι του καθενός η ένταση είναι σχετική. Κυριως θα ελεγα προέρχεται απο τριβες για αντισταση και την κατασκευή γενικα καθως και τα ρουλεμαν, οχι τοσο απο την αλυσιδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα