Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι κωδικοι που χουν μεσα καποιες εκδοσεις για εξτρα περιεχομενο, εχουν οντως πραγματικο χρονο ληξης? Εχει δοκιμασει κανεις να εισαγει το κωδικο μετα την ημερομηνια και να μην το παιρνει? Αγοραζω παιχνιδια οταν πετυχω καποια προσφορα, και οκ αν το βρω μεταχειρισμενο που ειναι ανοιχτο παιρναω αμεσως το κωδικο, αν το παρω ομως απο καταστημα με κλειστη ζελατινα δε θελω να το ανοιξω μονο για να περασω το κωδικο. Επειδη Ποτε δε ξερεις, μπορει να βρω καποιο να το ανταλλαξω η να το πουλησω και απλα δε το ανοιγω αν δεν εχω σκοπο να παιξω αμεσα για να χει μεγαλυτερη αξια σαν sealed brand new.

Και επειδη εχω ακομα καποια παιχνιδια τυπου GOTY/Deluxe edition δε θελω να εχω το αγχος μη ληξουν. Παντως πολυ ηλιθια κινηση, δε το καταλαβαινω το σκεπτικο. Εδωσα ενα χ ποσο για να χω αυτη την εκδοση, οχι για να την εχω μεχρι οταν μου πουνε αλλιως την χανω

Σε ενα ποστ στο ρεντιτ ενας λεει πως τουλαχιστον στο Καναδα ειναι παρανομο να ληγουν τα προμο και μια καρτα Ps+ τη χρησιμοποιει επαοριστον. Εμενα με νοιαζει για Ελλαδα και συγκεκριμενα για DLC codes

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

Δοκίμασα ένα κωδικό από ένα παιχνίδι που ήταν σφραγισμένο για 9 χρόνια και δεν τον έπαιρνε.

Δημοσ.

Ποιο ειναι το καλο προσωπικο παραδειγμα τρελε μου. Οτι ανοιξε παιχνιδι ps4 που ειχε απο το 2011. Μαλλον για ειρωνικο μου φανηκε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Ποιο ειναι το καλο προσωπικο παραδειγμα τρελε μου. Οτι ανοιξε παιχνιδι ps4 που ειχε απο το 2011. Μαλλον για ειρωνικο μου φανηκε

Μαν δεν θες να καταλάβεις 

Δημοσ.

Μιλάμε για dlc codes που είναι bundle με παιχνίδια τα οποία λήγουν σε ποια πλατφόρμα είναι είναι παντελώς αδιάφορο για PS3 ήταν ο κωδικός στο PSN εξαργυρώνεται το ίδιο rules of conduct έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ok boy το παρεξηγησα. Εκανες καμμια ενεργεια που δεν στο πηρε η το αφησες ετσι

Λογικα αν μιλησεις με καταστημα θα σε γραψουν, οποτε θα πρεπει να πας απευθειας σε sony φανταζομαι για να βρεις ακρη

2 παιχνιδια μου χουν μεινει. Τωρα στη καραντινα που χω χρονο ανοιγω συσκευασιες που ειχα αγορασει περσι Ιανουαριο kai της ειχα ακομα ζελατινα.

Το Horizon Zero Dawn Complete Edition πχ εδινε 31/12/20 στο κουτι. Αν το αφηνα αλλα ενα χρονο θα ληγε

Τωρα μου χει μεινει Bloodborn Goty και The Crew 2 Deluxe Edition. Στο Crew 1 Ultimate παντως δεν εγραφε ημερομηνια ληξης ο κωδικος. Μακαρι να ναι ετσι και στο 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...