Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα σε μια εφαρμογή, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Υπάρχει ένα .NET MVC project στο οποίο εκτός του site, υπάρχει και ένα WEB API το οποίο τροφοδοτεί με δεδομένα μια android εφαρμογή. Το 1ο σημείο ενδιαφέροντος προκύπτει απο το γεγονός πως ήταν αναγκαίο να υπάρχει ξεχωριστή login για τα 2, με βάσει την ίδια βάση. Οπότε το site χρησιμοποιεί Owin authentication ενώ απο την πλευρά του WEB API παράγονται custom tokens στο επιτυχές login, τα οποία ξαναστέλνει η εφαρμογή όσο κάνει requests. Όλα αυτά λειτουργούν μια χαρά.

Στο site υπάρχει στημένη SignalR η οποία ενημερώνει UI απο δεδομένα που έρχονται απο ένα εξωτερικό API. Το ζήτημα είναι αυτά τα δεδομένα να σταλούν και στην Android εφαρμογή.
Το πρόβλημα είναι πως το hub που είναι ήδη στημένο "παίζει" με το Owin, οπότε αφενώς πρέπει να συνδεθεί το android σε άλλο hub που στήθηκε (εδώ έχω δεί οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί proxy) αλλα ακόμα πιο σημαντικό, θα πρέπει να γίνει custom authentication (ιδανικά μέσω του token σε header). Για το παραπάνω, δεν έχω καταφέρει να βρώ κάτι

Για να προλάβω διάφορες προτάσεις:
- η λύση πρέπει να είναι πάνω στο ίδιο site γιατι υπάρχουν δομές οι οποίες υπολογίζονται για μεγάλα σύνολα στην έναρξη της εφαρμογής και τις οποίες δεν θα ήθελα να έχω σε 2 διαφορετικές εφαρμογές.
- στο web api έγινε custom login γιατι υπάρχει μηχανισμός για μοναδικό login και δεν ήθελα να πειράξω καθόλου το Owin.
- η οποιαδήποτε σύνδεση με hub θα πρέπει να γίνεται με authentication γιατι τα δεδομένα είναι selling point.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο όσων ασχοληθούν

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας κλειδωθεί, δεν χρειάζεται πια. Για την ιστορία και σε περίπτωση που κάποιος καταλήξει ποτέ εδώ, η Microsoft παρέχει java client για SignalR out-of-the-box στο .NET core. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...