Blacklab Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας παιδια. ο σκύλος μου ειναι αρσενικο λαμπράντορ και 19 μηνών. Όταν βλέπουμε στο δρόμο αλλα σκυλιά πέφτει στο πάτωμα σε στάση άμυνας και όταν πλησιάζει ο άλλος σκύλος θέλει να παει γρήγορα και κανει σαν τρελό. Ένας γνωστος μου που εχει λαμπράντορ μου είπε οτι και ο δικός του μεχρι 2 χρόνων ετσι έκανε και μετα ήταν μια χαρα. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ? Να σημειωθεί οτι στην εκπαίδευση που κάνουμε μαζι με αλλα σκυλιά ειναι σχετικά πιο ήρεμος. 2
papoys1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Υπέροχα σκυλιά και υπερπροστατευτικά προς τα αφεντικά τους στα οποία ποτέ δεν επιτίθενται όπως μπορεί να κάνουν άλλες ράτσες. Θυμάμαι που πήγαινα με την οικογένειά μου και την εγγονούλα μου βόλτα σε ένα σημείο στη Λούτσα και τάιζα 2-3 αδέσποτα λαμπραντόρ που υπήρχαν εκεί.Είχαν γίνει πολύ φιλικά μαζί μας και παίζαμε. Μία μέρα πλησίαζαν προς το μέρος μας δύο πίτμπουλ που φαινόταν επιθετικά και πήγαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο.Ξαφνικά τα 2 από τα 3 λαμπραντόρ τους εξαπέλυσαν τέτοια επίθεση εκείνα ξαφνιάστηκαν ,μέχρι και εμείς φοβηθήκαμε που τα είδαμε έτσι και τα κυνήγησαν πάνω από 500 απόσταση γυρίζοντας σε μας χαρούμενα κουνώντας τις ουρές τους δείχνοντάς μας ότι μας προστάτευσαν. Πέρασαν 2-3 χρόνια αλλά το θυμάμαι και ανατριχιάζω. 11
tigergreg Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Πραγματι απιστευτης κοινωνικοτητας και καλοσυνης σκυλια. Παμπονηρα και πανεξυπνα σε ριχνουν συνεχως στο αισθημα για να περασει το δικο τους. Πολυ φιλικα με τα παιδια αλλα και με οποιοδηποτε ζωντανο του σπιτιου. Οταν μεγαλωσει λιγο απλα θα κουναει συνεχως την ουρα του βλεποντας αλλα σκυλια. 8
d_gkal Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μήπως θεωρείται ακόμη μωρό και θέλει να παίξει; 1
Tsino Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Έχω και εγώ αρσενικό 24 μηνών. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και εμένα... Δεν το κάνει για να επιτεθεί αλλά για να παίξει... Δεν έχω βρεί άκρη ακόμα.. ευελπιστώ να διορθωθεί όσο μεγαλώνει... Αν βρείς λύση πες εδώ με ενδιαφέρει. 2
GoMaR Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Εμας ειναι 6+ χρονων (μποξερ) και καθε φορα που βλεπει σκυλο, κανει σαν αιλουροειδες(χαμηλωνει τερμα κατω και προχωραει αργα αργα.Σαν και εσενα δλδ). Καλα ειναι τοσο χαζος που το κανει και σε ανθρωπους μερικες φορες😛 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Πέρασαν 2-3 χρόνια αλλά το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Το πιο πιθανό είναι να μην ήταν καν αμερικάνικα πίτμπουλ αυτά που είδες αλλά κάποιου είδους ''bully''. Διότι αν ήταν τα πρώτα τότε και τα λαμπραντόρ και η εγγονούλα σου και εσύ θα σας είχαμε δει στα νέα. 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Μόνο που αυτό είναι golden retriever, όχι labrador retriever. Ωστόσο, έχουν μεγάλη συγγένεια.
tigergreg Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Εμας ειναι 6+ χρονων (μποξερ) και καθε φορα που βλεπει σκυλο, κανει σαν αιλουροειδες(χαμηλωνει τερμα κατω και προχωραει αργα αργα.Σαν και εσενα δλδ). Καλα ειναι τοσο χαζος που το κανει και σε ανθρωπους μερικες φορες😛 Eπισης παιχνιδιαρικα ολο το 24ωρο! Σταματημο δεν εχουν! Φιλου που του εφυγε πριν 3 μηνες επαιζε με το τοπι του ως την τελευταια του μερα! 1 2
papoys1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, PareKosme είπε Το πιο πιθανό είναι να μην ήταν καν αμερικάνικα πίτμπουλ αυτά που είδες αλλά κάποιου είδους ''bully''. Διότι αν ήταν τα πρώτα τότε και τα λαμπραντόρ και η εγγονούλα σου και εσύ θα σας είχαμε δει στα νέα. Φίλε πιτμπουλ ήταν αλλά αν ήταν Αμερικάνικα ή άλλης χώρας ή μπασταρδεμένα πίτμπουλ δεν γνωρίζω. Στο σημείο πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα , πολύ ωραίο μέρος με εξαιρετική θέα στο Αεροδρόμιο στη Θάλασσα και παντού γύρω.Από κάτω ακριβώς είναι ένας τύπος που εκτρέφει πιτμπουλ δεν ξέρω για ποιο λόγο και έχω δει πολλές φορές 3-4 στην ταράτσα του.Και άλλες φορές τα είχα δει στο δρόμο αλλά ήταν αυτός κοντά και εγώ μέσα στο αυτοκίνητο.Το ένα μάλιστα κυνηγούσε και το αυτοκίνητο.Το αν ήταν επικίνδυνα ή φιλήσυχα δεν το ξέρω.Είναι φιλόζωοι που έχουν πίτμπουλ και δεν τα θέλουν φονιάδες όπως άλλοι "φιλόζωοι". Τελικά από παλιά φωτογραφία που βρήκα στο αρχείο 4 ήταν τρία μεγάλα και ένα μικρό.Τους πηγαίναμε ότι μπορούσαμε για να φάνε 2-3 φορές τη βδομάδα και να παίξει η μικρούλα.Θυμάμαι ότι μόλις ανεβαίναμε κορυφή και κόρναρα έρχονταν τρέχοντας όλο χαρά. 10
Blacklab Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Μήπως θεωρείται ακόμη μωρό και θέλει να παίξει; Σε λιγο θα γίνει 2 χρόνων. Δεν θεωρείται πλέον κουτάβι 🙄🙄 3 ώρες πριν, GoMaR είπε Εμας ειναι 6+ χρονων (μποξερ) και καθε φορα που βλεπει σκυλο, κανει σαν αιλουροειδες(χαμηλωνει τερμα κατω και προχωραει αργα αργα.Σαν και εσενα δλδ). Καλα ειναι τοσο χαζος που το κανει και σε ανθρωπους μερικες φορες😛 Αχ και εμάς όταν βγαίνουμε το βράδυ που εχει σκοτάδι απο μακριά το κανει καμια φορά 😂😂😂😂 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Λυπάμαι που ύστερα από τόσα χρόνια θα στο χαλάσω αλλά αυτά δεν είναι λαμπραντόρ αλλά καθαρόαιμοι κόπροι. Οπότε καταλαβαίνω τι σόι ''πιτμπουλ'' θα ήταν και τα άλλα που είδες. Όπως και να έχει μπράβο σου για τα φιλοζωικά σου αισθήματα. Αν και το σημαντικότερο είναι να στειρώνουμε για να μην πληθαίνει το πρόβλημα και όχι να ταΐζουμε.
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ισχύει 👍 Δεν είναι Λαμπραντόρ αυτά ούτε 1%
The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς δεν είναι 100% λαμπραντόρ έχουν αρκετά κοινά στοιχεία (χρώμα, αυτιά, μύτη). Αν τα σκεφτείτε καλοταισμένα με καθαρό τρίχωμα θα μοιάζουν παραπάνω. Εδώ φαίνονται αρκετά πεινασμένα και αδύνατα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από The_Judas 4
ideal09 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 5:37 ΠΜ, papoys1 είπε Υπέροχα σκυλιά και υπερπροστατευτικά προς τα αφεντικά τους στα οποία ποτέ δεν επιτίθενται όπως μπορεί να κάνουν άλλες ράτσες. Θυμάμαι που πήγαινα με την οικογένειά μου και την εγγονούλα μου βόλτα σε ένα σημείο στη Λούτσα και τάιζα 2-3 αδέσποτα λαμπραντόρ που υπήρχαν εκεί.Είχαν γίνει πολύ φιλικά μαζί μας και παίζαμε. Μία μέρα πλησίαζαν προς το μέρος μας δύο πίτμπουλ που φαινόταν επιθετικά και πήγαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο.Ξαφνικά τα 2 από τα 3 λαμπραντόρ τους εξαπέλυσαν τέτοια επίθεση εκείνα ξαφνιάστηκαν ,μέχρι και εμείς φοβηθήκαμε που τα είδαμε έτσι και τα κυνήγησαν πάνω από 500 απόσταση γυρίζοντας σε μας χαρούμενα κουνώντας τις ουρές τους δείχνοντάς μας ότι μας προστάτευσαν. Πέρασαν 2-3 χρόνια αλλά το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Ωραία ιστορία αλλά άλλού θέλω να εστιάσω. Τελικά το nickname δεν ειναι τυχαίο ! 😄😄 1
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, ideal09 είπε Ωραία ιστορία αλλά άλλού θέλω να εστιάσω. Τελικά το nickname δεν ειναι τυχαίο ! 😄😄 Όχι βέβαια και αν πρόσεξες 2-3 μηνύματα πιο κάτω στη φωτογραφία που ταίζουμε τα συγκεκριμένα αδέσποτα λαμπραντόρ (τελικά ήταν 3 και 1 μικρούλι) είναι η εγγονούλα με το καλυμένο προσωπάκι που χαιδεύει το μικρούλι και ήταν η αδυναμία της.Δυστυχώς δεν είχα τον κατάλληλο χώρο να το υιοθετήσω. https://www.insomnia.gr/forums/topic/736365-λαμπράντορ-με-αλλα-σκυλιά/?tab=comments#comment-57835390 Και το περιστατικό είναι ακριβώς όπως το περιγράφω και ειλικρινά μείναμε κόκκαλο βλέποντας την λυσσαλέα επίθεση που εξαπέλυσαν στα άλλα 2. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα