Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να πω και εγώ λοιπόν την άποψη μου για την προσφορά αυτή αλλά και για τα των τηλεοράσεων.

Καλύτερη μακράν όλων είναι (σαν προσφορά) η Sony XF9005 55" στα 749€ (-20% 150€ περίπου), βγαίνει τελική τιμή 600€ για Full Aray Local Dimming tv. Στα 600 δεν έχει βγει ποτέ άλλη τιβι με τα χαρακτηριστικά αυτά. Μειον το οτι ειναι μοντέλο του 2018 αλλά αφού έχει Android έχει όλα τα apps που μπορεί να χρειαστεί κάποιος.

Για ακόμα πιο οικονομική επιλογή υπάρχει η Hisense U8B που βγαίνει κάτω από 500€ και έχει 120hz panel. Κι αυτή στα λεφτά αυτά παίζει χωρίς αντίπαλο.

Στις 65" δε βρήκα κάποια τρελή προσφορά. (για άλλες διαστάσεις δεν κοίταξα)

Τώρα για τις 8K tv. Το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορά ανάμεσα σε 4κ και 8κ σε οθόνη κάτω των 75" εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο μπροστά. Αυτό πέρα από την παντελή έλλειψη υλικού καθαρά 8κ. Σχετικά με τον φίλο που ανέφερε ότι οι κριτικές για την Samsung 950ts 8k Qled είναι διθυραμβικές, έχει δίκιο αλλά δεν έχει να κάνει με την ανάλυση αυτό. Έχει να κάνει με το οτι για να προωθήσει τις 8κ τηλ. η Σαμσουνγκ φόρεσε τα κορυφαία της πάνελ και τις τελευταίες τεχνολογίες στις 8κ και άφησε τις 4κ στάσιμες. Θέμα marketing είναι. 

Συμπέρασμα. Οι 8κ τηλεοράσεις στην Ελλάδα για την επόμενη πενταετία (τουλάχιστον) δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν. Τώρα αν κάποιος θέλει την κορυφαία ποιότητα εικόνας σε Led tv ανεξαρτήτου κόστους τότε ναι ας παει και σε 8κ γτι έχουν καλύτερα πάνελ.  

• Like 8
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kopsikiller είπε

Το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορά ανάμεσα σε 4κ και 8κ σε οθόνη κάτω των 75" εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο μπροστά.

Εδώ είναι το ζουμί.

Ως 75αρα λοιπόν δεν μας απασχολεί το 8Κ, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. (π.χ. γιατρός που γνωματεύει απεικόνιση σε αντίστοιχα ψηλή ανάλυση, οπότε η απόσταση δεν είναι θέμα).

Αν κάποια στιγμή (δεν είναι απίθανο) δεν υπάρχουν στην αγορά 4Κ κάτω από 75 ίντσες, όπως τώρα δεν υπάρχουν 1080 πάνω από 50 ίντσες, τότε δεν θα υφίσταται και η δυνατότητα επιλογής κι ας μην υπάρχουν ακόμα αρκετές πηγές.

Δημοσ.

όποιος αποφασίσει να αγοράσει από τα mediamarkt θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να περιμένει για πολύ καιρό, μέχρι κάποιος να του απαντήσει έστω που είναι η παραγγελία του. 16 μέρες μετά και δεν μπορώ να τους πετύχω ούτε καν στο τηλέφωνο, ενώ μου κρατήσαν τα χρήματα ήδη, εννοείται. Τους έκανα καταγγελία σήμερα στον συνήγορο του καταναλωτή και ελπίζω να πάρω τα χρήματα μου πίσω, τουλάχιστον, κάποια στιγμή. 

Δημοσ.

ρε παιδιά προσπαθω να παραγγείλω την LG 55 UM 7450 PLA με κάρτα της εθνικής και ενώ καταχωρώ τα στοιχεία μου σωστά στο τέλος μου λέει οτι συνέβει κάποιο σφάλμα
Πήρα την εθνική μου είπαν ότι δίνουν κανονκά approve, πήρα την MM και δεν γνωρίζουν κάτι, πήρα την EDPS δεν εξυπήρετουν γιατί πελάτης τους είναι η mediamarkt και όχι εγώ
Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Αν προσπαθείς να πληρώσεις με χρεωστική δες μήπως χρειάζεται να ανεβάσεις το όριο συναλλαγών της κάρτας αν δεν σε καλύπτει το όριο που έχεις.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mixanobious είπε

ρε παιδιά προσπαθω να παραγγείλω την LG 55 UM 7450 PLA με κάρτα της εθνικής και ενώ καταχωρώ τα στοιχεία μου σωστά στο τέλος μου λέει οτι συνέβει κάποιο σφάλμα
Πήρα την εθνική μου είπαν ότι δίνουν κανονκά approve, πήρα την MM και δεν γνωρίζουν κάτι, πήρα την EDPS δεν εξυπήρετουν γιατί πελάτης τους είναι η mediamarkt και όχι εγώ

Tα εχουν αυτα ωρες-ωρες τετοια συστηματα πληρωμων, το εχω συναντησει με 2-3 καρτες ασχετως τραπεζας κατα καιρους (και οχι ολες ταυτοχρονα, συνηθως δε δουλευει μία και δουλευουν οι αλλες).

Εκτος των αλλων οταν ξαναπροσπαθησεις κοιτα να διαγραψεις cookies κλπ (καλυτερα σε παραθυρο ανωνυμης περιηγησης) ή πολυ απλα αφου πηρες που πηρες τηλεφωνο την ΜΜ, δεν τους λες να στην περασουν απο το τηλεφωνο την παραγγελια και την χρεωση;

Δημοσ.

Το όριο είναι 1500€ και το κόστος της τηλεόρασης 440€. Και έχω δοκιμάσει και να μου στείλουν τον κωδικό μέσω μέιλ το ίδιο

Μόλις τώρα, giorginho είπε

Tα εχουν αυτα ωρες-ωρες τετοια συστηματα πληρωμων, το εχω συναντησει με 2-3 καρτες ασχετως τραπεζας κατα καιρους (και οχι ολες ταυτοχρονα, συνηθως δε δουλευει μία και δουλευουν οι αλλες).

Εκτος των αλλων οταν ξαναπροσπαθησεις κοιτα να διαγραψεις cookies κλπ (καλυτερα σε παραθυρο ανωνυμης περιηγησης) ή πολυ απλα αφου πηρες που πηρες τηλεφωνο την ΜΜ, δεν τους λες να στην περασουν απο το τηλεφωνο την παραγγελια και την χρεωση;

Δεν μπορούν δια μέσω τηλεφώνου να περάσουν κάρτα, έτσι τουλάχιστον μου είπαν.

Δοκίμασα και με edge μήπως φταίει ο chrome και μου έβγαλε το πιστοποιητικό της edps έχει λήξει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kopsikiller είπε

Να πω και εγώ λοιπόν την άποψη μου για την προσφορά αυτή αλλά και για τα των τηλεοράσεων.

Καλύτερη μακράν όλων είναι (σαν προσφορά) η Sony XF9005 55" στα 749€ (-20% 150€ περίπου), βγαίνει τελική τιμή 600€ για Full Aray Local Dimming tv. Στα 600 δεν έχει βγει ποτέ άλλη τιβι με τα χαρακτηριστικά αυτά. Μειον το οτι ειναι μοντέλο του 2018 αλλά αφού έχει Android έχει όλα τα apps που μπορεί να χρειαστεί κάποιος.

Για ακόμα πιο οικονομική επιλογή υπάρχει η Hisense U8B που βγαίνει κάτω από 500€ και έχει 120hz panel. Κι αυτή στα λεφτά αυτά παίζει χωρίς αντίπαλο.

Τώρα για τις 8K tv. Το ανθρώπινο μάτι δεν αντιλαμβάνεται διαφορά ανάμεσα σε 4κ και 8κ σε οθόνη κάτω των 75" εκτός κι αν κάθεσαι στο 1 μέτρο μπροστά. Αυτό πέρα από την παντελή έλλειψη υλικού καθαρά 8κ. Σχετικά με τον φίλο που ανέφερε ότι οι κριτικές για την Samsung 950ts 8k Qled είναι διθυραμβικές, έχει δίκιο αλλά δεν έχει να κάνει με την ανάλυση αυτό. Έχει να κάνει με το οτι για να προωθήσει τις 8κ τηλ. η Σαμσουνγκ φόρεσε τα κορυφαία της πάνελ και τις τελευταίες τεχνολογίες στις 8κ και άφησε τις 4κ στάσιμες. Θέμα marketing είναι. 

Συμπέρασμα. Οι 8κ τηλεοράσεις στην Ελλάδα για την επόμενη πενταετία (τουλάχιστον) δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν. Τώρα αν κάποιος θέλει την κορυφαία ποιότητα εικόνας σε Led tv ανεξαρτήτου κόστους τότε ναι ας παει και σε 8κ γτι έχουν καλύτερα πάνελ.  

Συμφωνω απόλυτα. Η πιο vfm προσφορα σε σχεση τιμης κ χαρακτηριστικων/αποδοσης αυτη τη στιγμη ειναι η Sony XF9005. 

Απλα εμενα με το τρωει το χερι μου για τo επομενο μοντελο , την ΧG9505 που βγαινει στα 880€. Το ξερω πως τα 280 € διαφορας τους ειναι πολλα και σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζουν την διαφορα τους σε αποδοση αλλα....

Δημοσ.

Στα λεφτά που μπορεί να πάει κάποιος τώρα την 55xf9005 δεν έπαιρνες ούτε μεταχειρα αντίστοιχη. Προσωπικά έχω την xd9305, το αντίστοιχο μοντέλο του 2016 της Sony και μέχρι να αλλάξει κάτι τραγικά, δεν πρόκειται να κάνω καμιά κίνηση (triluminos, VA, 100hZ native, 3d, hdr, 1000nits). Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί το ίδιο futureproof η xf αλλά πραγματικά η xd με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Για το Android όσοι έχετε θέμα, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στα developer options που βοηθάνε την ταχύτητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, mixanobious είπε

Τα ίδια κ σε μένα απ χθες το βράδυ. Ιδια κάρτα, ίδια τηλεόραση, ίδια όλα κλπ κλπ. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vkig είπε

Στα λεφτά που μπορεί να πάει κάποιος τώρα την 55xf9005 δεν έπαιρνες ούτε μεταχειρα αντίστοιχη. Προσωπικά έχω την xd9305, το αντίστοιχο μοντέλο του 2016 της Sony και μέχρι να αλλάξει κάτι τραγικά, δεν πρόκειται να κάνω καμιά κίνηση (triluminos, VA, 100hZ native, 3d, hdr, 1000nits). Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί το ίδιο futureproof η xf αλλά πραγματικά η xd με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Για το Android όσοι έχετε θέμα, υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στα developer options που βοηθάνε την ταχύτητα. 

Τρομερή τηλεόραση , η προηγούμενη μου.

Την ευχαριστήθηκα πολύ και πήγα σε 65αρα 4Κ Qled curved καθαρά λόγω του ότι μου έκατσε τρελή προσφορά. Ευτυχώς πρόλαβα τα τελευταία μοντέλα πριν πετσοκόψει η Samsung την υποστήριξη στα πρωτόκολλα.

Για κάποιον που του κάνει η 55αρα ως διάσταση , τη Sony της προσφοράς την προτείνω με τα χίλια  σε αυτή την τιμή.

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kopsikiller είπε

Για πες "φτηνά μοντέλα με 120hz στις 65 ιντσες να έχουμε το νου μας ανεξάρτητα απο το αν τα έχουν τώρα σε προσφορά

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mixanobious είπε

Πιστεύω ότι θα είναι και άλλοι λογικά

Update. Έκανα μόλις παραγγελία με άλλη κάρτα, χωρίς δόσεις και μου την έκανε κανονικά. Σαφέστατα η κάρτα που την έκανα τώρα είχε μεγάλα όρια. (η τιμή είναι με το +40€ για 5 χρόνια εγγύηση.)

image.png.47502f053010e040b6a1fe1e0c21295e.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...