takoulou Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Ρώτα σε ένα ΑΤ να σε κατατοπισουν Θα του απαντησουν οτι δεν μπορει να γινει αυτη η μετακινηση... Να παρει ενα ταξι το καλυτερο...
papoys1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, Torroan είπε Παιδιά κλείνω το θέμα καθώς έχει πάρει άλλη έκβαση. Επιπλέον @takoulou έχω καταλάβει την στάση σου το να γράφεις το ίδιο ξανά και ξανά δεν προσφέρεις κάτι παρά μόνο να γίνεσαι κουραστικός, προσέφερες την άποψη σου δεκτή και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό ωστόσο το κατάλαβα απλώς απαντούσα στις περαιτέρω ερωτήσεις. Ρισκάρεις πας και την παίρνεις και τελείωσε αναλαμβάνοντας μόνος την ευθύνη.Εδώ ο καθένας λέει την άποψή του όπως το αντιλαμβάνεται.Ναι είναι παράνομο αλλά από τη στιγμή που η καραντίνα θα συνεχιστεί για άγνωστο πόσο καλύτερα θα περάσετε αν είστε μαζί.Ειδικά Μεγάλη εβδομάδα και Πάσχα που θα το περάσουμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Δεν πας πρωί που οι έλεγχοι είναι πυκνοί ,2 φορές με σταμάτησαν που πάω με άδεια την κόρη μου για εργασία, μεσημεριανές ώρες ποτέ.Αν η σύντροφός μου (προσωπικά την έχω μαζί 30+ χρόνια 😊) ζούσε κλεισμένη στο Μαρούσι και εγώ στην Κερατέα μόνος θα το ρισκάριζα λέγοντας ότι πάω σε δικό μου πρόσωπο για παροχή βοήθειας.Τι βοήθεια;;;;; Είναι κλεισμένη ήδη 20 μέρες πρόκειται να μείνει για άγνωστο πόσο ακόμη και ήδη άρχισε να την πιάνει άγχος και πανικός οπότε καλό είναι να είμαστε μαζί.Από εκεί και πέρα αν σε ελέγξουν ο λόγος σου και ο δικός τους.Και στο κάτω ρε αδερφέ αν λέω σε πιάσουν δεν αξίζει να πληρώσεις 150 ευρώ πρόστιμο;;;; Σημείωση. Για να μην παρεξηγηθούμε τα ανωτέρω απηχούν προσωπικές απόψεις και δεν έχω σκοπό να παροτρύνω τον TS ή κάποιον άλλο να παρανομήσει. 6 1
1comment Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, johnbond είπε Αυτό σχολίασα και γω.. Απιστευτη βλακεία μαζεμένη σε άτομα που παίρνουν αποφασεις. Οι μάσκες είναι αποδεδειγμένο ότι με σωστή χρήση μειώνουν τη διασπορα έστω και λιγο. Εξ άλλου για αυτό τις φοράνε και οι νοσηλευτές. Όμως επειδη ο κόσμος δεν τις φοράει σωστά αντί να του εξηγήσουν πώς θα τις φοράει σωστά του λένε να μη φοράει καθόλου. Μάλλον η λογική έπαθε και αυτή κορονοιο. Για τα γάντια όμως έχουν δίκιο. Σήμερα είδα ένα μπακάλη που έβαζε πράγματα σε σακούλα πελάτη, μετά βγήκε έξω και κάπνιζε με το ίδιο γάντι. Έπιασε το τσιγάρο, αναπτήρα κ.ο.κ. Το γάντι όντως μπορεί αν σε παρασύρει να γίνεις μεταφορέας του ιού σε πράγματα που δεν πρέπει. Για τις μάσκες έπρεπε να πουν μόνο ότι δεν έχουν νόημα σε εξωτερικούς χώρους. Είναι και γελοίο. 2
camper13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 τράβα να την πάρεις χαράματα κατά τις 4... κοιμουντε που κοιμούντε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εγω πιστευω οτι δεν εχει το θαρρος η τα λεφτα να το κανει. Δεν εχει ποινικη διωξη στη χειροτερη να χασει 150ευρω και να μη καταφέρει τιποτα. Το πιο πιθανο να καταφέρει αυτο που θελει με 0 εως 300 ευρω 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ίσως να πας με μήνυμα για βοήθεια σε άτομο που έχει ανάγκη όταν είσαι μόνος σου και μετά που θα την πάρεις με μήνυμα για φαρμακείο-γιατρό ή σούπερ μάρκετ και οι δύο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις