Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινητο με καλη καμερα και για χρηση σε social media(πολυ messenger,instagram και facebook) οποτε απο επεξεργασρη δεν θελω πολλα αλλα να εχει καλη μπαταρια. Χρηματα γυρω στα 500-600. Εχω δει το p30 pro , το απλο p30 , το XIAOMI Mi Note 10 και honor 20. Εχω ακουσει απιστευτα λογια για το honor 20 pro αλλα δυστηχως η αγορα θα γινει απο γερμανο λογο επιδοτησης και δεν το εχει. Τι θα μου προτεινατε ? 

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος P30 pro τώρα (και πριν είχα P30) 

Άριστες κάμερες εννοείται, προχώρα σε αγορά αν θέλεις. (είτε το απλό που είναι πιο φθηνό, είτε το pro) 

Το P30 pro είναι αδιάβροχο, πολύ καλή αυτονομία και γενικά φουλ σύνολο,και για την χρήση που θέλεις αξίζει 100%.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά (600€) θα σου προτεινα να μην πας σε Κινέζο και γενικότερα σε android.

iPhone Xs  απο εμένα ή αν θες οπωσδήποτε android, Samsung note 10.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

p30 pro 8/256 και είσαι καλυμένος για σίγουρα 3-4 χρόνια τεχνολογικά.

μήν ξεχνάς το zoom του είναι άψογο σε σχέση με άλλα σε αυτή την τιμή.

huawei απ τα πιο ποιοτικά κατασκευαστικά μαζί με samsung.

Επεξ/σία από Feor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Feor είπε

p30 pro 8/256 και είσαι καλυμένος για σίγουρα 3-4 χρόνια τεχνολογικά.

μήν ξεχνάς το zoom του είναι άψογο σε σχέση με άλλα σε αυτή την τιμή.

huawei απ τα πιο ποιοτικά κατασκευαστικά μαζί με samsung.

Στις 9/4/2020 στις 6:29 ΜΜ, stelios18120 είπε

Κάτοχος P30 pro τώρα (και πριν είχα P30) 

Άριστες κάμερες εννοείται, προχώρα σε αγορά αν θέλεις. (είτε το απλό που είναι πιο φθηνό, είτε το pro) 

Το P30 pro είναι αδιάβροχο, πολύ καλή αυτονομία και γενικά φουλ σύνολο,και για την χρήση που θέλεις αξίζει 100%.

Το P30 το απλο εχει ιδια καμερα ? Γιατι μαλλον προς τα εκει με βλεπω 

Αλλιως μετα σε κατι ποιο οικονομικο αλλα με εξισου καλη καμερα που μπορω να παω ?

Επεξ/σία από ioakim100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ioakim100 είπε

Το P30 pro έχει παραπάνω κάμερα με 50Χ ζουμ (αντί του 30Χ) και επίσης έχει μέτρηση απόστασης λόγω της κάμερας 3D (αν λέγεται έτσι, δεν θυμάμαι καλά) που μετράει αποστάσεις, μήκος, πλάτος κτλπ κτλπ. 

Κοίτα θεωρώ ότι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες, αν έχεις τα €€ προχωρά σε P30 PRO αλλιώς αν θέλεις πιο λίγα να δώσεις πήγαινε σε P30 

Για εμένα βασικές διαφορές ήταν το μέγεθος, ότι το pro είναι αδιάβροχο, η έξτρα κάμερα και ασυρματη φόρτιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ioakim100 είπε

Αλλιως μετα σε κατι ποιο οικονομικο αλλα με εξισου καλη καμερα που μπορω να παω ?

Το P30 είναι απλά Spash proof κι όχι αδιάβροχο. Επίσης δεν έχει ασύρματη φόρτιση (που έχει το Pro).
Οι κάμερές του είναι λιγότερο καλές από το P30 pro αλλά προσωπικά λόγω των περιστάσεων δεν το έχω τεστάρει ακόμα ενδελεχώς. Αυτο τα 2 videoς ισως σε βοηθήσουν

https://www.youtube.com/watch?v=VSioe5U2X-4 

https://youtu.be/OF1URgK3uuw

Σε μέγεθος για μένα αυτό του τo P30 είναι το ιδανικό.
Η μπαταρία έως τώρα μου φαίνεται εξαιρετική, αλλά θα έχω σίγουρη και ασφαλή άποψη όταν το δοκιμάσω ευρέως σε περιοχές με κακό σήμα (διότι αυτό είναι το πραγματικό τεστ).
Ενα θεματακι που έχω βρει είναι αυτό, αλλά στην πράξη είναι ασήμαντο με 128GB Rom και μαμά file manager που δουλεύει μια χαρά - και μάλλον δεν είναι bug αλλά bu design περιορισμός στο OS των Huawei : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8000269#post8000269

Επεξ/σία από stark
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα ειμαι αναμεσα σε P30 και mi 10 pro. Αλλα μαλλον παω προς το Mi 10 pro λογο τιμης στον γερμανο που εχω την αναβαθμιση. Απο θεμα καμερας εχουν μεγαλες διαφορες? ή να δωσω κατι παραπανο κ να παρω το P30 ?

Επεξ/σία από ioakim100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/4/2020 στις 9:47 ΜΜ, stark είπε

Το P30 είναι απλά Spash proof κι όχι αδιάβροχο. Επίσης δεν έχει ασύρματη φόρτιση (που έχει το Pro).
Οι κάμερές του είναι λιγότερο καλές από το P30 pro αλλά προσωπικά λόγω των περιστάσεων δεν το έχω τεστάρει ακόμα ενδελεχώς. Αυτο τα 2 videoς ισως σε βοηθήσουν

https://www.youtube.com/watch?v=VSioe5U2X-4 

https://youtu.be/OF1URgK3uuw

Σε μέγεθος για μένα αυτό του τo P30 είναι το ιδανικό.
Η μπαταρία έως τώρα μου φαίνεται εξαιρετική, αλλά θα έχω σίγουρη και ασφαλή άποψη όταν το δοκιμάσω ευρέως σε περιοχές με κακό σήμα (διότι αυτό είναι το πραγματικό τεστ).
Ενα θεματακι που έχω βρει είναι αυτό, αλλά στην πράξη είναι ασήμαντο με 128GB Rom και μαμά file manager που δουλεύει μια χαρά - και μάλλον δεν είναι bug αλλά bu design περιορισμός στο OS των Huawei : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8000269#post8000269

δηλαδή στο p30 δεν μπορείς να βαλεις μια οποιαδήποτε microSD αλλά μόνο τη δικιά τους την nano memory card?

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Natha είπε

δηλαδή στο p30 δεν μπορείς να βαλεις μια οποιαδήποτε microSD αλλά μόνο τη δικιά τους την nano memory card?

Ναι και είναι ακριβή. Αν και οι περισσότεροι δεν τη χρειάζονται με 128GB rom. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Natha είπε

Ναι μόνο nano παίρνει. 

Όχι οποιαδήποτε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για ενα κινητο στα 500 με κυριο χαρακτηριστικο την καμερα και μονο  ποιο θα επιλεγατε; P30 pro( δεν εχει θεμα με playstore σωστα;) vs s10+ vs mi note 10 pro  

Επεξ/σία από johninio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

P30 pro εχω τώρα. 

Δεν έχει κανένα θέμα, από τα επόμενα μοντέλα δεν εχουν google apps

Κοίτα, όταν το πήρα (πρώην κάτοχος P30) ήξερα ότι έχει Φοβερές κάμερες, αδιάβροχο, οθοναρα, καλή μπαταρία, ασύρματη φόρτιση κτλπ και απλά έκανα την μετάβαση. 

Ήμουν ανάμεσα σε note 10 plus και P30 pro και πήρα το δεύτερο. (είχα μεγάλη διαφορά στα χρήματα + έχει καλύτερες κάμερες) 

Προχώρα κατά την άποψή μου σε P30 PRO. Θα πάθεις πλάκα ειδικά από τις κάμερες😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...