kti23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μιας και δεν βρήκα αντίστοιχο topic, η Riot games έχει ήδη κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες την closed beta του πρώτου tactical shooter της στο πρότυπα του CS με χαρακτήρες τύπου Overwatch. ήδη ανάρπαστο στο twitch χτύπησε εκατομμύριο εχθές. Κατάφερε κανείς να πάρει access? https://beta.playvalorant.com/en-gb/
panagiotis54 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 πιο πολυ cs μοιαζει παρα ow...δεν βλεπω κατι το ιδιαιτερο στο παιχνιδι προσωπικα...αλλα ισως εχω γερασει πλεον
tsabasid Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τεράστιο hype το παιχνίδι, με βαρύγδουπες δηλώσεις πολλών streamers πως θα παρατήσουν το signature παιχνίδι τους για το συγκεκριμένο, πολύ πριν καν την άλφα έκδοση του παιχνιδιού, έχοντας δει μόνο ένα 2λεπτο development video. Δε ξέρω αν είναι τόσο πιο fun να το παίζεις από το να το βλέπεις, αλλά τουλάχιστον εμένα ως θεατής μου φάνηκε σχετικά βαρετό, από το λίγο που παρακολούθησα. Βέβαια δεν είμαι fan του CS, οπότε μετράει κι αυτό... Επίσης η Riot το έπαιξε έξυπνα και δίνει beta keys μέσω του μηχανισμού Twitch drops(συνδέεις το riot account με το twitch account και έχεις πιθανότητα να πάρεις πρόσβαση απλά παρακολουθώντας valorant streams), και έχει την "τηλεθέαση" στα κόκκινα σε αυτές τις πρώτες μέρες... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από tsabasid 2
kti23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Παρεπιπτόντως πόλλοι έξυπνοι και εδώ πουλάνε έξυπνο marketing trick κατεμέ το streaming
splanis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, kti23 είπε Παρεπιπτόντως πόλλοι έξυπνοι και εδώ πουλάνε έξυπνο marketing trick κατεμέ το streaming 110 ευρω ενα beta, γελαω με τους μαυραγοριτες.. η ερωτηση ειναι, ποιος δινει λεφτα για ενα παιχνιδι που θα βγει free? 😕 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από splanis
Tobajara Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, splanis είπε η ερωτηση ειναι, ποιος δινει λεφτα για ενα παιχνιδι που θα βγει free? 😕 Όποιος δεν τα σέβεται, και κυρίως όποιος δεν έχει μυαλό. Δεν είμαι των online FPS, αλλά η εμπειρία μου με τη Riot συνοψίζεται ως εξής. Έδωσα 5 ευρώ να πάρω ένα skin της Leona στο LoL και ακόμα τα κλαίω. Έχω δώσει κάπου 35 - 40 ευρώ στο Path of Exile και δεν έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο.
jerry banana Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται αηδία.Γραφικά δεν υπάρχουν είναι χειρότερο και απο cs go.Δεν ξέρω προσωπικά ούτε θα το κοιτάξω.Θα συνεχισω να παίζω witcher 3. 1 1
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Α γιαυτο απο το πουθενα εχει τοσο πολυ κοσμο. Οι περισσοτεροι το παρακολουθουν απλα για να παρουν ενα δωρεαν κλειδι για την beta και πολλοι αλλοι για να πουλησουν τα κλειδια αυτα. 1
splanis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε ρε παιδιά μόνο εμένα μου φαίνεται αηδία.Γραφικά δεν υπάρχουν είναι χειρότερο και απο cs go.Δεν ξέρω προσωπικά ούτε θα το κοιτάξω.Θα συνεχισω να παίζω witcher 3. τι σχεση εχει το witcher 3 με ενα tactical shooter? επισης τα γραφικα νορμαλ ειναι για την κατηγορια του, ειναι ενα competitive shooter που μαλλον θα παει για esport 2
tsabasid Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα γραφικά του φαίνονται πιο χάλια από την πραγματικότητα σίγουρα, λόγω του compression αλλά και οι περισσότεροι από αυτούς τα βάζουν στο low για περισσότερα FPS. Εμένα αυτό που με ξένισε, είναι το σχετικά πρωτόγονο και παλιακό gameplay/gunplay. Ώρες ώρες είναι σα να βλέπεις reskined CS 1.6 . Και ΟΚ, μπορώ να δεχθώ πως το παιχνίδι είναι αρκετά fun to play κλπ, αλλά όλο το hype με βάση τα dev videos, είναι τραγικό και αδικαιολόγητο... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από tsabasid
newlynx Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Πιστεύω θα αρέσει στους φίλους του CS, προσωπικά δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση (και ειδικότερα για το hype όπως προειπώθηκε). Αν θέλω κάτι πιο tactical παίζω και rainbow siege.
splanis Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 η αληθεια ειναι οτι η riot το παιξε πολυ καλα εδω, μαζευει 1 εκατομμυριο + views σε game που δεν εχει κυκλοφορησει καν και δημιουργησε τρελο hype, επειδη νομιζω ειναι εταιρια με μεγαλο ιστορικο στα esports ξερει τι κανει, και εφοσον το γκειμ εχει ενα σωστο gameplay και ενα καλο ranking system θα τραβηξει πολυ κοσμο
KilliK Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 τα γραφικα ειναι cell s haded? γιατι φαινονται ετσι;
kti23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα γραφικά είναι πολύ απλοικά και ακολουθούν το καρτουνιστίκο ύφος του LoL. Tο παιχνίδι γενικά έχει το μινιμαλιστικό στύλ του CS και επικεντρώνεται στο tactical shooting και την χρήση των abilities που από ότι φαίνεται είναι πολλές και παίκτες ανακαλύπτουν νέες κατά τη διάρκεια του testing. Για F2P δεν με χαλάει . Δεν κάνει κάτι πρωτοποριακό μένει να δούμε αν θα ανανεώσει τη συνταγή του cs και το κάνει πιο ενδιαφέρον ή αν αυτό θα διατηρηθεί στο χρόνο με την ανανέωση-προσθήκη χαρακτήρων και τη διαμόρφωση ενός meta. To marketing κόλπο της Riot είναι αρκετά έξυπνο ώστε να κρατάει viewers και να δημιουργεί ντόρο πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Σε παρόμοιο ύφος το Apex ένα χρόνο τώρα κρατάει playable 4-5 στους 12 χαρακτήρες εδώ τουλάχιστον είναι και οι 10 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από kti23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα