jim_p Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μηπως εχει κλαταρει κατι στο νετμπουκ? Καποια μνημη πχ ή ο σκληρος?
xoyan Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 και αυτο ..παιζει.κ μαλον θα κλαταρει σκληροσ ..ωσπου να βρω λειτουργικο να μου κανει... παω να εγκαταστησω παλι απτην αρχη κ μου βγαζει αποτυχια σξκηρου...τρεξε το gsmartcontrol...pvw to trexv ayto?
gakos1112 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) sudo smartctl -A /dev/sda οπου sda ο δισκος σου. ποσταρε το αποτελεσμα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από gakos1112
xoyan Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 καλημερα σε ολους..εγκατεστησα τα 64 .ολα καλα..τρεχουν ανετα,εγκατεστησα κ το σκαιπ μεσω οδηγιων ψαχνωντας...το προβλημα παραμενει το αρχικο...το μικροφωνο γραφει αερα..κ φυσημα...μαλιστα εγκατεστησα και το οντασιτυ..παλι τα ιδια... παρακαλω καμια γνωμη...η εχει ιχαλασει το μικροφωνο η εχω προβλημα σοφτγουεαρ...στο αντιξ εχω το αλσα μιξερ...
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αυτο που εγραψαστην αρχη του θεματος για το skype το εκανες?
xoyan Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 κ κατι αλλο..μπορω να φτιαξω συντομευσεις σε desktop sto antix? φιλε πηγα στο λινκ που δινεις...λεει να φτιαξω εκτελεσιμο τεξτ...κτλ..αυτα ειναι πολυ προχωρημενα για μενα μιας κ εδω κ 7 μερες πειραματιζομαι με λινουξ...το πολυ κανα κοπι-πειστ σε τερματικο...ευχαριστω παντως... μαλον θα του βαλω ενα μικ εξωτερικο να κανω τη δουλει αμου...το σκαιπ δουλευει μια χαρα..ακουω τον αλλον...αυτος ακουει ομως φυσημα...κ δοκιμασα κ το οντασιτυ κ ηχογραφει φυσημα..κ αερα..δε μακουει...οποτε μαλον τα χει παιξει το μικ .δε ξερω πως να το εξακριβωσω...αν κ δε δε το χα χρησιμοποιησει ποτε..αλλα ηξερα δουλευε..
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μα σου εχω γραψει παραπανω τι ακριβως θα γραψεις στο τερματικο για να ανοιξει κανονικος text editor (= κατι αντιστοιχο του σημειωματαριου) για να κανεις τη δουλεια σου ανετα. Για τις συντομευσεις που λες, αν και δεν ξερω πως ειναι φτιαγμενο το antix, ο πιο απλος τροπος ειναι να παιρνεις οποια συντομευση θες απο το φακελο /usr/share/applications/ και να την αντιγραφεις στην επιφανεια εργασιας.
xoyan Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 υποθετω οτι εχεις γραψει ισχυει κ στο antix...θα το παλεψω..το διλλημα μου ειναι...οτι οκ..εχειτο σκαιπ προβλημα...αλλα αν λειτουργουσε το μικροφωνο δε θα γραφε και το Audacity?
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Αν το antix εχει καποιον αλλο text editor, θα πρεπει οπου λεω mousepad να βαλέις τον δικο του. Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια. Για το audacity δεν γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα