mixanobious Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 δοκίμασα πάλι αλλά τίποτα, δεν βάζω δόσεις γιατί ειναι χρεωστική και έβαλα όριο από 1500 στα 3000 οχι πως για τα 440 εχει διαφορά αλλά μπας και ξεκολλήσει τίποτα
sphinxgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mixanobious είπε δοκίμασα πάλι αλλά τίποτα, δεν βάζω δόσεις γιατί ειναι χρεωστική και έβαλα όριο από 1500 στα 3000 οχι πως για τα 440 εχει διαφορά αλλά μπας και ξεκολλήσει τίποτα Και μένα χρεωστική είναι. Δεν έχω ιδέα γιατί προχώρησε έτσι απλά. Μάλιστα έγινε κανονικά τράβηγμα των χρημάτων από το λογαριασμό μου: Αν έχεις τα πάντα σωστά, δεν κάνεις μια αλλαγή σε browser μπας και κολλάει στο redirection (λέω εγώ τώρα) ? *Επίσης στην άλλη κάρτα που δοκίμαζα έχει 2 λογαριασμούς. Όψεως και μισθοδοσίας ή κάτι τέτοιο. Πάντα ρωτάει όταν τραβάς απο ATM. Ο ένας έχει λεφτά, ο άλλος όχι. Μήπως πάει να τραβήξει απο τον άδειο και δεν βρίσκει? Μήπως έχεις το ίδιο θέμα? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από sphinxgr
C1oud Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Hardware Busters είπε όποιος αποφασίσει να αγοράσει από τα mediamarkt θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να περιμένει για πολύ καιρό, μέχρι κάποιος να του απαντήσει έστω που είναι η παραγγελία του. 16 μέρες μετά και δεν μπορώ να τους πετύχω ούτε καν στο τηλέφωνο, ενώ μου κρατήσαν τα χρήματα ήδη, εννοείται. Τους έκανα καταγγελία σήμερα στον συνήγορο του καταναλωτή και ελπίζω να πάρω τα χρήματα μου πίσω, τουλάχιστον, κάποια στιγμή. Και εγώ μια από τα ίδια. Έλεγε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη. Και σήμερα λέει ότι θα το παραγγείλουν. Στο τηλέφωνο τους έπιασα δύο φορές και μου είπαν ότι τη στέλνουν. Τώρα ούτε καν τους βρίσκω. Θα προχωρήσω και εγώ σε καταγγελία γιατί τα λεφτά τα έχουν κρατήσει. Μείνετε μακριά από media mrk αυτό τον καιρό. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από C1oud
petoglou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 δλδ αμα παρω μια TV με 400 ευρω,θα εχω στην καρτα μου ποντους που ισουνται με 80 ευρω για να κανω της αγορες μου;
ms13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δοκίμασα με δύο κάρτες να κάνω την εγγραφή που δεν είχε γίνει στο πρόγραμμα, αλλά ούτε από το site ούτε από την εφαρμογή ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το τηλέφωνο που έχουν χρεώνει αβέρτα λένε, ενώ το να πάω σε κατάστημα αυτόν τον καιρό δεν είναι ιδεατή λύση, οπότε τους έστειλα ένα μειλ μπας και μου απαντήσουν από κει.
Tecton Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kopsikiller είπε Να πω και εγώ λοιπόν την άποψη μου για την προσφορά αυτή αλλά και για τα των τηλεοράσεων. Καλύτερη μακράν όλων είναι (σαν προσφορά) η Sony XF9005 55" στα 749€ (-20% 150€ περίπου), βγαίνει τελική τιμή 600€ για Full Aray Local Dimming tv. Στα 600 δεν έχει βγει ποτέ άλλη τιβι με τα χαρακτηριστικά αυτά. Μειον το οτι ειναι μοντέλο του 2018 αλλά αφού έχει Android έχει όλα τα apps που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Για ακόμα πιο οικονομική επιλογή υπάρχει η Hisense U8B που βγαίνει κάτω από 500€ και έχει 120hz panel. Κι αυτή στα λεφτά αυτά παίζει χωρίς αντίπαλο. Στις 65" δε βρήκα κάποια τρελή προσφορά. (για άλλες διαστάσεις δεν κοίταξα) Τώρα για τις 8K tv. Το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορά ανάμεσα σε 4κ και 8κ σε οθόνη κάτω των 75" εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο μπροστά. Αυτό πέρα από την παντελή έλλειψη υλικού καθαρά 8κ. Σχετικά με τον φίλο που ανέφερε ότι οι κριτικές για την Samsung 950ts 8k Qled είναι διθυραμβικές, έχει δίκιο αλλά δεν έχει να κάνει με την ανάλυση αυτό. Έχει να κάνει με το οτι για να προωθήσει τις 8κ τηλ. η Σαμσουνγκ φόρεσε τα κορυφαία της πάνελ και τις τελευταίες τεχνολογίες στις 8κ και άφησε τις 4κ στάσιμες. Θέμα marketing είναι. Συμπέρασμα. Οι 8κ τηλεοράσεις στην Ελλάδα για την επόμενη πενταετία (τουλάχιστον) δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν. Τώρα αν κάποιος θέλει την κορυφαία ποιότητα εικόνας σε Led tv ανεξαρτήτου κόστους τότε ναι ας παει και σε 8κ γτι έχουν καλύτερα πάνελ. Υπόψιν ότι η XF9005 ενώ είναι μία πολύ καλή επιλογή δεν θα πάρει αναβάθμιση σε Android 9. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Tecton 1
sphinxgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, petoglou είπε δλδ αμα παρω μια TV με 400 ευρω,θα εχω στην καρτα μου ποντους που ισουνται με 80 ευρω για να κανω της αγορες μου; Αρκεί να έχεις go4more εθνικη 31 λεπτά πριν, ms13 είπε Δοκίμασα με δύο κάρτες να κάνω την εγγραφή που δεν είχε γίνει στο πρόγραμμα, αλλά ούτε από το site ούτε από την εφαρμογή ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το τηλέφωνο που έχουν χρεώνει αβέρτα λένε, ενώ το να πάω σε κατάστημα αυτόν τον καιρό δεν είναι ιδεατή λύση, οπότε τους έστειλα ένα μειλ μπας και μου απαντήσουν από κει. Τηλέφωνο σταθερό έχει. Γιατί λες σε χρεώνει? Τα καταστήματα βάσει νόμου, είναι κλειστά. Μόνο ως e shop λειτουργουν όλα τα καταστήματα
ms13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αρκεί να έχεις go4more εθνικη Τηλέφωνο σταθερό έχει. Γιατί λες σε χρεώνει? Τα καταστήματα βάσει νόμου, είναι κλειστά. Μόνο ως e shop λειτουργουν όλα τα καταστήματα Πρεπει να είσαι μέλος του προγράμματος, δηλαδή να κάνεις εγγραφή αν δεν έχει ήδη γίνει, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. (Στην εφαρμογή μπορείς να κάνεις log in, αλλά εγώ που δεν είχα κάνει register δεν συνδεόταν. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο bug βεβαια.) Δοκίμασα με δύο διαφορετικές debit go4more αλλά μου έβγαζε μήνυμα να πάω σε κατάστημα ή να καλέσω στο 181818. Το άλλο σταθερό είναι από εξωτερικό. Από την εφαρμογή εμφάνιζε επιπλέον επιλογή την αποστολή μειλ, οπού και έστειλα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από ms13
petoglou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αρκεί να έχεις go4more εθνικη Τηλέφωνο σταθερό έχει. Γιατί λες σε χρεώνει? Τα καταστήματα βάσει νόμου, είναι κλειστά. Μόνο ως e shop λειτουργουν όλα τα καταστήματα κι εγω το ιδιο φιλε χτες προσπαθουσα και απο pc απο το σαιτ τους και απο κινητο με την εφαρμογη απο το στορ αλλα δεν μπορεσα να κανω εγγραφη ελεγα να δοκιμασω και σημερα αλλα....
sphinxgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ms13 είπε Πρεπει να είσαι μέλος του προγράμματος, δηλαδή να κάνεις εγγραφή αν δεν έχει ήδη γίνει, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. (Στην εφαρμογή μπορείς να κάνεις log in, αλλά εγώ που δεν είχα κάνει register δεν συνδεόταν. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο bug βεβαια.) Δοκίμασα με δύο διαφορετικές debit go4more αλλά μου έβγαζε μήνυμα να πάω σε κατάστημα ή να καλέσω στο 181818. Το άλλο σταθερό είναι από εξωτερικό. Από την εφαρμογή εμφάνιζε επιπλέον επιλογή την αποστολή μειλ, οπού και έστειλα. 4 λεπτά πριν, petoglou είπε κι εγω το ιδιο φιλε χτες προσπαθουσα και απο pc απο το σαιτ τους και απο κινητο με την εφαρμογη απο το στορ αλλα δεν μπορεσα να κανω εγγραφη ελεγα να δοκιμασω και σημερα αλλα.... Το να είσαι μέλος του προγράμματος σημαίνει: Να έχεις κάρτα της εθνικής τράπεζας που είναι Go 4 More. Αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εθνική τράπεζα αν έχετε ή όχι. Όχι με τα Mediamarket. Εγγραφή γίνεται εδω https://www.nbg.gr/go4more/#/register Υποθέτω δοκιμάσατε? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από sphinxgr
ms13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Το να είσαι μέλος του προγράμματος σημαίνει: Να έχεις κάρτα της εθνικής τράπεζας που είναι Go 4 More. Αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εθνική τράπεζα αν έχετε ή όχι. Όχι με τα Mediamarket. Ναι με την εθνική έχει να κάνει μόνο, αλλά σου λέω κάρτα υπάρχει. Το θέμα είναι ότι όπως το καταλαβαίνω δεν αρκεί να έχεις την κάρτα αλλά να έχεις κάνει και την εγγραφή. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από ms13
petoglou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 μην λεμε τα ιδια και τα ιδια εγγραφη δεν μπορω να κανω δοκιμασα και σημερα μολις τωρα...η καρτα μου ασφαλως εχει ετικετα go4more πανω και δεν εχει ληξει,τα στοιχεια μου τα βαζω σωστα αλλα τρωει κολλημα εγγραφη δεν γινεται..
Lshow Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, ms13 είπε Το θέμα είναι ότι όπως το καταλαβαίνω δεν αρκεί να έχεις την κάρτα αλλά να έχει κάνει και την εγγραφή. Καλησπερα. Εννοειτε πως θα πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη αυτη η υπηρεσια... https://www.nbg.gr/go4more/#/register
petran66 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια, εγω συνδεθηκα με τους κωδικους μου στο Web bankig και μετα καπου πανω δεξια εγραφε εγγραφη στο Go4 More και ολοκληρωθηκε η εγγραφη! Τα στοιχεια μου ηταν ηδη αποθηκευμενα...Μηπως πρεπει κι εσεις που δε μπορειτε να προχωρησετε την εγγραφη, να κανετε το ιδιο? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από petran66 1 1
geostratis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 8:06 ΜΜ, matrixxx είπε Εδω και κανενα χρονο τετοια κολπα κανουν συνεχως και αυτοι (go4μορε) Δεν ξέρω για τηλεόραση, θα ευχηθώ λοιπόν σε όλους που θα τσιμπήσουν "καλή τύχη", ή μάλλον επειδή είναι Πάσχα "βοήθειά σας" .... Αλλά με την τραγική εμπειρία που είχα πρόσφατα από αντίστοιχη προσφορά, για αγορά πετρελαίου με την κάρτα "ΑντεΠήγαινεΓια..περισσότερα", δεν είδα (και δεν θα δώ ποτέ) ούτε ενα σεντ "επιστροφή". Οι τύποι το κάνουν μόνο για να διαφημιστεί η τράπεζα. Δεν θα δώσουν τίποτα, εκτός αν τηλεφωνήσεις, φωνάξεις, απειλήσεις, πας επί τόπου, γενικά αν το κάνεις σκοπό της ζωής σου .... Και πάλι θα βρουν δικαιολογίες ... Εκμεταλλεύονται ότι για να διαμαρτυρηθείς, ή θα περιμένεις απειρες ώρες αναμονή στο τηλέφωνο, ή τελικά θα αναγκαστείς να σταθείς ουρά στην τράπεζα για να το λύσεις. Και φυσικά, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, αντε βγάλε άκρη ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" ! 9 ώρες πριν, Lshow είπε δεν αρκεί να έχεις την κάρτα αλλά να έχει κάνει και την εγγραφή Να, ας πούμε, μια ωραία δικαιολογία, oπως ελεγα παραπάνω ... Εγώ είχα γραφτεί διαδικτυακά, φυσικά, αλλά δεν εμφανιζόμουνα γραμμένος. Με είχανε γραμμένο ... Αλλη δικαιολογία (για να μη κουράζονται) : δεν εχεις ανανεώσει τα στοιχεία επικοινωνίας σου στην τράπεζα. Αλλη δικαιολογία: η αγορά εγινε μέρα Τετάρτη με σελήνη 15ημερών και θερμοκρασία κάτω από 18C ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα