Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετε κανα ποδήλατο γυμναστικής για καρντιο στο σπίτι αυτές τις μέρες μέχρι 350 ευρώ,από δικιά σας εμπειρία ή και γνωστών σας κατά προτίμηση.

Θέλω να είναι όρθιο και να έχει καλή αντίσταση.

Πιστεύετε οτι παίζει κάτι που να μην είναι σάπιο σ' αυτή την τιμή?

  • Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

 

αθηνα υπαρχει καταστημα που ενοικιαζει με 150 ευρ το πρωτο μηνα και 100 μετα (για επαγγελματικο ποδηλατο γυμναστικης)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

αθηνα υπαρχει καταστημα που ενοικιαζει με 150 ευρ το πρωτο μηνα και 100 μετα (για επαγγελματικο ποδηλατο γυμναστικης)

Δεν μένω Αθήνα,αλλά και πάλι δε μου φαίνεται για καλή επιλογή η ενικοίαση σε αυτή την τιμή.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα αγόραζα απο Intersport παίζει και 20% επιστροφη με εθνική κιόλας (https://www.nbg.gr/go4more/#/offers). Το spin bike με το flywheel είναι πιο καλή κατασκασκευή για μένα και μάλιστα αγόρασα και εγώ ένα με 15κιλα τροχο, βέβαια το πήρα από άλλη αλυσίδα με €250 βλέπω όμως ότι και οι τιμές ψιλοτσίμπησαν καθώς και πουλήθηκαν ΠΟΛΛΑ φτηνά όργανα, όπως παντού κίολας.

 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, zygorito είπε

Εγώ θα αγόραζα απο Intersport παίζει και 20% επιστροφη με εθνική κιόλας (https://www.nbg.gr/go4more/#/offers). Το spin bike με το flywheel είναι πιο καλή κατασκασκευή για μένα και μάλιστα αγόρασα και εγώ ένα με 15κιλα τροχο, βέβαια το πήρα από άλλη αλυσίδα με €250 βλέπω όμως ότι και οι τιμές ψιλοτσίμπησαν καθώς και πουλήθηκαν ΠΟΛΛΑ φτηνά όργανα, όπως παντού κίολας.

Καλό αυτό,αλλά δεν έχω εθνική όμως.

Πάντως αυτό έλεγα να πάρω τελικά αν και βλέπω οτι όντως είναι υψηλές και δεν μπορώ να βρω για σχεδόν όλα τα brands που έχει το skroutz πληροφορίες.

Για παράδειγμα αυτό το energetics που γράφει το intersport δεν το βρίσκω κάπου αλλού στο εξωτερικό.

Σήμερα στο skroutz εμφανίστηκαν άλλα 2 σε αυτές τις τιμές:

https://www.schinas-electric.gr/ell/product/Viking-V-1800-Spin-Bike-Podilato-Gymnastikis

https://www.bestdeal.gr/index.php?route=product/product&originator=aggregator&product_id=751233

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zygorito είπε

Το intersport είναι λίγο ακριβό πχ σε σχέση με xtr, https://www.xtr.gr/el/speeding-mountain-x-fit.html

Εγώ πήρα αυτό για σπίτι αλλά βλέπω προς το παρόν είναι out of stock!

Γενικα το xtr δεν έχει τίποτα πλέον.Ότι κοιτούσα να πάρω απο βάρη κτλπ είναι μη διαθέσιμο και δεν λέει κάτι για μελλοντικά.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που ψάχνετε όλοι για όρθιο ποδήλατο και όχι για χαμηλό που προσφέρει στήριξη στην πλάτη χαμηλά?

Είναι πολύ πιο ξεκούραστο για την μέση

  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιος που κάνει ποδήλατο στον ανοικτό δρόμο και ψάχνει στατικό,
καλό είναι να ξέρει ότι πιο κοντά στην εμπειρία του ποδηλάτου δρόμου είναι το spin.
Το καθιστό και το απλό όρθιο δε θα του κάνουν.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που ψάχνετε όλοι για όρθιο ποδήλατο και όχι για χαμηλό που προσφέρει στήριξη στην πλάτη χαμηλά?

Είναι πολύ πιο ξεκούραστο για την μέση

Εμένα προσωπικά δε με βολεύει καθόλου η στάση του καθιστού και με το όρθιο νιώθω οτι κάνω καλύτερη αερόβια.

Αλλά πιο αναλυτικά δυστυχώς δεν έχω γνώσεις στα ποδήλατα για να σου πω τις διαφορές και επιπλέον εγώ συννήθως ελλειπτικό έκανα στο γυμναστήριο το οποίο για να πάρεις ένα έστω μέτριο θες πολλά χρήματα παραπάνω.

Μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποια πράγματα αν ενδιαφέρεσαι: https://www.mekma.gr/el/pages/4/blog/26/odigos-agoras-podilatoy-gymnastikis

1 ώρα πριν, Pintsie είπε

Όποιο και να πάρεις στο ίδιο επίπεδο φαίνονται αν και το 2ο δε γράφει πόσα επίπεδα αντίστασης διαθέτει αλλά μου φαίνεται λίγο πιο άνετο.

Ωστόσο για αυτή την energetics που έχει το intersport όπως είπα δεν βρίσκω πληροφορίες παρότι κι εγώ από κει λέω να πάρω.

Για body sculpture κοίταξα στο amazon και δεν έχει καλές κριτικές,αλλά σε κάποια ρώσικα sites έχει καλές κριτικές.

Τέσπα,σ' αυτές τις τιμές έχω καταλήξει οτι δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα,οπότε αν δεν έχεις βρει κάποιον να έχει το ίδιο για να σου πει αν αξίζει απλά επιλέγεις βάσει ενστίκτου.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό της intersport τελικά. Περιμένω να έρθει. Λογικά θα αργήσει λόγω των ημερών τώρα. Μου φάνηκε λίγο πιο στιβαρό για να πω την αμαρτία μου σε σχέση με το άλλο. Ο άντρας μου επέμενε ότι το άλλο είναι brand αλλά δεν έβρισκα τίποτα το ιδιαίτερο από κριτικές. Και βρήκα τα manual από διάφορα ποδήλατα που βγάζει και μου φάνηκε σα να ήταν το ίδιο αλλά με άλλο κωδικό στην πρώτη σελίδα. 
Ας ελπίσουμε ότι έκανα καλή επιλογή και ότι τα προγράμματα που λέει ότι έχει είναι όντως προγράμματα και δεν είναι απλά "φτάσε τον τάδε στόχο" . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...