Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από ένα τρακάρισμα που είχα (μεταχειρισμένο αμάξι μικρής αξίας) και εφόσον η ζημιά που έγινε ήταν μεγάλη άρα κρίνεται και ασύμφορο να επισκευαστεί, η ασφαλιστική του υπαίτιου με αποζημιώνει με την προυπόθεση ότι θα τους καταθέσω πρώτα το πιστοποιητικό καταστροφής του αυτοκινήτου.

Επειδή είμαι άσχετος θέλω να ρωτήσω αν προβλέπεται κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το πιστοποιητικό το ζητάνε για να σιγουρέψουν το ότι δεν θα το φτιάξεις με όποιο κόστος ζητώντας τους μετά τη διαφορά.

Συνηθισμένη πρακτική των ασφαλιστικών, ζητάνε είτε πιστοποιητικό καταστροφής είτε μεταβίβαση.

Τώρα όταν ρωτάς αν προβλέπεται κάτι τέτοιο εννοείς αν επιτρέπεται? Φαντάζομαι πως ναι.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαίνω την λογική, απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που έχω πάρε δώσε με ασφαλιστικές ήθελα να ρωτήσω αν συνηθίζεται κάτι τέτοιο.

Επίσης υπάρχει κάποια εγγύηση ότι θα αποζημιωθώ στο ποσό που συμφωνήσαμε? φαντάζομαι πως όχι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Σου στέλνουν χαρτί ότι συμφωνείς στο Χ ποσό και τι ευθυνες αναλαμβάνεις.

Σε ευχαριστώ δεν το είχα υπόψη..θα το ζητήσω γιατί προς το παρόν η όλη επικοινωνία μου μαζί τους είναι μέσω mail.

Δημοσ.

Ή πιστοποιητικό μεταβίβασης. Δηλαδή μπορείς να το μεταβιβάσεις στον αδελφό σου ή να το πουλήσεις σε κάποιον που θέλει να το φτιάξει κ να εισπράξεις την αποζημίωση.

Δεν τους νοιάζει αν το καταστρέψεις απλά θέλουν να φύγει από το όνομα σου για να σε αποζημιώσουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...