Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φίλη μου έκανε αίτηση για αναβάθμιση από adsl σε vdsl 50 (cosmote). Η adsl κλείδωνε στα 16. Δευτέρα πήγε ο τεχνικός και είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με την πόρτα και ότι σε 2-3 μέρες θα ξαναέρθει για να το φτιάξει. Σήμερα ενεργοποιήθηκε η vdsl αλλά βλέπω χαμηλή ταχύτητα τόσο στο download όσο και στο upload. Να συμπληρώσω ότι έχει μόνο μια πρίζα σπίτι, οπότε δεν έχει διακλαδώσεις. Το μόντεμ είναι απευθείας στο πριζάκι.

vdsl.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Η φίλη μου έκανε αίτηση για αναβάθμιση από adsl σε vdsl 50 (cosmote). Η adsl κλείδωνε στα 16. Δευτέρα πήγε ο τεχνικός και είπε ότι είχε ένα πρόβλημα με την πόρτα και ότι σε 2-3 μέρες θα ξαναέρθει για να το φτιάξει. Σήμερα ενεργοποιήθηκε η vdsl αλλά βλέπω χαμηλή ταχύτητα τόσο στο download όσο και στο upload. Να συμπληρώσω ότι έχει μόνο μια πρίζα σπίτι, οπότε δεν έχει διακλαδώσεις. Το μόντεμ είναι απευθείας στο πριζάκι.

vdsl.jpg

Απο οτι φαινετε μαξ μπορει να πιασει 25mbps οποτε αν ηταν για 30αρα γραμμη παει κ ερχετε αλλα για 50αρα κατι δεν παει καλα. Πρεπει να το δηλωσει βλαβη.Νομιζω το line atenuation που ειναι 20 εννοει οτι ειμαι καπως μακρυα απο εκει που συνδεεται. Επιση στο snr ειναι ηδη σε χαμηλο προφιλ 9αρι μαλλον οποτε δεν μπορει κ να πει να το χαμηλωσουν λιγο για να παρει κατι σε ταχυτητα.

Το πιο σωστο να μιλησει με καποιον τεχνικο γιατι καπου υπαρχει προβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...