Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετούς μήνες οικονομίας, αποφάσισα να αγοράσω τον πρώτο μου υπολογιστή. Μην γνωρίζοντας πολλά πράγματα πάνω σε αυτο το κομμάτι ρισκάρω με το να διαλέξω μόνος μου τα κομμάτια για την σύνθεση. Το κόστος του κουτιού υπολογίζεται 1400-1500 ευρώ ενώ για την οθόνη μπορώ να δώσω μέχρι και 400 ευρώ. Ο υπολογιστής θα αφορά καθαρά το gaming και επίσης θέλω να παραγγείλω τα κομμάτια από ένα κατάστημα για να μπορούν να μου το συναρμολογήσουν,καθώς δεν έχω ιδέα.

Η σύνθεση που έχω κάνει μέχρι τώρα:

Επεξεργαστής: Ryzen 5 3600x     215€

Μητρική: Asus prime x570-p retail.       210€

Κάρτα γραφικών: sapphire pulse rx5700.   423€

Ram: G skill f4 3200c16D-16GTZKW 16gb (2x8) 3200MHz DDR4.                                     98€

SSD SAMSUNG 860 EVO 500GB 2,5'' SATA 3.                                                                              84€

HDD Toshiba 1TB SATA 3.         40€

Ψυκτρα: NOCTUA NH-D15.          116€

Τροφοδοτικό: CORSAIR RMX SERIES(2018) RM750X 750W 80 PLUS GOLD FULLY MODULAR                                    132€

Κουτί:.   COOLERMASTER H500P.        119€

Σύνολο: 1437€.  Από το eshop

Για οθόνη μετά από ψάξιμο τείνω προς την Dell S2719DGF αξίας 352€ από το Skroutz.

• Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω προβλήματα συμβατότητας με τα κομμάτια που επέλεξα ή όλα θα λειτουργήσουν ρολόι;

• Με το συγκεκριμένο budget θα μπορούσα να κάνω κάποια καλύτερη επιλογή σε κάποιο κομμάτι;

• Έχω κάνει καλή επιλογή στην οθόνη ή μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο με τα συγκεκριμένα χρήματα;

Γενικά αν θα μπορούσα κάπως να βελτιώσω το σύστημα χωρίς να ξεφεύγω στο κόστος ή αν έχω δώσω σε κάποιο κομμάτι παραπάνω χρήματα από όσο αξίζει,ενώ μπορώ με κάτι φθηνότερο να κάνω εξίσου καλά την δουλειά μου, παρακαλώ να μου το πείτε!

Οποιαδήποτε παρατήρηση ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...