Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και το σακουλάκι που έχει το τηλεκοντρόλ και το βιβλιαράκι ήταν σκισμένο, την άφησα όπως ήταν και τους έστειλα email με φωτογραφία, να δω πότε θα μου απαντήσουν και τι θα μου πουν. Απογοήτευση...

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε δυστυχως εδω και καιρο καταντησει να ειμαστε υποχρεωμενοι πρακτικα να κανουμε "live unboxing" video σε οτιδηποτε αγοραζουμε, οπως (εξισου σημαντικο, αν οχι σημαντικοτερο) screenshots (αν οχι screen video capture) σε ολη την διαδικασια παραγγελιας, για να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες, οταν πεσουμε στην περιπτωση... (και σε ορισμενες περιπτωσεις δεν σκαμπαζουν ουτε απο τετοια)😣

Επεξ/σία από giorginho
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Σήμερα μου μπήκαν όλοι οι πόντοι του go4more, έχουμε καμία ιδέα πότε λήγουν ;

Οι πόντοι σου έχουν διάρκεια ισχύος ένα (1) έτος από την ημερομηνία πίστωσής τους στο λογαριασμό πόντων σου. Κατά την εξαργύρωση, το σύστημα ρευστοποιεί τους πόντους σου κατά ημερομηνία συλλογής, ξεκινώντας από την παλαιότερη ημερομηνία συλλογής. Μετά την πάροδο του ενός έτους και εφόσον δεν έχεις εξαργυρώσει τους πόντους σου, αφαιρούνται από το λογαριασμό σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/4/2020 στις 9:27 ΜΜ, sphinxgr είπε

Παραγγελία 11/4 Σάββατο για την Lg 55UM 7450 και μόλις μου ήρθε και μένα mail ότι αποστέλλεται (χωρίς να λέει ημερομηνία παράδοσης)

image.png.eac45bb63a415ae443201051270ec5ff.png

Και εμένα μπήκαν οι πόντοι. 38.314 ή διαφορετικά 95€ (σε αγορά συνολικού κόστους 478€). (οι ημερομηνίες βέβαια είναι 1 μήνα πριν. Δεν ξέρω πότε μπήκαν όμως).

Το ωραίο είναι πως έγινε επιστροφή 20% και στο κόστος της επέκτασης εγγύησης!

image.png.932a7097d552952e94a11e3bd0045611.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

σε εμένα δυστυχώς δεν μπήκε ούτε το 1% στην αρχή , ούτε το 19% σήμερα, θα πάρω στην τράπεζα να δω τι έγινε..

συνέβη και σε κάποιον άλλον το ίδιο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nifas είπε

σε εμένα δυστυχώς δεν μπήκε ούτε το 1% στην αρχή , ούτε το 19% σήμερα, θα πάρω στην τράπεζα να δω τι έγινε..

συνέβη και σε κάποιον άλλον το ίδιο?

Περίμενε μέχρι τη Δευτέρα και μετά ψάξτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...