Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Θέλω να ξενοικιασω το σπίτι μου.δεν έχω πολλα πράγματα οποτε μπορώ με το αμάξι μου να το κάνω.το θεμα είναι Τωρα με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοΐου Πως μπορώ να μετακινηθω? Ρώτησα την αστυνομία μου είπε δεν γίνεται η φτιάξε μια χειρόγραφη βεβαίωση και είναι Στην ανοχή του οργανου αν σε ελέγξει να το δεχτεί.απο εκει και περα μου είπαν να παρω στο Πολιτικής Προστασίας όπου δεν σηκώνει κάνεις τα τηλέφωνα.ξέρετε κάτι μπορείτε να με βοηθήσετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα το αμάξι σου είναι τίγκα φορτωμένο και πεις κάνω μετακόμιση, έχοντας φτιάξει και χαρτί, δεν νομίζω να σου πουν τίποτα. 

Δεν είναι χαζός ο κάθε αστυνομικός, βλέπει και έχει άποψη αν πας να τον δουλέψεις η λες αλήθεια. 

(πάντα υπάρχει βέβαια η περίπτωση να πέσεις σε στραβόξύλο η κανέναν περίεργο και να φας κλήση)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Καλησπερα Θέλω να ξενοικιασω το σπίτι μου.δεν έχω πολλα πράγματα οποτε μπορώ με το αμάξι μου να το κάνω.το θεμα είναι Τωρα με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοΐου Πως μπορώ να μετακινηθω? Ρώτησα την αστυνομία μου είπε δεν γίνεται η φτιάξε μια χειρόγραφη βεβαίωση και είναι Στην ανοχή του οργανου αν σε ελέγξει να το δεχτεί.απο εκει και περα μου είπαν να παρω στο Πολιτικής Προστασίας όπου δεν σηκώνει κάνεις τα τηλέφωνα.ξέρετε κάτι μπορείτε να με βοηθήσετε?

Καλησπερα... Δεν επιτρεπεται αυτη κινηση.. Θα περιμενεις...Δεν ειναι σε αυτα που υπαρχει στο εντυπο...Υπομονη λιγο.. Μενουμε σπιτι...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να δωσω ενοίκιο και δεν έχω τα χρήματα.και εγω ήθελα να μείνω σπίτι μου αλλα τώρα αναγκάζομαι να το αφήσω δεν μπορώ να βγω έξω να βρω δουλεια 

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να δωσω ενοίκιο και δεν έχω τα χρήματα.και εγω ήθελα να μείνω σπίτι μου αλλα τώρα αναγκάζομαι να το αφήσω δεν μπορώ να βγω έξω να βρω δουλεια 

Θα κανεις λιγο υπομονη... Υπαρχει και μειωση ενοικιου...Να πεις στον ιδιοκτκτη να κανει υπομονη.. Δεν επιτρεπεται η καθε κινηση..Μενουμε σπιτι...

Δημοσ.

Εγω δεν δικαιούμαι 800 ευρώ Γιατί απο πριν  κλείσουν ολα δεν είχα βρει εργασία δυστυχως.εαν τα έπαιρνα δεν θα είχα κανένα θεμα θα καθόμουν σπίτι. Ο ιδιοκτήτης δεν νομίζω να το δεχτεί τι να πω θα κάνω μια προσπαθεία Μήπως συνεννοηθώ μαζι Του μέχρι να τελειώσει η καραντίνα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AnnaAnnoula1990 είπε

Εγω δεν δικαιούμαι 800 ευρώ Γιατί απο πριν  κλείσουν ολα δεν είχα βρει εργασία δυστυχως.εαν τα έπαιρνα δεν θα είχα κανένα θεμα θα καθόμουν σπίτι. Ο ιδιοκτήτης δεν νομίζω να το δεχτεί τι να πω θα κάνω μια προσπαθεία Μήπως συνεννοηθώ μαζι Του μέχρι να τελειώσει η καραντίνα 

Να του το  αναφερεις.. Θα δειξει κατανοηση... Υπομονη λιγο ακομα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...