Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω μεγάλη τηλεόραση για ηλικιωμένους που δεν βλέπουν καλά τα γραμματα σε 42αρα τωρα. Χρήση κυρίως ελληνικά κανάλια τώρα άμα παίζει και καμία ταινία σε usb σωστά με ελληνικούς υπότιτλους και youtube δεν θα πω οχι. Ψάχνω την πιο αξιόπιστη λύση από θέμα τεχνολογίας και αυτή που θα βγάλει τα λιγότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου. Γενικά κοιτώ προς 70+ αλλα έχω χαθεί για πρέπει να δω....φυσικα όσο πιο οικονομικά γίνεται. Υπάρχει κάποια από το  md για να τρέξω ;

Επεξ/σία από xrhstosiak
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Μου είπανε ότι θα μου στείλουν την τηλεόραση με κάποιον trans Μπάμπη και από τις αξιολογήσεις δεν σχηματίζω και καλή εντύπωση, θα δούμε 

Άλλο BabisTrans κι άλλο trans Μπάμπης.

Περιστέρι ο ένας, Συγγρού ο άλλος.

:P

Δημοσ.

ε εντάξει η τηλεόραση δεν είναι βαριά για να την κουβαλήσουν από την Μπάμπις τρανς, δεν θα σου κάνουν μουτράκια λογικά 😂

Δημοσ.
On 09/04/2020 at 20:17, matrixxx said:

Για μενα λαθος μεγαλο να δωσει καποιος 2 χιλιαρικα για 4Κ, οταν το 8Κ ειναι προ των πυλων. Ειναι σαν αυτους που αγοραζαν  50αρα 1080p του χιλιαρικου πριν 4 χρονια 

Μα δεν υπάρχει περιεχόμενο 8K και ούτε θα υπάρξει σύντομα εκτός απο σπορ κτλ (ακόμα και για παιχνίδια δεν υπάρχουν κάρτες που να το υποστηρίζουν). Και οι 8Κ OLED κοστίζει καμια 25αριά χιλιάδες περισσότερο...

Μια χαρά future proof είναι οι LG OLED με HDMI 2.1

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cineaste είπε

Μα δεν υπάρχει περιεχόμενο 8K και ούτε θα υπάρξει σύντομα εκτός απο σπορ κτλ (ακόμα και για παιχνίδια δεν υπάρχουν κάρτες που να το υποστηρίζουν). Και οι 8Κ OLED κοστίζει καμια 25αριά χιλιάδες περισσότερο...

Μια χαρά future proof είναι οι LG OLED με HDMI 2.1

Δεν διαβασες την κουβεντα, αλλα και απο το σχολιο φαινεται αν το προσεξεις: Ελα σε 4 χρονια και πες μου ποσο ευχαριστημενος θα εισαι που εδωσες 2000€ για αυτην. Δεν ειπε κανεις να αγορασεις σημερα 8Κ στην τιμη που εχει. Ειμαστε σε φαση αλλαγης και αυτο πρεπει να το ξερει ο καταναλωτης.

Ενημερωτικα, υποτιθεται οτι οι Ολυμπιακοι του Τοκιο που θα γινονταν καλοκαιρι θα μεταδιδονταν σε 8Κ. Προφανως μεσω sat φανταζομαι θα υπηρχε το σχετικο feed οταν θα εφτανε η ωρα. Οπως ειχαμε το 2008 1080p απο την Κινα μεταδοση και βλεπαμε αρκετοι σε 1080p τους αγωνες μεσα απο feed δορυφορου.

Σε αρθρο πριν λιγες μερες που μιλα για την αφη της φλογας και την 4Κ καλυψη της ΕΡΤ 

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι, η δημόσια τηλεόραση της Ιαπωνίας, η ΝΗΚ, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 έχει ξεκινήσει δοκιμαστικές εκπομπές υπερ-υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 8Κ από την 1η Δεκεμβρίου 2018 οπότε και ξεκίνησε τις μεταδόσεις του το πρώτο, σε παγκόσμιο επίπεδο, τηλεοπτικό κανάλι 8Κ, με ήχο 22.2 καναλιών και εικόνα HDR.

Περι ορεξεως...

Δημοσ.

17/4 παρηγγειλα τηλεοραση, η οποια ειναι αμεσα διαθεσιμη στο site, μετα την παραγγελια γραφει οτι πρεπει να παραγγειλουν απο προμηθευτη. Επισης δεν εχει προστεθει ουτε το 1% go4more. Εξυπηρετηση sold out στο τηλεφωνο. Εχετε παρομοια προβληματα;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jason13 είπε

17/4 παρηγγειλα τηλεοραση, η οποια ειναι αμεσα διαθεσιμη στο site, μετα την παραγγελια γραφει οτι πρεπει να παραγγειλουν απο προμηθευτη. Επισης δεν εχει προστεθει ουτε το 1% go4more. Εξυπηρετηση sold out στο τηλεφωνο. Εχετε παρομοια προβληματα;

Εγώ έκανα την παραγγελία στις 14/04. Ανήμερα του Πάσχα από το στάδιο "παραγγελία από προμηθευτή" πήγε στο "διαθέσιμη στην αποθήκη μας" που είναι μέχρι σήμερα. Πήρα τηλέφωνο και απάντησαν αμέσως, μου είπαν τα εξής:

α. Το παραγγελία από προμηθευτή δεν σημαίνει εκτός Ελλάδος (δεν το πιστεύω αλλά το αναφέρω αφού μου το είπαν...)

β. Τους πόντους της προσφοράς θα τους πάρω γιατί είναι με βάση το πότε έγινε η παραγγελία και όχι πότε θα κοπεί η απόδειξη (να δούμε αν θα χρειαστεί να επικοινωνήσω με την τράπεζα)

γ. Δεν μπορούν να μου πουν πότε θα έρθει ούτε στο περίπου....

Εκτός από αυτά υπολογίζω ότι το 1% θα το δω την ημέρα που θα κοπεί η απόδειξη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εκτός από αυτά υπολογίζω ότι το 1% θα το δω την ημέρα που θα κοπεί η απόδειξη.

Με απόδειξη 15/4 ακόμα δεν έχει μπει αυτό το 1%.

• Like 2
Δημοσ.

εγω εκανα παραγγελια 18/04 και παρελαβα σημερα. λιγο αφου παρελαβα μου ήρθε sms απο mediamarkt που με ενημερώνει οτι θα παραλάβω αύριο..

δεν εχει μπει ούτε το 1% των πόντων και σε μένα παρόλο που κόπηκε απόδειξη και η ημερομηνία στην έντυπη απόδειξη που μου φέρανε γράφει 18/04, την ημέρα της παραγγελίας δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και γω την lg55um7450 και πόντοι ακόμα να μπουν ( για το 1% μιλάω ) για πείτε ρε παιδιά έχετε να προτείνετε τίποτα ρυθμίσεις για την τηλεόραση για τα ελληνικά κανάλια?

Δημοσ.
Στις 18/4/2020 στις 3:44 ΜΜ, Doubt είπε

Άλλο BabisTrans κι άλλο trans Μπάμπης.

Περιστέρι ο ένας, Συγγρού ο άλλος.

:P

hahahha, φίλε ευχαριστώ, το χρειαζόμουν αυτό μόλις τώρα! Ωραίος!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17/4 Παρηγγειλα, σημερα βραδυ μου ηρθε μηνυμα οτι αυριο πρωι 23/4 ερχεται lg55um7450  σπιτι. Ακομα τιποτα απο % ουτε 1%

Επεξ/σία από Jason13
Δημοσ.

Εμένα η παραγγελία μου έγινε διαθέσιμη χτες και δεν έχει αναχωρήσει ακόμα αλλά το 1% των πόντων το έλαβα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Εμένα η παραγγελία μου έγινε διαθέσιμη χτες και δεν έχει αναχωρήσει ακόμα αλλά το 1% των πόντων το έλαβα.

Μπήκαν και σε μένα τώρα που είδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...