Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δίκιο μερικοί πάντως, γιατί να δώσεις 2000€ για 65" UHD OLED αφού υπάρχει αφού υπάρχει αυτή η "8K". Σε 10 μόλις χρόνια θα έχεις ξεχρεώσει.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To MediaMarkt έστειλε mail ότι έφερε TV Xiaomi.

Την 55αρα την έχει στα 550€ (μείον 110€ στην κάρτα, δηλαδή τελικό 440€) με δώρο ένα Redmi 8A 32GB. Ξέρω ότι έχει παίξει στα 440€ περίπου, αλλά εδώ μιλάμε για επίσημη εισαγωγή και για κινητό δώρο...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι αν έχει τηλεοπτικό δέκτη (κατά προτίμηση DVB-T2)

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω......επειδη με ενδιαφερει....πως λειτουργει το συστημα

αγοραζω τηλεοραση αξιας 400 ευρω με χρηση καρτας και εστω μεχρι μηνα Μαιο εχω μαζεψει 80 ευρω για αγορα προιοντων παλι απο καταστημα που συνεργαζετε με την εθνικη τραπεζα η επιστρεφουν στο λογαριασμο μου τα 80 χωρις να κανω τιποτα?????

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Τελικά έχει κάνα καλό μοντέλο να αξίζει μέχρι 700-800€ μαξ? Για κάποιον που δεν βιαζεται.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65-sm-8200-pla-1223768.html

https://www.skroutz.gr/s/18481262/LG-65SM8200.html

5 λεπτά πριν, cd2matheos είπε

δηλαδη για να καταλαβω......επειδη με ενδιαφερει....πως λειτουργει το συστημα

αγοραζω τηλεοραση αξιας 400 ευρω με χρηση καρτας και εστω μεχρι μηνα Μαιο εχω μαζεψει 80 ευρω για αγορα προιοντων παλι απο καταστημα που συνεργαζετε με την εθνικη τραπεζα η επιστρεφουν στο λογαριασμο μου τα 80 χωρις να κανω τιποτα?????

Αγοράζεις 400€ τώρα. Σε 1 μήνα, έχεις 80€ σε πόντους, που μπορείς να κάνεις αγορές σε συγκεκριμένα καταστήματα

https://www.nbg.gr/go4more/#/partners

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Selespeed είπε

Την 55αρα την έχει στα 550€ (μείον 110€ στην κάρτα, δηλαδή τελικό 440€) με δώρο ένα Redmi 8A 32GB. Ξέρω ότι έχει παίξει στα 440€ περίπου, αλλά εδώ μιλάμε για επίσημη εισαγωγή και για κινητό δώρο...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι αν έχει τηλεοπτικό δέκτη (κατά προτίμηση DVB-T2)

Την προηγούμενη εβδομάδα διάβαζα για τις καινούργιες xiaomi που αναμένονται στην Ευρώπη σε τιμές χώμα.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει ξα ξέρουμε για τις τηλεοράσεις είναι κατά το ποσό παίζουν υβριδική τηλεόραση.

Δημοσ.

Σχετικά με courier πάντως αν και λίγο off topic επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως, τα πάει πολύ καλά η easy mail.. Ένα πακέτο από mymarket και ένα από vodafone μου ηρθαν την επόμενη εργάσιμη.

Αντίθετα Γενική Ταχυδρομική, ACS απλά απαράδεκτες, λίγο πιο καλά τα πήγε σε 2-3 αποστολές που έκανα η Speedex

Δημοσ.

παντως για καποιον που θελει απλα μεγεθος εχει και την Samsung 75" 7100 στα 899 , μειον 20% παει 719ε...

μην αρχισετε τα "δεν παιζει DTS" κλπ κλπ , ενταξει τα ξερουμε, το θεμα ειναι οτι σου χαριζουνε ιντσες εδω, αν καποιος θελει τετοια μεγεθη τις εχει τις ακρες του για τα υπολοιπα

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue75ru7102kxxh-1221523.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ms13 είπε

Αξίζει κάποια τηλεόραση σε σχέση με αυτήν που μου είχαν προτείνει;

Lg 7450 55" https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55-um-7450-pla-1223786.html

έχει και Magic remote που ειναι μεγάλο +

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, drdedus είπε

Την προηγούμενη εβδομάδα διάβαζα για τις καινούργιες xiaomi που αναμένονται στην Ευρώπη σε τιμές χώμα.

Κάτι ακόμα που θα πρέπει ξα ξέρουμε για τις τηλεοράσεις είναι κατά το ποσό παίζουν υβριδική τηλεόραση.

Μα αυτές είναι! Το Νοέμβριο ανακοινώθηκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hitachi-65hk5100-1232182.html

Οποιος ψαχνει για φτηνη 65αρα (βγαινει 400€) παει με κλειστα ματια στην hitachi. Μηδεν ανομοιομορφια το Panel, πολυ καλα ηχεια, γρηγορο smart κομματι, vfm!!!

Επισης επειδη χρειαστηκα αντιπροσωπεια και service γιατι ειχε θεματακι εξαρχης, η tv αλλαχθηκε με καινουργια χωρις 2η κουβεντα, αψογοι και οι 2! Στον τεχνικο που ηταν και υπευθυνος και για τις samsung εκανε και σε αυτον θετικη εντυπωση το panel της, αφου δεν ειχε καθολου backlight bleeding σε αντιθεση με τις samsung οπως μου ανεφερε

Επεξ/σία από xristakits
more info
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jts είπε

Έχετε δίκιο μερικοί πάντως, γιατί να δώσεις 2000€ για 65" UHD OLED αφού υπάρχει αφού υπάρχει αυτή η "8K". Σε 10 μόλις χρόνια θα έχεις ξεχρεώσει.

3000€ σε προπληρωμενη καρτα και 6000€ σε ποντους Εθνικης....! 21500€ επαιζε αυτη τη βδομαδα στη Γερμανια, οποτε μαπα η προσφορα :Ρ.

Το δικο μου θεμα με τις 'εξυπνες' τηλεορασεις των τελευταιων ετων ειναι η υπερβολικη εξαρτηση τους απο το hardware αλλά και το software τους, το οποιο σχεδον σε καθε περιπτωση μετα απο 3 με το πολυ 5 χρονια ειναι ξεπερασμενο, χωρις υποστηριξη και σε αρκετες περιπτωσεις οδηγει σε προβληματα ή γενικα εκνευρισμο αρκετα νωριτερα... (διαβαζω για ατομα που πηραν android tv, οχι απο τα κορυφαια και ακριβα μοντελα, και ηδη με το που μπηκε 1η φορα σε λειτουργια κολλαγε! Επισης εχω δικες μου εμπειριες με samsung + philips smart tv's με τα δικα τους λογισμικα, οι οποιες σταματησαν να υποστηριζουν την πλειοψηφια των εφαρμογων τους (πχ YouTube!) μετα απο 3-4 χρονια.

Οποτε απο μια στιγμη και μετα οι τηλεορασεις καταληγουν "οθονες με ηχεια" για εξωτερικα box-ακια, υπολογιστες, λαπτοπ κλπ. Κατι το οποιο δεν με ενοχλει απαραιτητα, με ενοχλει που σε εβαλαν πρωτα να πληρωσεις παραπανω για κατι που ειχε (συντομη) ημερομηνια ληξης... Ειμαι αισιως στον 9ο χρονο της τρεχουσας (πρωην smart) τηλεορασης μου (απο τις πιο ακριβες που υπηρχαν τοτε, με καλο 3D, 120κατι ζωνες τοπικου ελεγχου οπισθιου φωτισμου κλπ), προσπαθω να ζοριστω να τα κανω 10+ πριν την αλλαξω (ειδικα απο τη στιγμη που εχασα -καπου στην 5ετια- την δυνατοτητα να την αλλαξω παιρνοντας εκ νεου 3D), αλλά πραγματικα πιστευω οτι οποιος παρει σημερα ο,τι τηλεοραση και να παρει θα πρεπει να υπολογιζει οτι στην 5ετια θα αρχισει να "θελει" καινουργια (ειτε βγαλει προβλημα ειτε οχι).

Αν επρεπε να παρω κατι τωρα και δεν ειχα υψηλες απαιτησεις, θα επαιρνα την φθηνοτερη 65αρα 4Κ (το "sweet spot" για την ωρα στις τιμες ειναι οι 55αρες, σιγα-σιγα τεινουν να γινουν οι 65αρες, αρχικα στα φθηνοτερα μοντελα, ειδικα αυτη στα 549€ ερχεται στην ιδια αναλογια τιμης/μεγεθους με την 55αρα εκδοχη της). "Ασχημη" δε φαινεται καμία (τουλαχιστον απο τις πιο 'γνωστες' μαρκες που τσεκαρω τακτικα), "σουπερ" για να πετυχεις πρεπει να σκασεις τα 5πλάσια-6πλάσια μινιμουμ... Σε ολες τις ενδιαμεσες θα υπαρξουν ατελειες που θα γινουν σιγουρα αντιληπτες και ενδεχομενως να σε κανουν να πεις "πφφ, τοσα λεφτα και παλι εχει το ταδε μειον".

• Like 9
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Selespeed είπε

Επειδή με ενδιαφέρει κ εμένα το θέμα, έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη τηλεόραση αν αξίζει καθόλου; Κάποιο review κ κ σε τι τιμές θα παίζει κανονικά η 55αρα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να πάρω για την πεθερά μου μία SAMSUNG UE49RU8002UXXH, μεγαλύτερη δεν χωράει. Βγαίνει κοντά στα 400 με την επιστροφή.

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτή την τηλεόραση, αν πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω τα 40 ευρώ για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια και αν ξέρει κάποιος αν και στις 49 inch έχει judder free ρύθμιση όπως έχουν οι μεγαλύτερες που πάνε 120hz.

Ίδια τιμή έχει και η SAMSUNG UE50TU8072UXXH που είναι το φετινό μοντέλο αλλά το rtings λέει ότι είναι χειρότερη από όλες τις απόψεις.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
10 ώρες πριν, elpenor είπε

Σκέφτομαι να πάρω για την πεθερά μου μία SAMSUNG UE49RU8002UXXH, μεγαλύτερη δεν χωράει. Βγαίνει κοντά στα 400 με την επιστροφή.

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτή την τηλεόραση, αν πιστεύετε ότι αξίζει να δώσω τα 40 ευρώ για την επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια και αν ξέρει κάποιος αν και στις 49 inch έχει judder free ρύθμιση όπως έχουν οι μεγαλύτερες που πάνε 120hz.

Ίδια τιμή έχει και η SAMSUNG UE50TU8072UXXH που είναι το φετινό μοντέλο αλλά το rtings λέει ότι είναι χειρότερη από όλες τις απόψεις.

Υπάρχουν φθηνότερες επιλογές και σε άλλες μάρκες και σε SAMSUNG.

Την αγαπάς πολύ την πεθερά φαίνεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...