Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Είχα πάρει το αγροτικό για να πάω στο χωράφι και αφού ανέβασα ταχύτητα 3 το αυτοκίνητο στις 2000 στροφές έκοψε και αδυνατούσε να περπατήσει,έβαλα νεκρά πάτησα ξερογκαζο σαν να ξεμπούκωσε έκανε και μετά πήρε την πορεία του.Ειναι τα μπεκ πετρελαίου;;;Είναι η ποιότητα του καυσίμου;;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/4/2020 στις 9:34 ΜΜ, G&A είπε

Καλησπέρα σας

Είχα πάρει το αγροτικό για να πάω στο χωράφι και αφού ανέβασα ταχύτητα 3 το αυτοκίνητο στις 2000 στροφές έκοψε και αδυνατούσε να περπατήσει,έβαλα νεκρά πάτησα ξερογκαζο σαν να ξεμπούκωσε έκανε και μετά πήρε την πορεία του.Ειναι τα μπεκ πετρελαίου;;;Είναι η ποιότητα του καυσίμου;;;;;;

Από φίλτρο πετρελαίου το έχεις δει ;  .

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Πρωτος υποπτος το φιλτρο οπως ειπε ο μελετης,Αλλα δες αν στι φιλτρο πετρελαιου επανω εχει χειροκινητη τρομπα και αν στο ξανακανει τρομπαρισε το λιγο για να δεις αν εχει καυσιμο μεσα.Τι  αυτοκινητο ειναι?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, meletis_m είπε

Από φίλτρο πετρελαίου το έχεις δει ; Όπως επίσης και από θέμα ανάφλεξης .

Το έχω αλλάξει μήπως είναι θέμα σκάρτου diesel γιατί βάζω απο συγκεκριμένο πρατήριο και αυτή την φορά δεν με έβγαζε μέχρι εκεί και μπήκα άλλου

Δημοσ.
18 ώρες πριν, meletis_m είπε

τους προθερμαντήρες εννοούσα 

Αν ήταν προθερμάνσεις θα μου έβγαζε τσεκ στο ταμπλό λογικά...μου το κάνει όμως όταν είμαι σε αστικό κύκλο με χαμηλές ταχύτητες...στις ψηλές δουλεύει ρολόι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...