ndep Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω τον DENON AVR-X2400H και θα ήθελα προτάσεις ηχείων (σε προσιτές τιμές) ώστε να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Τώρα έχω ένα σετ Home Cinema της SONY 5:1 αρκετά παλιό. Βάσει αυτών που διαβάζω στα forums για να αποδώσει σωστά πρέπει να υπάρχουν και ανάλογα ηχεία. Με αυτά που έχω πρέπει να σηκώσω την ένταση στο 60 προκειμένου να είναι αξιοπρεπής ο ήχος σε ένταση και ποιότητα. Γενικά έχω την αίσθηση ότι είναι μπουκωμένο το σύστημα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από ndep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 15 hours ago, ndep said: Καλησπέρα, έχω τον DENON AVR-X2400H και θα ήθελα προτάσεις ηχείων (σε προσιτές τιμές) ώστε να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Τώρα έχω ένα σετ Home Cinema της SONY 5:1 αρκετά παλιό. Βάσει αυτών που διαβάζω στα forums για να αποδώσει σωστά πρέπει να υπάρχουν και ανάλογα ηχεία. Με αυτά που έχω πρέπει να σηκώσω την ένταση στο 60 προκειμένου να είναι αξιοπρεπής ο ήχος σε ένταση και ποιότητα. Γενικά έχω την αίσθηση ότι είναι μπουκωμένο το σύστημα. Ετσι γενικα και αοριστα οπως τα περιγραφεις, δες τα all around Dali Zensor ή τα νεοτερα Oberon. Στο κοστος υπολογιζε και το κοστος των καλωδιων ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ακριβές budget; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theater Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ο AV που έχεις δεν έχει πολλά ρεύματα... Οπότε θα πρέπει να πας σε ηχεία με μεγάλη ευαισθησία π.χ. klipsch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα