Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geostratis είπε

oπως ελεγα παραπάνω ... 

10 ώρες πριν, petran66 είπε

Τα στοιχεια μου ηταν ηδη αποθηκευμενα...Μηπως πρεπει κι εσεις που δε μπορειτε να προχωρησετε την εγγραφη, να κανετε το ιδιο?

΄΄Καλημερα...

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα 

Εγώ πάντως έχω κάνει αγορά από mediamarkt ψυγείο με επιστροφή στην Πειραιώς 20% και τηλεόραση από Γερμανό με επιστροφή στην eurobank 15% . Και οι δύο συναλλαγές χωρίς πρόβλημα και οι επιστροφές μπήκαν ακριβώς στα χρονικά περιθώρια που αναφέρονταν στα ψιλά γράμματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα χωρίς επιτυχία να κάνω εγγραφή στο go4more από τη σελίδα τους όμως μετά εγκατέστησα την εφαρμογή go4more στο κινητό και έκανα την εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, petran66 είπε

Λοιπον παιδια, εγω συνδεθηκα με τους κωδικους μου στο Web bankig και μετα καπου πανω δεξια εγραφε εγγραφη στο Go4 More και ολοκληρωθηκε η εγγραφη! Τα στοιχεια μου ηταν ηδη αποθηκευμενα...Μηπως πρεπει κι εσεις που δε μπορειτε να προχωρησετε την εγγραφη, να κανετε το ιδιο?

Τα κατάφερα έτσι τελικα. Ευχαριστώ πολύ!

Εκανά την παραγγελία αλλά ενώ στο ebanking εμφανίστηκε η χρέωση, στους πόντους δεν υπάρχει ακόμα η συναλλάγη (το 1% δηλαδή για αρχή)

4 ώρες πριν, geostratis είπε

Αλλη δικαιολογία (για να μη κουράζονται) : δεν εχεις ανανεώσει τα στοιχεία επικοινωνίας σου στην τράπεζα.

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα παίζει

Δημοσ.
23 ώρες πριν, drdedus είπε

Για πες "φτηνά μοντέλα με 120hz στις 65 ιντσες να έχουμε το νου μας ανεξάρτητα απο το αν τα έχουν τώρα σε προσφορά

Φίλε μου oι πιο φτηνές 65" LED στα 120hz είναι η Hisense U8B, Samsung Q60R (edge led) & Q70R (Direct Led, είχε φτάσει και 900 στο Skroytz πρόσφατα). Από LG δεν αναφέρω τίποτα γιατί όλες οι LED LG είναι μη αποδεκτές για σπιτική χρήση (εκτός κι αν κάθεσαι μόνο υπό γωνία). Αν κάποιος θέλει μια καλή τηλεόραση για μπάλα, παιχνίδια και δε βλέπει συχνά ταινίες στο σκοτάδι, χωρίς ίχνος φωτός τότε η Hisense ή η Samsung τον καλύπτουν. Αν έχει κάλο στον εγκέφαλο (όπως εγώ) και θέλει όσο το δυνατόν καλύτερο μαύρο και τα συναφή (που όλα αυτά νομίζω ότι είναι και λίγο υπερεκτιμημένα) και όχι κανά κασόνι με λεφτά, κοιτάει λίγο πιο πάνω σε Q70R, Q80R, Q85R.

23 ώρες πριν, johnie4000 είπε

Συμφωνω απόλυτα. Η πιο vfm προσφορα σε σχεση τιμης κ χαρακτηριστικων/αποδοσης αυτη τη στιγμη ειναι η Sony XF9005. 

Απλα εμενα με το τρωει το χερι μου για τo επομενο μοντελο , την ΧG9505 που βγαινει στα 880€. Το ξερω πως τα 280 € διαφορας τους ειναι πολλα και σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζουν την διαφορα τους σε αποδοση αλλα....

Σε νιώθω απόλυτα. Κι εμένα πάντα το τελευταίο μοντέλο πάντα με τραβάει περισσότερο..όμως πραγματικά τα 280+ στα 600 είναι σεβαστή διαφορά και δε βλέπω και πως πέρα απο την έκδοση του Android δικαιολογούνται. Ειδικότερα το μαύρο στην XG παίζει να είναι και χειρότερο απο της XF. Δες τo παρακάτω (αν δεν τo έχεις δει ήδη) μήπως σε βοηθήσει..

https://www.avforums.com/reviews/sony-xg95-x950g-kd-55xg9505-4k-led-lcd-tv-review.16142

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ms13 είπε

Τα κατάφερα έτσι τελικα. Ευχαριστώ πολύ!

Εκανά την παραγγελία αλλά ενώ στο ebanking εμφανίστηκε η χρέωση, στους πόντους δεν υπάρχει ακόμα η συναλλάγη (το 1% δηλαδή για αρχή)

Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα παίζει

Το έχουμε γράψει πιο πάνω. Τέλη Μαΐου θα μπουν οι πόντοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το έχουμε γράψει πιο πάνω. Τέλη Μαΐου θα μπουν οι πόντοι 

Αναφορά σε κείμενο

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής αγοράς, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος(ήτοι 4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής). Οι επιπλέον πόντοι(ήτοι 76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), που αντιστοιχούν μόνο στο ποσό της συναλλαγής που αφορά στο προϊόν Τηλεόραση που συμμετέχει στην ενέργεια, θα αποδοθούν στις 20/05/2020.

Εκτός αν αυτό το 1% που θα πρεπε να  μπει άμεσα, αργεί επειδή είναι Κυριακή και χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση από αυτούς.

Όσοι παραγγείλατε τις προηγούμενες μέρες σας μπήκαν αυτοί οι πόντοι;

Επεξ/σία από ms13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ms13 είπε

Εκτός αν αυτό το 1% που θα πρεπε να  μπει άμεσα, αργεί επειδή είναι Κυριακή και χρειάζεται κάποια επιβεβαίωση από αυτούς.

Όσοι παραγγείλατε τις προηγούμενες μέρες σας μπήκαν αυτοί οι πόντοι;

Εχω παραγγείλει από την Πεμπτη τηλεόραση από Mediamarkt για τη GO4more προσφορά και ακόμα δεν έχουν μπει πόντοι (ούτε το 1% που θα πιστωθεί αρχικά). Προς  το παρόν έχει δεσμευθεί απλώς το ποσό, φαντάζομαι όταν θα εκτελεστεί η παραγγελία θα φανούν και οι πόντοι.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kopsikiller είπε

Φίλε μου oι πιο φτηνές 65" LED στα 120hz είναι η Hisense U8B, Samsung Q60R (edge led) & Q70R (Direct Led, είχε φτάσει και 900 στο Skroytz πρόσφατα). Από LG δεν αναφέρω τίποτα γιατί όλες οι LED LG είναι μη αποδεκτές για σπιτική χρήση (εκτός κι αν κάθεσαι μόνο υπό γωνία). Αν κάποιος θέλει μια καλή τηλεόραση για μπάλα, παιχνίδια και δε βλέπει συχνά ταινίες στο σκοτάδι, χωρίς ίχνος φωτός τότε η Hisense ή η Samsung τον καλύπτουν. Αν έχει κάλο στον εγκέφαλο (όπως εγώ) και θέλει όσο το δυνατόν καλύτερο μαύρο και τα συναφή (που όλα αυτά νομίζω ότι είναι και λίγο υπερεκτιμημένα) και όχι κανά κασόνι με λεφτά, κοιτάει λίγο πιο πάνω σε Q70R, Q80R, Q85R.

Σε νιώθω απόλυτα. Κι εμένα πάντα το τελευταίο μοντέλο πάντα με τραβάει περισσότερο..όμως πραγματικά τα 280+ στα 600 είναι σεβαστή διαφορά και δε βλέπω και πως πέρα απο την έκδοση του Android δικαιολογούνται. Ειδικότερα το μαύρο στην XG παίζει να είναι και χειρότερο απο της XF. Δες τo παρακάτω (αν δεν τo έχεις δει ήδη) μήπως σε βοηθήσει..

https://www.avforums.com/reviews/sony-xg95-x950g-kd-55xg9505-4k-led-lcd-tv-review.16142

Ευχαριστούμε.

Αυτό που αναφέρει φίλος σε προηγούμενο ποστ να έχουμε το νου μας για hdmi 2.1 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Ευχαριστούμε.

Αυτό που αναφέρει φίλος σε προηγούμενο ποστ να έχουμε το νου μας για hdmi 2.1 ?

To hdmi 2.1 είναι σίγουρα μια αναβάθμιση σε σχέση με το υπάρχον 2.0b. Κυρίως για τη δυνατότητα να παίζει υλικό σε 4κ στα 120hz ή 8k 60 hz. Για τα πλήρη πλεονεκτήματα μπορείς να το ψάξεις στο νετ πολύ εύκολα. Συνεπώς σίγουρα αποτελεί βελτίωση. Είναι όμως πολύ σημαντικό να έχεις υπόψιν σου ότι κυρίως αφορά τους φανατικούς gamers και ειδικότερα αυτούς που παίζουν online. Επίσης δεν υπάρχουν ακόμα προϊόντα που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του 2.1 Θα βγουν προφανώς στο άμεσο μέλλον (π.χ. κονσόλες επόμενης γενιάς PS5). Αλλά και πάλι δεν ξέρουμε πότε θα βγουν και παιχνίδια που να υποστηρίζουν 4κ στα 120 hz. Για να μην πλατειάζω, χρήσιμο είναι και καλό αν υπάρχει στην tv. Αν όχι όμως, δε είναι καταστροφικό (για εμένα μιλάω). Πολλά από τα πλεονεκτήματα ο μέσος χρήστης δε θα τα αξιοποιήσει ποτέ η τουλάχιστον τα επόμενα 5-6 χρόνια. Άλλωστε μέρος των αναβαθμίσεων του 2.1 προσφέρονται ήδη από τηλεοράσεις με hdmi 2.0b (π.χ. βλέπε κάποια μοντέλα Samsung Qled). Πάντα να θυμάσαι ότι οι εταιρείες θέλουν να παρουσιάζουν την κάθε εξέλιξη ως το the next big thing, γιατί πρέπει να πουλήσουν. Εμείς οι καταναλωτές πρέπει να αξιολογήσουμε το κάθε τι για τις δικές μας ανάγκες και να πράξουμε αναλόγως.

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ παραγγελία την Πέμπτη με δόσεις με την go4more. Αρχικά δεσμεύτηκε το ποσό της δόσης. Μετά από μερικές μέρες δεν υπήρχε καθόλου δέσμευση. Σήμερα πάλι έχει δεσμευτεί το σύνολο του ποσού....ίσως παίζει ρόλο που εστειλα μήνυμα στο mediamarkt για την πορεία της παραγγελίας μου....η οποια όπως μου είπαν θα παραδοθεί εντός των ημερών...,,

Παρατηρηστε το κι εσείς στις κινήσεις σας και σημειώστε ότι δεν γίνεται άμεση χρέωση αλλά δέσμευση, ενώ στις υπόλοιπες κινήσεις της εθνικής γίνεται άμεση χρέωση στην πιστωτική κάρτα.

Γενικα να ξέρετε το σύστημα χρεώσεων που χρησιμοποιεί το mediamarkt είναι για τα μπάζα αφού ορισμένες φορές και σε άλλες κάρτες μου έχει τύχει να δεσμεύονται διπλά τα χρήματα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nyo30 είπε

Έκανα κι εγώ παραγγελία την Πέμπτη με δόσεις με την go4more. Αρχικά δεσμεύτηκε το ποσό της δόσης. Μετά από μερικές μέρες δεν υπήρχε καθόλου δέσμευση. Σήμερα πάλι έχει δεσμευτεί το σύνολο του ποσού....ίσως παίζει ρόλο που εστειλα μήνυμα στο mediamarkt για την πορεία της παραγγελίας μου....η οποια όπως μου είπαν θα παραδοθεί εντός των ημερών...,,

Παρατηρηστε το κι εσείς στις κινήσεις σας και σημειώστε ότι δεν γίνεται άμεση χρέωση αλλά δέσμευση, ενώ στις υπόλοιπες κινήσεις της εθνικής γίνεται άμεση χρέωση στην πιστωτική κάρτα.

Γενικα να ξέρετε το σύστημα χρεώσεων που χρησιμοποιεί το mediamarkt είναι για τα μπάζα αφού ορισμένες φορές και σε άλλες κάρτες μου έχει τύχει να δεσμεύονται διπλά τα χρήματα.

Κι εγώ έκανα αγορά την Πέμπτη (πρώτη μέρα της προσφοράς) και απλώς έχει δεσμευθεί το ποσό (με χρεωστική κάρτα) , χωρίς να φαίνεται η κίνηση(μόνο στην κάρτα ως εξουσιοδότηση, φαντάζομαι κάποιου τύπου προέγκριση) . Η παραγγελία είναι ακόμα σε κατάσταση αναμονής συγκέντρωσης προϊόντων.

Λογικά αν δε σταλεί σε κούριερ δε θα γίνει κανονικά η κίνηση και η απόδοση των πόντων (έστω του 1% σε πρώτη φάση). Το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα στο πότε θα θεωρηθεί ότι έγινε η αγορά και αν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα εδώ και μέρες γράφει:  Ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σου πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή.

Το προϊόν έγραφε και γράφει "διαθέσιμο".

4 λεπτά πριν, valdom είπε

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει πρόβλημα στο πότε θα θεωρηθεί ότι έγινε η αγορά και αν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά...

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα πάρουμε το 20% σε πόντους άσχετα με το πότε θα γίνει η αποστολή, θα είναι καθαρή απάτη μετά και όσο χαμηλό και αν είναι το επίπεδο δεν πιστεύω ότι μπορούν να αποτύχουν σε τέτοιο βαθμό.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Κι εμένα το ίδιο γράφει σε προϊον που φαινόταν διαθέσιμο την ώρα της παραγγελίες - Δεν είμαι σίγουρος ποιον θεωρούν προμηθευτή, λογικά για τις αποστολές του ηλεκτρονικού τους καταστήματος χρησιμοποιούν stock που υπήρχε στα φυσικά τους καταστημάτα.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν απλά ότι υπάρχουν καθυστερήσεις - όταν έχει τέτοιο status η παραγγελία δεν έχει πάει στο κουριερ ακόμα.

Ελπίζω όντως να έχει προβλεθεί και να μετράει η μέρα που γίνεται η παραγγελία και όχι πότε κόβεται η απόδειξη γιατί πραγματικά θα ειναι μεγάλη κοροϊδία. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω και στην εθνική κατευθείαν.

Υγ. Εγώ παρήγγειλα tv και λόγω της προσφοράς της lg με τις prepaid mastercard που επίσης θέλει ως αποδεκτικό το παραστατικό αγοράς μέχρι 19/4. Εξαιρετικά αμφίβολο αν κοπεί μέχρι τότε (ημερομηνία παραγγελίας 9/4).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δική μου εμπειρία από αντίστοιχη αγορά από mediamarkt παλιότερα με επίστροφη 20% σε yellows της Πειραιώς:

Η προωθητική ενέργεια της επιστροφής ίσχυε μέχρι 16/2. Έκανα την αγορά ηλεκτρονικά στις 15/2, άρα εντός προθεσμίας. Παρόλο που τα λεφτά δεσμέυτηκαν/έφυγαν από εμένα στις 15/2, ο έμπορος (δηλαδή το mediamarkt) έδωσε την εντολή να τραβηχτούν στις 19/2. Αποτέλεσμα η ημερομηνία συναλλαγής να εμφανίζεται η 19/2 στην winbank. Το τελικό αποτέλεσμα; Μετράει το πότε έσυ έκανες την αγορά. Η τράπεζα μπορεί να το τσεκάρει και να δει πότε δεσμεύτηκε το ποσό και άρα μου πιστώθηκε το 20% των yellows όπως έπρεπε. Αλλά να πω ότι λόγω του οτι το mediamarkt άργησε να προχωρήσει τη συναλλαγή και άρα στην ουσία μου την ολοκλήρωσε σε ημερομηνία μεταγενέστερης της προωθητικής ενέργειας χρειάστηκε μια ενασχόληση από πλευράς μου να τηλεφωνώ στην Πειραιώς για να ενημερώσω για το case, να τους στείλω αποδεικτικό αγοράς με την ημερομηνία όπως μου ζητήθηκε και γενικά είχε έναν κόπο αλλά τέλος καλό όλα καλά.

υ.γ. το αποδεικτικό αγοράς σε περίπτωση ηλεκτρονικής συναλλαγής στέλνεται στο e-mail την ίδια μέρα (τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα) 

Επεξ/σία από Gianniz
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...