stafaf Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, vassilis018 είπε έγινες μέλος πριν από 22 λεπτά για να προμοτάρεις τις βαλούτες της LG ? στην LG ξέρετε τι είναι η αναβάθμιση λογισμικού? που κάνετε αναβαθμίσεις σε κάθε Ολυμπιάδα? άσε μας υπάλληλε της LG Δεν τον ξέρεις ε; Οχι δεν είναι υπάλληλος της lg απλά υποστηρίζει ο,τιδήποτε δεν είναι Apple. 3 λεπτά πριν, ideal09 είπε Γενικά τα Lg είναι ιδιαίτερες συσκευές, ή θα τα μισήσεις ή θα τα αγαπήσεις με όλα τα κουσούρια τους, τα οποία πλεον αν όχι κανένα, είναι ελάχιστα. Εγώ μετά από 4.5 χρόνια με G4, το πούλησα αλλά δεν έχω βρει ανάλογο που να με κερδίζει εκτός αν "σκοτώσουν" καμία ναυαρχίδα. Πολύ smooth λειτουργία και ας είχε τον 808. Εξαιρειτική κάμερα με κάδρο 16:9 χωρίς crop-αρίσμα( βέβαια οι τάσεις έχουν αλλάξει). Ηχείο εξαιρετικό, απίστευτο grip, ενώ έχει μεγάλο μέγεθος, δύσκολα έκανες λάθος χειρισμούς κ.λ.π. Σε ενδεχόμενη χαμηλότερη τιμή θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο του θέματος αν έχει και τα υπόλοιπα γνωστά καλούδια που βάζει η LG. Ακριβώς έτσι. Λίγο «περίεργες» συσκευές αλλά αν τις αγαπήσεις δύσκολα βρίσκεις άξιο αντίπαλο στην κινεζοεισβολή. 1 1
Q-Taxys Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Panagioths94 είπε Δεν ξερω γιατι τοσο αρνητισμος για τις κυρτες οθονες. Αν και πρακτικα δεν προσφερουν κατι το τρομερο περα απο καλυτερη αισθηση στο slide (ειδικα με τα gestures), απο θεμα εμφανισης ειναι πανεμορφο. Κανει μπαμ ενα κινητο με κυρτη οθονη με ενα με φλατ. Ασε που μικραινει και λιγο το πλατος της συσκευης με αποτελεσμα να γινεται λιγο πιο compact. Κατ' αρχήν όπως λες δεν προσφέρουν κάτι πρακτικό. Από εκεί και πέρα προσωπικά με δυσκολεύουν στη χρήση, η οθόνη στο πλάι από γωνία φαίνεται άσχημη όταν είναι αναμμένη και προκαλεί πρόβλημα στο να βρω θήκη που θα προσαρμόζει καλά. 1
Black Demis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, erectusr είπε Κοντεύει δεκαετία από το LG g4 δυστυχώς όχι μόνο το g4 πολύ ποιο φρέσκα μοντέλα έπασχαν από αυτό (για ολα πάντως ήταν μια προϋπόθεση και το g4 μαζι.... ) αν δεν σου πέσει όλα καλά αν σου επεφτε bootloop στανταδρακι
κουξκουκ Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Για τους ανθρώπους που μας κρέμασε η lg δεν γίνεται να της δώσουμε συγνωμοχαρτι έδινες τόσα λεφτά και σε είχε του κλωτσου μια με bootloop με την απαράδεκτη πολιτική μια με τα bleedings ,για αυτούς που πιστεύουν ότι είμαι κακοειδησιολογος είχα Nexus 5 G2,4,5 gpad8.3 οπότε έχω άποψη και όλα αγοράσμενο ακριβά για τα χαμηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούσαν.
Thanosb75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η LG είχε και έχει ποιοτικά προϊόντα!!! Έχουμε εγώ και άλλοι τρεις συνάδελφοι το LG G5, σχεδόν τέσσερα χρόνια. Είναι απολύτως λειτουργικά τα κινητά και στους 4. Είχα και το LG G3 το οποίο ακόμη λειτουργεί και το έχω δώσει στην Μητέρα μου. Αστοχίες συμβαίνουν σε όλες τις εταιρίες π.χ. Samsung με το S7 Note = Πυρκαγιά το Σαββατόβραδο..., Antennagate με το Apple Iphone 4, Bendgate με το Apple Iphone 6 κτλ. (Θα μπορούσα να γράφω ώρες παραδείγματα...) Λοιπόν η LG έχει ποιοτικά κινητά, παραμένει ΤΕΤΑΡΤΗ στις Πωλήσεις στις Η.Π.Α. για το έτος 2019 και θα χαρώ πολύ να αποκτήσω το επερχόμενο σχεδιαστικό αριστούργημα της..... Ανυπομονώ!!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Thanosb75 1
Agony Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, AtiX είπε Και τι δεν θα έδινα για να δούμε από την LG μια πραγματικά διαφορετική και όμορφη συσκευή... V20 + V30 says hi. 1
yanyul Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, για να ξαναεμπιστευτω την LG για κινητό. Μπορεί να είμαι από τους άτυχους και πολύ γκαντέμης, που επέμενε στην LG, αλλά από τις 4 συσκευές μόλις μία μου βγήκε καλή LG G3 F400 ( είναι η κορεάτικη έκδοση της lg g3 μήπως γι'αυτό έχει πιο καλή ποιότητα) . Όλες οι προηγούμενες συσκευές κάποια στιγμή μου έβγαλαν προβλήματα ( Bootloop, επανεκκινήσεις λόγω υπερθέρμανσης, σταματούσε να αναγνωρίζει την sim card.) . Από την στιγμή που τότε η εταιρία δεν σεβάστηκε τους πελάτες της, ποιος μου λέει ότι τώρα θα τους σεβαστεί; Και δεν έχω πρόβλημα με την ίδια την εταιρία, γιατί στο σπίτι μου σχεδόν μισές συσκευές είναι της LG, αλλά μόνο με το τμήμα των κινητών. Τόσο μεγάλη εταιρία σαν την LG, θα μπορούσε να προχωρήσει σε ανάκληση των ελαττωματικών συσκευών, και μπορεί τότε να έμπαινε μέσα λόγω ανάκλησης, αλλά θα κέρδιζε με την κίνηση αυτή τους πελάτες, που θα αισθανόταν σιγουριά και ότι εταιρία αναγνωρίζει τα λάθη της και τα διορθώνει, και σίγουρα θα ξαναπροτιμήσουν της συσκευές τους. Από μένα η εταιρία έχει φάει Ban για πολλά χρόνια ( όχι ότι θα στεναχωρηθεί κάποιος εκεί). Αυτή είναι πάντως η γνώμη μου και μπορεί να κάνω μεγάλο λάθος και να βγάζει τώρα τις πιο ποιοτικές συσκευές η LG.
kostas106gti Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Όμορφο φαίνεται ,αν και η κυρτή οθόνη με δυσκολεύει στην χρήση ,αλλά εμφανισιακά θα είναι ωραία. Βέβαια η LG πάει να κερδίσει τους πολλούς πλέον, οι οποίοι φαίνεται να ζητούν κυρτές οθόνες.
AtiX Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, Agony είπε V20 + V30 says hi. Ναι φίλε μου ειδικά αν το v30 ητ αν λίγο πιο στενό, για καλύτερο κράτημα, θα ήταν τέλειο... 1
purespyros Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Το βγάζει σε ισιες γραμμές χαλιέστε, το βγάζει με κυρτή οθόνη πάλι χαλιέστε... πουθενά ομως δεν σας βρίσκει. Ας στείλετε τα σχεδια σας στην LG να προχωρήσει βρε παιδιά με τον σχεδιασμό. Προσωπικά πάντως το βρίσκω αρκετά όμορφο. 1
kurkosdr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Solatorobo είπε Και δώρο το bootloop. Μήπως τόσα χρόνια μετά να τη συγχωρούσαμε την LG; Να δεις η Σάμμυ τι θα σου κάνει αν την αφήσουμε να γίνει μονοπώλιο. Πόσα LG κινητά αγοράζεις στην τιμή ενός S20 Ultra; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από kurkosdr 3
ui fantastic Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Αν καταφέρει και τα υποστηρίξει κατάλληλα σε θέμα λογισμικού ui , major updates (θέλει πολλή προσπάθεια βεβαια) και να βάλει τέλος σε θέματα bootloop κάτι μπορεί να γίνει αλλιώς απατα θα πάνε.!!
kostas106gti Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ui fantastic είπε Αν καταφέρει και τα υποστηρίξει κατάλληλα σε θέμα λογισμικού ui , major updates (θέλει πολλή προσπάθεια βεβαια) και να βάλει τέλος σε θέματα bootloop κάτι μπορεί να γίνει αλλιώς απατα θα πάνε.!! Μα όλα αυτά τα κάνει ήδη ,εκτός αν μου διαφεύγει κάτι ,εκτός του ui που είναι καθαρά θέμα γούστου ,2 major updates έχουν πάρει όλες οι συσκευές της (όχι day one αλλά έχουν πάρει) ,γενικευμένα θέματα bootloop υπήρχαν το μακρινό 2015 αλλά ακόμα το αναπαράγουμε ,οι συσκευές είναι υπερπλήρεις από specs οπότε μένει να δούμε αν θα πουλήσουν ή όχι. 1
laziokos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, valkon είπε Πάλι κυρτές οθόνες, πάλι αχρείαστη αντανάκλαση. Σκοτώσαμε το notch και φέραμε άλλον δερβέναγα. Ποιος σκότωσε το notch...; Της τρύπας το κάγκελο γίνεται εκεί έξω....τον μπελά μας βρήκαμε δεν υπάρχει συσκευή να αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα