Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω ένα θέμα, έχω την αραβωνιαστικιά μου στο Μαρούσι και θέλω να την φέρω Κερατέα σπίτι μου. Συνεπώς να την πάρω από πόρτα σε πόρτα να μην βγω καθόλου από το αμάξι.

Όμως, πρέπει να περάσω διόδια συνεπώς και έλεγχο και δεν ξέρω τι να γράψω στο χαρτί που να δικαιολογεί την έξοδο μου παρά μόνο πως θα πάω στο Νοσοκομείο του Αμαρουσίου (ΚΑΤ) επειδή έχω ραντεβού και στο γυρισμό απλά να πω πως είχε η κοπέλα ραντεβού και την πήγα προφανώς με δικό της χαρτί πως μένει σπίτι μου.

Ωστόσο δεν γνωρίζω τι είδους έλεγχο κάνουν, θα ήταν παράλογο να με αναγκάσουν να πάρω τηλέφωνο στο ΚΑΤ να επιβεβαιώσω το ραντεβού μου μαζί τους για χίλιους δύο λόγους.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει που τον έχουν σταματήσει για κάποιο εφάμιλλο λόγο?

• Sad 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπερα... Αυτο δεν γινεται... Δεν υπαρχει αυτο πουθενα...Εξοδο μονο για τους συγκεκριμενους λογους.. Υπομονη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, προφανώς και γνωρίζω πως δεν γίνεται αλλά τα μέτρα πάρθηκαν με τέτοιο τρόπο και επεκτάθηκαν χωρίς να γνωρίζουμε την διάρκεια τους (καθώς ήταν εξ αρχής έως 6 του μήνα) προφανώς και ψάχνω να μάθω τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος ώστε να μπορέσω να κάνω μία τέτοια ενέργεια.

Όπως καταλαβαίνετε δεν προσπαθώ να πάω για καφέ ή να βγω γενικά από το αυτοκίνητο απλά θέλω να πάρω ένα άλλο άτομο σπίτι μου που βρίσκεται σε καραντίνα μόνη της για 3 εβδομάδες τώρα...

Επεξ/σία από Torroan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Torroan είπε

Καλησπέρα σας, έχω ένα θέμα, έχω την αραβωνιαστικιά μου στο Μαρούσι και θέλω να την φέρω Κερατέα σπίτι μου. Συνεπώς να την πάρω από πόρτα σε πόρτα να μην βγω καθόλου από το αμάξι.

Όμως, πρέπει να περάσω διόδια συνεπώς και έλεγχο και δεν ξέρω τι να γράψω στο χαρτί που να δικαιολογεί την έξοδο μου παρά μόνο πως θα πάω στο Νοσοκομείο του Αμαρουσίου (ΚΑΤ) επειδή έχω ραντεβού και στο γυρισμό απλά να πω πως είχε η κοπέλα ραντεβού και την πήγα προφανώς με δικό της χαρτί πως μένει σπίτι μου.

Ωστόσο δεν γνωρίζω τι είδους έλεγχο κάνουν, θα ήταν παράλογο να με αναγκάσουν να πάρω τηλέφωνο στο ΚΑΤ να επιβεβαιώσω το ραντεβού μου μαζί τους για χίλιους δύο λόγους.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει που τον έχουν σταματήσει για κάποιο εφάμιλλο λόγο?

Δεν μπορει να ερθει μονη της με το λεωφορείο? Αν γινει ελεγχος εξηγει οτι θελει να μεινει μαζι σου για τη διαρκεια της καραντινας.

Δε σου λεω σιγουρα οτι δε θα πεσει το προστιμο, αλλα σίγουρα καλυτερες πιθανοτητες απ το να πεις ψεματα 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα βρίσκομαι σε τέτοιο μέρος που δεν υπάρχει πρόσβαση από τα ΜΜΜ οπότε την μετακίνηση με αυτοκίνητο δεν την γλυτώνω. Το καλύτερο που σκέφτηκα είναι να κλείσω όντως ραντεβού με νοσοκομείο και για τους δύο μας και απλά να μην παρευρεθώ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Torroan είπε

Αυτό είναι το θέμα βρίσκομαι σε τέτοιο μέρος που δεν υπάρχει πρόσβαση από τα ΜΜΜ οπότε την μετακίνηση με αυτοκίνητο δεν την γλυτώνω. Το καλύτερο που σκέφτηκα είναι να κλείσω όντως ραντεβού με νοσοκομείο και για τους δύο μας και απλά να μην παρευρεθώ

Το καλυτερο θα ειναι να περιμενεις μερικες μερες ακομα... Δεν επιτρεπονται οι ασκοπες μετακινησεις... Αυτη ειναι η ουσια... Μονο για αυτα που αναφερει η δηλωση.. Και μαλιστα εχουν σκληρυνει τα πραγματα... Υπομονη..

Δημοσ.

Παιδιά προφανώς καταλαβαίνω και κατανοώ απόλυτα τα μέτρα και τον λόγο που έχουν επιβληθεί, αν μη τι άλλο συμφωνώ πλήρως και με την επέκταση της ημερομηνίας ή ακόμη και αορίστου απλά όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει άρση στις 27 του μηνός καθώς θα ήταν ανεύθυνο και παράλογο από το κράτος. Καλή η υπομονή αλλά το βρίσκω παράλογο να μην μπορώ να μεταφέρω τη σύζηγο μου στον χώρο που μένω χωρίς να φέρω σε κίνδυνο είτε άλλους ανθρώπους είτε τον εαυτό μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες της να παει σε ένα νοσοκομείο που είναι κοντά της 

Βάλε  η πες αν σε σταματήσουν ότι πας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. 

Βρεθείτε, πάρτην, ξεκινήστε για το σπίτι σου. 

Στην χειρότερη πληρώνεις μια φορά 150 ευρω και τέλος,απο το να είναι μόνη της για άλλες 20 μερες.

(δεν είναι σύζυγος σου αλλά αραβωνιαστικα σου, άλλο το ένα άλλο το άλλο) αν ήταν σύζυγος θα ήταν όλα διαφορετικά. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ποια διοδια περνας; ξερω κοσμο που παει μαρουσι πειραια καθε μερα απο τοτε που αρχισε καραντινα για παρομοιο λογο και μια φορα μονο εχει πεσει σε ελεγχο με δικαιολογια παροχης βοηθειας παροτι ηταν δυο ατομα τιποτα δεν ειπαν. Αν αλλαζεις νομο ισως ειναι δυσκολα. Το νοσοκομειο δε ξερω αν κλεινει ραντεβου εγω ειχα δυο και τα ακυρωσαν

Δημοσ.

Εγώ αυτό σκέφτηκα που αναφέρετε και οι δύο. Τώρα τι να σας πω τα διόδια Κορωπί περνάω και αντίστοιχα Μαρούσι. Το θέμα μου είναι πως ούτε θέλω να κάνω κάτι κακόβουλο αλλά ούτε να πω και ψέματα αλλά τα έχει φέρει εδώ η κατάσταση. Προφανώς είναι το ποιός θα σου κάτσει το καταλαβαίνω. Απλά δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κάποιος θέμα εαν έχεις ραντεβού σε Ιατρό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Torroan είπε

Εγώ αυτό σκέφτηκα που αναφέρετε και οι δύο. Τώρα τι να σας πω τα διόδια Κορωπί περνάω και αντίστοιχα Μαρούσι. Το θέμα μου είναι πως ούτε θέλω να κάνω κάτι κακόβουλο αλλά ούτε να πω και ψέματα αλλά τα έχει φέρει εδώ η κατάσταση. Προφανώς είναι το ποιός θα σου κάτσει το καταλαβαίνω. Απλά δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κάποιος θέμα εαν έχεις ραντεβού σε Ιατρό.

Το θεμα ειναι πολυ απλο... Δεν θα πας... Να περιμενεις... Τωρα βρεθηκε η ωρα... Ειπαμε υπομονη λιγο... Να μην βρισκουμε δικαιολογιες... Δεν επιτρεπεται....

• Thanks 1
  • Confused 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Torroan είπε

Πρεπει σονι κ καλα να την αφήσει στη πορτα σου?

Ας παει βαρη, αγ μαρινα, κλπ και την παιρνεις με το αμαξι απο κει

Δημοσ.

Πολλά μπορεί αλλά έτσι εκθέτεις σε κίνδυνο τόσο το ίδιο το άτομο όσο και άλλους και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Torroan είπε

Πολλά μπορεί αλλά έτσι εκθέτεις σε κίνδυνο τόσο το ίδιο το άτομο όσο και άλλους και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Καλως... Τοτε μενουμε σπιτι..  Αυτο ειναι το σωστο...Τιποτα αλλο...

Επεξ/σία από takoulou
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...