neosstoforum Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, όπως γράφω και στον τίτλο, πριν μερικές μέρες τυχαία παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κουτιού συνεχίζει έστω και με μικρή ταχύτητα να στρέφεται αδιάκοπα. Όταν κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού σταματάει να στρέφεται, όταν το ανοίγω ξανά ξεκινάει και πάλι ο ανεμιστήρας. Να σημειώσω ότι αυτός ο ανεμιστήρας είναι RGB και συνδέεται σε μια πλακέτα μπροστά στο κουτί που με τη βοήθεια ενός κουμπιού αλλάζει χρώματα. Η πλακέτα τροφοδοτείται μέσω ενός SATA power. Τι μπορεί να φταίει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 αν δεν το εκανε και παλιοτερα ειναι φανερο οτι το τροφοδοτικο σου θελει αντικατασταση. αλλαξε το αμεσα για να προλαβεις τα χειροτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, xsterg είπε αν δεν το εκανε και παλιοτερα ειναι φανερο οτι το τροφοδοτικο σου θελει αντικατασταση. αλλαξε το αμεσα για να προλαβεις τα χειροτερα... Το τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ είναι σχεδόν καινούριο, το αγόρασα αρχές του έτους. Πώς μπορεί να χάλασε τόσο γρήγορα; Για την ακρίβεια έχω το Corsair VS450, απλά το χρησιμοποιώ για να τροφοδοτήσω μια RX 480 που καταναλώνει αρκετή ενέργεια απ' ότι ξέρω. Ίσως να φταίει αυτό; (αν και σε άλλο τόπικ μου είχαν πει ότι το συγκεκριμένο τροφοδοτικό αρκεί για αυτή την κάρτα γραφικών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 δεν υπαρχει αυτο που λες. και καινουργιο μπορει να χαλασει. διαφορετικα δεν θα υπηρχαν και οι εγγυησεις. δοκιμασε και με ενα αλλο τροφοδοτικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, xsterg είπε δεν υπαρχει αυτο που λες. και καινουργιο μπορει να χαλασει. διαφορετικα δεν θα υπηρχαν και οι εγγυησεις. δοκιμασε και με ενα αλλο τροφοδοτικο. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να δώσω 40 ευρώ για τροφοδοτικό. Ούτε μπορώ να δανειστώ από κάπου. Για αυτό, το να υπάρξει πρόβλημα στο τροφοδοτικό ήταν το χειρότερο σενάριο για μένα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από neosstoforum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να δώσω 40 ευρώ για τροφοδοτικό. Ούτε μπορώ να δανειστώ από κάπου. Για αυτό, το να υπάρξει πρόβλημα στο τροφοδοτικό ήταν το χειρότερο σενάριο για μένα. Καλησπέρα αν είσαι ξανθη ή εδώ κοντά μπορώ να σου δανείσω εγώ ένα για δοκιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα αν είσαι ξανθη ή εδώ κοντά μπορώ να σου δανείσω εγώ ένα για δοκιμή. Ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σου. Είμαι στη Ξάνθη αλλά με την απαγόρευση κυκλοφορίας πιστεύω είναι λίγο δύσκολο να συναντηθούμε κάπου. Και γενικά δεν θέλω να βγαίνω πολύ από το σπίτι. Οπότε για αργότερα ίσως αν μπορείς. Η αλήθεια είναι πως έχω ένα Powertech 530W αλλά φοβάμαι λίγο να το βάλω. Αν το δουλέψω χωρίς να συνδέσω την κάρτα γραφικών θα καταλάβω αν φταίει το τροφοδοτικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σου. Είμαι στη Ξάνθη αλλά με την απαγόρευση κυκλοφορίας πιστεύω είναι λίγο δύσκολο να συναντηθούμε κάπου. Και γενικά δεν θέλω να βγαίνω πολύ από το σπίτι. Οπότε για αργότερα ίσως αν μπορείς. Η αλήθεια είναι πως έχω ένα Powertech 530W αλλά φοβάμαι λίγο να το βάλω. Αν το δουλέψω χωρίς να συνδέσω την κάρτα γραφικών θα καταλάβω αν φταίει το τροφοδοτικό; Αν δεν έχεις ενσωματωμένα γραφικά δεν έχει νόημα όχι. Οπως θες, αν αλλάξεις γνώμη είμαι στην διάθεση σου πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Τελικά σήμερα άλλαξα τροφοδοτικό αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Άρα κάπου αλλού είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε να συνδέσεις τον εν λόγω ανεμιστήρα σε άλλο socket και στην πλακέτα κάρφωσε έναν απο μπροστά και ανάλογα θα καταλάβεις αν φταίει ο ανεμιστήρας ή η πλακέτα για τα rgb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrwtos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Είναι έξυπνος ανεμιστήρας εφόσον και αν υπάρχει ζέστη στο χώρο δεν θα σταματήσει αν δεν φύγει όλη η ζέστη..σαν τους φουρνους για να φύγει η υγρασία ..πλάκα κάνω φυσικά..δοκίμασε αυτό που σου λέει παραπάνω ο φίλος και τσέκαρε το βύσμα και το καλώδιο μήπως υπάρχει φθορά..και δοκίμασε άλλον ανεμιστήρα σε εκείνη τη θέση. να δεις αν κάνει τα ίδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 9:33 ΜΜ, Sheogorath είπε Καλησπέρα αν είσαι ξανθη ή εδώ κοντά μπορώ να σου δανείσω εγώ ένα για δοκιμή. Διάβαζα το άλλο θέμα με τα φετίχ και στο καπάκι αυτό και διάβασα ξανθή.............. Λέω και εγώ τόσο στεγνό πέσιμο;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, babisa είπε Δοκίμασε να συνδέσεις τον εν λόγω ανεμιστήρα σε άλλο socket και στην πλακέτα κάρφωσε έναν απο μπροστά και ανάλογα θα καταλάβεις αν φταίει ο ανεμιστήρας ή η πλακέτα για τα rgb Εννοείς δηλαδή να συνδέσω τον ανεμιστήρα κατευθείαν στο τετράπινο της μητρικής; Θα υπάρξει συμβατότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Διάβαζα το άλλο θέμα με τα φετίχ και στο καπάκι αυτό και διάβασα ξανθή.............. Λέω και εγώ τόσο στεγνό πέσιμο;;;;;;;; ;; Να βοηθήσω τον άνθρωπο ήθελα αδερφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, neosstoforum είπε Εννοείς δηλαδή να συνδέσω τον ανεμιστήρα κατευθείαν στο τετράπινο της μητρικής; Θα υπάρξει συμβατότητα; Ναι,αυτό Και δοκίμασε έναν άλλο στην πλακέτα μπροστά στο κουτί και πες μας τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα