tsabasid Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Ηρθε και σε μένα το drop σήμερα. Είχα να μπω 2 μέρες τουλάχιστον σε Valorant stream, και συνολικά δεν πρέπει να είδα πάνω από 10 ώρες, οπότε μην κάθεστε με τις ώρες μόνο για το drop παίδες, δεν υπάρχει νόημα... 1
hellojim Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επαιξα κ εγω καποια games. Μερικα συμπερασματα: Υπαρχει πολυ μεγαλη ανισορροπια στους παιχτες και επομενως στις ομαδες που φτιαχνει το MM. Εχω παρει αρκετα loses και μονο 1 win. Γενικα απο aim ειναι αρκετα ευκολο σε εμενα εφοσον εχω παιξει counter strike πολυ... Αυτο που ισχυει για το valorant ειναι οτι το tagging που τρως ειναι το μεγαλυτερο punishment. Δεν υπαρχει φυγή από μαχη. Εφοσον δεις καποιον μπροστα σου ΠΡΕΠΕΙ να εμπλακεις, αλλιως πεθανες. Δεν υπαρχει shoulder peeking όπως στο cs. Ειναι πιο αργο απο το counter strike. Δεν μιλανε ολοι απο το μικροφωνο ή και αυτοι που έχουν δεν μιλανε γενικα. Δεν δινουν Info, δεν κανουν strategies. Απλα προχωραει ο καθενας μονος του και οτι γινει. Γενικα με το vanguard τι εχετε να πειτε; Εχετε δει συζητησεις στο reddit; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από hellojim
kti23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, hellojim είπε Επαιξα κ εγω καποια games. Μερικα συμπερασματα: Υπαρχει πολυ μεγαλη ανισορροπια στους παιχτες και επομενως στις ομαδες που φτιαχνει το MM. Εχω παρει αρκετα loses και μονο 1 win. Γενικα απο aim ειναι αρκετα ευκολο σε εμενα εφοσον εχω παιξει counter strike πολυ... Αυτο που ισχυει για το valorant ειναι οτι το tagging που τρως ειναι το μεγαλυτερο punishment. Δεν υπαρχει φυγή από μαχη. Εφοσον δεις καποιον μπροστα σου ΠΡΕΠΕΙ να εμπλακεις, αλλιως πεθανες. Δεν υπαρχει shoulder peeking όπως στο cs. Ειναι πιο αργο απο το counter strike. Δεν μιλανε ολοι απο το μικροφωνο ή και αυτοι που έχουν δεν μιλανε γενικα. Δεν δινουν Info, δεν κανουν strategies. Απλα προχωραει ο καθενας μονος του και οτι γινει. Γενικα με το vanguard τι εχετε να πειτε; Εχετε δει συζητησεις στο reddit; -Στην αρχή σε βάζει με άλλα άτομα που μόλις πήραν τη beta εκ των οποίων αρκετοί είναι αρχάριοι. Υπάρχει κρυφό mmr - Παρόμοιο aim, διαφορετικά spray patterns(randomized) και recoil. 1300 ώρες έχω και εγώ cs αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθω ότι είναι έυκολο. Θα είχες κερδίσει περισσότερα - Υπάρχει μεγαλύτερο slow με όλα τα όπλα. - Το movement είναι πιο αργό - Είναι beta και πολλοί δεν γνωρίζουν το παιχνίδι, δεν έπαιζαν cs κλπ. Για το vanguard τι να πεις? Εγώ δεν βλέπω το .sys process να ξεκινάει χωρίς να είναι ανοιχτό το παιχνίδι εκτός και αν δεν το βλέπω. Μεγάλος ντόρος από τη στιγμή που και το easy anti cheat λειτουργεί σε ίδιο επίπεδο απλά γίνεται όλο αυτό λόγω Tencent
kti23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 https://beta.playvalorant.com/en-us/news/dev/valorant-ranks-and-competitive-matchmaking/ αλλάξαν τα ονόματα στα ranks τελικά- ίδια με του LoL
kti23 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 https://beta.playvalorant.com/en-us/news/game-updates/valorant-patch-notes-0-49/ Νέο patch (2.2gb) live στη beta με αλλαγές σε Omen, Sage, bug fixes και την έλευση του ranked
ToUtSi Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το σημερινό update (0.49+) του Valorant προέκυψε θέμα με το NZXT CAM καθώς και με άλλα λογισμικά Monitoring Συγκεκριμένα Στην ένδειξη της θερμοκρασίας του επεξεργαστή (CPU) υπάρχει μία παύλα & όσα ανεμηστηράκια διαχειρίζεται το CAM δουλεύουν τέρμα (πχ.2000 rpm) Αιτία Το πρόβλημα προκαλείται γιατί το Valorant μπλοκάρει ένα αρχείο που το NZXT CAM καθώς και άλλα λογισμικά Monitoring χρησιμοποιούν για εποπτεύουν και να ανταλλάζουν πληροφορίες με σκοπό να ορίζουν τις ρυθμίσεις σε ανεμηστηράκια κλπ. Αντιμετώπιση Προς το παρόν το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε το πρόβλημα είναι να απεγκαταστήσετε το Valorant (επίσης για όσου επιθυμούν μπορούν απλά να κλείσουν το Valorant από την γραμμή εργασιών καθώς και το CAM και να ξανανοίξουν το NZXT CAM, αυτό θα λύσει προσωρινά το πρόβλημα καθώς μόλις γίνει επανεκκίνηση θα συμβεί το ίδιο. Επίσης ακόμα και αν απενεργοποιήσετε το Valorant από το start up των windows θα συνεχιστεί!) Αναμένεται να κυκλοφορήσει Update που θα διορθώσει το πρόβλημα σύντομα! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από ToUtSi
JTRGamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μου ήρθε κλειδί απο drop απο stream που είδα λίγες ώρες Το κατέβασα και το δοκιμάζω σε λίγο
GeneralHarobi Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Riot Vanguard Disables Voltage Control on MSI Afterburner Sorry αλλα δεν θα ηθελα να παιξω ενα παιχνιδι που μπορει να αλλαζει τασεις στο συστημα...
JTRGamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, GeneralHarobi είπε Riot Vanguard Disables Voltage Control on MSI Afterburner Sorry αλλα δεν θα ηθελα να παιξω ενα παιχνιδι που μπορει να αλλαζει τασεις στο συστημα... ή απλά δεν κανεις overclock την GPU σου. εγω αυτο κανω
kti23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλά δεν έχει καμία δουλειά να επηρεάσει τις άλλες εφαρμογές του υπολογιστή. Τουλάχιστον έβαλαν το εικονίδιο του Vanguard κάτω αριστερά ώστε να μπορείς να το κλείνεις. Το τελευταίο patch πάντως έχει βγει πολύ σκάρτο. Ρίχνει frames σε όλους, ειδικά όταν βαράς ενώ με κάποιο τρόπο το ping μου πήγε από 69-80 στο 95-105 με spikes που για δευτερόλεπτα φτάνουν και τα 300. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αλλά κάτι έχουν χαλάσει οι ίδιοι ή οι servers του competitive είναι πολύ επιβαρυμενοι. Παράλληλα το ranking σύστημα δεν λειτουργεί άψογα τουλάχιστον μέχρι να γίνει η σωστή κατανομή των παικτών, παρατηρώ ότι τους τοποθετεί όλους πολύ χαμηλά μεταξύ iron και silver. Εμένα με έβαλε bronze 1 προχθές αλλά ίσως λόγω υψηλού mmr (matchmaking με plat) με ανεβάζει πολύ γρήγορα , ακόμα και με μια μόνο νίκη . Ίσως λόγω performance και χρήσης abilities αλλά περισσότερο επίδραση έχει νομίζω η διαφορά στα rounds
billsnake21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μου ήρθε κι εμένα κλειδί και από χθες παίζω. Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση, είτε στο valorant είτε στο runeterra είτε στο λολ για να ανοίξουν και να παίξω, θέλουν να τα ανοίγω με δεξί κλικ- ως διαχειριστής. Κάτι που πριν με τα 2 τελευταία, αυτό δεν χρειαζόταν
splanis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) οποιος θελει, silver + για comp ας με κανει add Splanis#1312 , πριν καμια βδομαδα αρχισα αλλα μαθαινω , πρωην supreme στο cs Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από splanis
dimostheenis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στις 9/4/2020 στις 4:12 ΜΜ, kti23 είπε Μιας και δεν βρήκα αντίστοιχο topic, η Riot games έχει ήδη κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες την closed beta του πρώτου tactical shooter της στο πρότυπα του CS με χαρακτήρες τύπου Overwatch. ήδη ανάρπαστο στο twitch χτύπησε εκατομμύριο εχθές. Κατάφερε κανείς να πάρει access? https://beta.playvalorant.com/en-gb/ Αμέ. Valorant μπορείς να παίξεις ακολουθώντας της οδηγίες στο website. Δηλαδή Πρέπει να πάρεις έναν κωδικό από το twitch για να μπορείς να παίξεις beta. (δεν θυμάμαι και πολλές πληροφορίες)
kti23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, dimostheenis είπε Αμέ. Valorant μπορείς να παίξεις ακολουθώντας της οδηγίες στο website. Δηλαδή Πρέπει να πάρεις έναν κωδικό από το twitch για να μπορείς να παίξεις beta. (δεν θυμάμαι και πολλές πληροφορίες) Ευχαριστώ φίλε για την πρόθεση αλλά υπάρχουν άλλες 5 σελίδες topic έκτοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα